Evli erkek avcısı kadınlar

Benim için ikiside aynı değerde ahlaksız onursuz, gurursuz.. Evli oldugu halde karısını aldatıp, çolugunun çocugunun rıskını başka kadınlara yediren koca ve evli oldugu halde bile istege erkekle beraber olup yuva yıkılmasını isteyen gurursuz ikinci kadınlarda hiç masum değiller,2 tarafında alnına silah dayanmıyor bile isteye şeref.siz lik yapıyor ikiside..Böyle aşagılık insanlardan Rabbim korusun..

mehmetalinin espirisi aklıma geldi, onunda olayı var ya, gayet pişkin "ben de bir anneyim" dedi,:KK48::KK48: gülbeni konusuyla alakalı
yani şu ben bir anneyim lafını yıllardır anlamadım gitti, anne olmak insanı tertemiz mi yapar, ne alaka, ota moka herkes "ama ben bir anneyim" der, valla ben bu lafı söyleyen kadından korkarım çok manipülatif bir laf

İnsanlar kendi yaşamlarında onaylamayacakları şeyleri başkaları yapınca neden bu kadar kolay kabullenip normalleştiriyorlar?Şeyma Subaşı buna en güzel örnektir. Ben ahlak bekçisi değilim. Ama hayatını bir erkeğe ve parasına eklemlenerek geçiren hiç bir kadına saygı duymuyorum. Bu insanlara ve bu insanların sahte hayatlarına özenip, ay ne masum aşk, ne güzeller diyen insanları anlamıyor onlara üzülüyorum. Yazık çok yazık...

Kadın avcısı evli erkekler... Düşünce sisteminiz bana göre o kadar yanlış ve yanlı ki...ne desem boş sanırım.

şunu da belirtmek isterim. o evliliği erkek düşünmüyorsa o kadın neden onun evliliğini düşünsün ki?
kadın zaten kararktersizin pisliğin önde gideni. ama karşı tarafın evliliği onu bağlamaz. o MASUM erkek kendi evliliğini , karısını, yavrularını düşünsün

Kadınların hatası %10 ise, buna zemin hazırlayan erkeğin %90 dır..
Adam olacak yuvasına sahip çıkacak. Yemiyorsa boşanıp istediği haltı yiyecek.. :KK11:

Evli erkekler bağımlılık yapıyor sanırım b.k sineği gibi bu b.k adamlara üşüşen ahlaksız kadınlarla dolu etraf.
Ben böyle uzaktan bir akrabanın yakınıyla tesadüfen bir yerde oturmak zorunda kaldım, kadın hiç çekinmeden yanımda evli sevgilisine aldırmak istediği ev muhabbeti yapıyordu, yüzüne bile bakmadım, hatta diyorki adam almak istemiyor eşşek gibi alcak dedimki kendi karısına almışmı sana alcak? suratı bir düştü öyle kaldı milletin içinde tek kelime yok,, gördüğümde yüzüne bile bakmıyorum..Aşkı bilmemde bir çogu rahat yaşam için tercih ediyor bence..

Erkeklerin hiç mi suçu yok da konuyu kadınlar adı altında açıyorsun? Seninki ne biçim bi düşünce tarzı böyle

Erkeklerin hiç mi suçu yok da konuyu kadınlar adı altında açıyorsun? Seninki ne biçim bi düşünce tarzı böyle
Bence k.k oldugu için böyle bir konu kadınları ele alan,kadınlarla konuşulan... Tabiki erkek en çok suçlu kesinlikle tartışılmaz..

Ece erken evli adamla görüşüyor evli olduğunu bilmiyordum diyor üstelik adamın başka sevgilisi de varmış tamam erkekler de suçlu kadınlar da kendini basitleştirmesin

Siz neden dertlendiniz ki buna? :KK70:

Geçen ay Ebru Şallı için de konu açtınız mı?
Her hafta biri çıkıyor böyle gündemle. Bize ne? Ben kendi kocamın karakterine bakarım.. :KK47:

Allah Allahhh bu adamların hiç mi suçu yok arkadaşım,şaka gibisiniz yeminlen:işsiz:

Yine sadece kadına yönelik mevzu
Asıl suçlu erkek bence
Evdeki karısını bırakıp iki cilve yapana salyasi aka aka giden erkek

Bukadar kolay mı eşten vazgeçmek

Hadi kadın bir adama takmış kafayı diyelim erkek istemezse kimse kimsenin yuvasını bozamaz

Evli adamın karısını, ailesini aldatması, evli bir adamla beraber olan kadının ahlaksızlığından daha az ahlaksızlık değildir. Hatta daha fazladır erkeğin aldatması. Sadece kadını suçlamak adaletsizlik olur bence.

Yok erkeği elinde tutmanın sanatı, yok böyle davranma gözü dışarıda olur, yok bakımsız olma... bunun gibi uzar gider. Erkek bir taraflarına sahip çıkamıyor, karısı-sevgilisi hata yapmasın diye mücadele veriyor. Erkeğin nefsinden kadın sorumlu değildir.

Çok kızıyorum kocamadokunmacılara kocasına dokunulmuş biri olarak. Kadın milleti olarak çok tehlikeliyiz hepimizin de tehlike alanları farklı ama suçu sadece kadına yüklememek lazım. Kadın tabi ki suçlu tabi ki ahlaksız ama öncelikle evlerde beslenen yılanlar suçlu.

X