- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuda dert yok
konu sahibinin cevap verdiği de yok
Ben böyle uzaktan bir akrabanın yakınıyla tesadüfen bir yerde oturmak zorunda kaldım, kadın hiç çekinmeden yanımda evli sevgilisine aldırmak istediği ev muhabbeti yapıyordu, yüzüne bile bakmadım, hatta diyorki adam almak istemiyor eşşek gibi alcak dedimki kendi karısına almışmı sana alcak? suratı bir düştü öyle kaldı milletin içinde tek kelime yok,, gördüğümde yüzüne bile bakmıyorum..Aşkı bilmemde bir çogu rahat yaşam için tercih ediyor bence..Evli erkekler bağımlılık yapıyor sanırım b.k sineği gibi bu b.k adamlara üşüşen ahlaksız kadınlarla dolu etraf.
Bence k.k oldugu için böyle bir konu kadınları ele alan,kadınlarla konuşulan... Tabiki erkek en çok suçlu kesinlikle tartışılmaz..Erkeklerin hiç mi suçu yok da konuyu kadınlar adı altında açıyorsun? Seninki ne biçim bi düşünce tarzı böyle
Ece erken evli adamla görüşüyor evli olduğunu bilmiyordum diyor üstelik adamın başka sevgilisi de varmış tamam erkekler de suçlu kadınlar da kendini basitleştirmesin
+10000bu konuda dert yok
konu sahibinin cevap verdiği de yok