Evli erkek avcısı kadınlar

Olurmu erkekler ne yaparsa yapsın turk gelenek goreneklerinde elinin kiri olur aklanir temizlenir :olamaz:
Erkelerimize yazık suçlu hep kadınlar yani biz :işsiz:

Ece erken evli adamla görüşüyor evli olduğunu bilmiyordum diyor üstelik adamın başka sevgilisi de varmış tamam erkekler de suçlu kadınlar da kendini basitleştirmesin

sırf ece erken o şerefsizden daha ünlü diye neden tek başına suçlanan kişi konumuna gelsin ki. o herif uçkuruna sahip çıkmayarak kadından çok çok daha adi, rezil ve aşağılık. tamam erkekler reröre de kadınlar bıdı bıdı etmesin demek yanlılık oluyor.

Son zamanlarda çevrede topikte sanat camiasında moda oldu kadınlar evli erkeklere yapışıyor allahtan korkuları yok mu bi de utanmadan aleni yapılıyor yuvası yıkılan yıkılana hani 17 18 olsa bu kadınlar gençlik hatası dersin çoğuda yaşını başını almış evli hele de zengin olunca yapıyorlar evli erkekten başkasıyla yuva kurmuş birinden ne beklenir:KK62:
evli erkeklerin de coğu kadın avcısı ki
tek suc kadında değil
basıma o kadar cok geldı ki evli erkek vakası anlatamam

Ay zavalli kociskolar. O seytan, lanet kadinlarin tuzagina hooop diye dusuveriyorlar. Halbuki onlar ne kadar masum, ne kadar evine duskun, ne kadar da karilarini seviyorlardi, degil mi?

Ah cağnım, masum, garip, kandırılmış erkekler... Yazık yaa... İvrenç gadınlar yine masum, mülayim, evli erkeklerimize taarruza geçmiş. Erkek ne bilsin de mi? Hep gadınsal oyun bunlar, erkek anlamaz, erkek bilmez. Pipileri nereye erkek oraya, öyle varlıklar onlar. Biz gadınlar olaranktan erkeklerimize sahip çıkmalı ve o masumları, bu hain gadınlardan korumalıyız. Onlar bilmez kız, bebek onlar, bebek. Pipi, popo, agu, mama, meme. Bundan ibretler çünkü.
Şeytan gadınlarrrr!!

kocişimizle sorun yaşamamak adına her zaman 3,kişileri suçlamak kolayımıza geliyor.eşinle aran kötü olur,mutlaka kaynana görümce dolduruşa getirmiştir.yoksa kocişlerimiz asla hatalı değildir.
aldatılırız gene diğer kadınlar suçludur.onlar olmasa niye aldatsınlar değil mi:KK14:

erkekler de yüz vermesin o zaman!

o kadınlardan her daim var erkek erkek olsun da kalitesiz kadınlara bakmasın o zaman.

ama olur mu hiç erkek ya ona yakışır!

Son zamanlarda çevrede topikte sanat camiasında moda oldu kadınlar evli erkeklere yapışıyor allahtan korkuları yok mu bi de utanmadan aleni yapılıyor yuvası yıkılan yıkılana hani 17 18 olsa bu kadınlar gençlik hatası dersin çoğuda yaşını başını almış evli hele de zengin olunca yapıyorlar evli erkekten başkasıyla yuva kurmuş birinden ne beklenir:KK62:
Niye sadece kadınlar kötü sizin gibi zihniyetler yüzünden kadınlar artık daha çok dışlanıyo senin kocanın biriyle ilişkisi olsa hemen kadın mı suçlu kocanın hiç mi suçu olmayacak ?

Aldatan erkek kadına göre fersah fersah kabahatlidir bu durumda kimse kusura baksın.. evlilik birliği içerisinde eşlerin birbirine karşı sadakat yükümlülüğü vardır, kadının kadına karşı değil. Şayet benim kocam beni aldattıysa sadakat yükümlülüğüne "o"aykırı davranmıştır, beni "o" aldatmıştır, kadın değil. O sebeple şayet hedef gösterilip birisi taşlanacaksa(mecazi anlamı ile) bu erkek kişisi olmalıdır.

Ha kadın da bile bile evli adamla birlikte olup bir yuvanın yıkılmasına aracı oluyorsa o kadın da benim nazarımda onursuz, vicdansız ve acizdir.. orası ayrı tabii..

Amma velakin diyeceğim o ki; şu "kocama dokunma" "evli erkek avcısı kadınlar"tabirleri kadının kadına karşı şiddetinden başka bir şey değil. Senin kocan da öyle kadınları tercih edip oyunlarına gelmesin o zaman. İradesine sahip olsun! napalım şimdi senin kocan uçkuruna düşkün bir adamcık diye dünyadaki kadın nufusunu mu ortadan kaldıralım???

Kızlar konu sahibinin dediği çok doğru, çok yakın zamanda olan bir olayı anlatmak istiyorum. Bir arkadaşım patronunun evli olmasını bilmesine rağmen adam mesajlar, mailler yapmadığını bırakmadı, kadın da hamile. Adam en sonunda işten kovdu ve şimdi de tehtid ediyor adamı, "işe geri almazsan, karına benimle aldattığını söylerim" diye. Böyle karaktersiz kadınlar çok fazla var. Ben bunları duyduktan sonra kendisiyle iletişimi kestim. Sanırım konu sahibinin dediği kadınlar bu tarz olanlar.

Aksi halde ortada bir ilişki varsa, o ilişkiden kadın değil, benim kocam olacak kişi sorumludur.Ama şunu söylemeden geçemicem, kocamın bana sadakat sözü varsa, evli olmasına rağmen ayartmaya çalışan kadınında kendisine saygısı olması gerekir kendi açısından. Benim açımdan ise kocamı asla ama asla aklayamayacak bir durum, sonunun kesinlikle boşanmaya gideceği...

Evli erkekler bağımlılık yapıyor sanırım b.k sineği gibi bu b.k adamlara üşüşen ahlaksız kadınlarla dolu etraf.

X