Evli erkek avcısı kadınlar

Evliliğin rutine bindiği çocuk telaşının anneyi sardığı dönemde kancayı başka bir kadın takıyor adamda yeni bir heyecan arayışı içindeyse macera da başlıyor

Evli erkekler de adeta birer yavru ceylan :KK70:

Avlanmasin arkadasim, bizim pesimiz ac kurt dolu, biz ava gelmiyoruz da onlar niye geliyor, iq cift basamakli mi? Zaten bu bile basli basina boşanma nedeni :KK59:

Evli erkek avcısı kadınlar başlığı olmamış sanki. Ahlaksız erkekler ve kadınlar olarak değiştirelim biz onu.

Kızlar tamam erkeklerin hiç mi suçu yok vs diyorsunuz da bu da bu ahlaksız kadınları aklama veya namussuzluğu hafifletme yoluna giriyor yapmayın Allah aşkına
Ben bu aşağılık ahlaksız namussuz kadınlardan igreniyorum Bunlar artık her yerdeler ve eskisi gibi dışlanma da yok ki utanmadan sıkılmadan pişkin pişkin yaşıyorlar

Ahlaksızlığın cinsiyeti yok.. Ahlaksız bir kadın bi adamı elde etmeye çalışıyorsa, buna sadece ahlaksız bi adam karşılık verir.. Burada sadece ilk adımı kadının atmış olması ne kadını daha suçlu yapar, ne de adamı daha masum. İkisi de eşit seviyede suçludur, ahlaksızdır. Adamın içinde varmış, fırsat bulamamış demek ki..

Kadin kadinin en buyuk dusmani.
Buna kucak acan erkekle es deger suclular.
Fakat sunuda gordüm erkek evliyim.esimi seviyorum düs yakamdan pesimden dedigi halde ortamlarda ayiracagim kendime asik edecegim bosandiracagim diyen nicee kadin var.yazik

Bunu bir tek kadına yüklemek çok doğru olmaz..
kadın evli olduğunu bile bile o adamla birlikteliğe devam ediyorsa evet o zaman adamdan 1 kat daha suçlu. Ama o evli "adam" da başka kadının peşine düşmek yerine evdeki kadını mutlu etmeye çabalamalı ye düşünüyorum..

merak ediyorum erkekler arasında da karıma dokunma diye hashtag var mıdır?

Hayret bişey! Evli erkek avcısı başlığa bak...Tabi yaa erkekler de öyle ceylan misali saf saf kaçıyorlar ama yine de o şeytannn kadınlara yakalanıyorlar napsınlar garibim...Yazık bu mantıktaki kadınlara...Erkek kadın farketmez biri yaklaşsa bile öbür taraf uzak durduktan sonra hiçbişey olmaz...

Bu erkekler ne kadar masum kuzu ,kadınlar ne kadar kurtmuş.
Kurt kuzuyu yemiş.
Zaten aile içi siddet sonrası erkek sığınma evleri hep bu sebepten dolu

Evli adama bakan kadın suçlu evet ama; asıl suclu olan adam bence... evlilik bağıyla bağlı olup sorumluluğu olan adam beyin yerine uçkur kullanırsa olan kadınlara oluyor. Adama bişiy olduğu yok:KK12:

vah vah erkeklere. neyse karısını, çocuğunu düşünmeden başka kadınları hayatına alan adamların masum gösterilmesi olayına girmeyeyim.

ama yuva yıkılması konusuna gelirsek; yuvasını yıkan ünlüler oluyor genelde.
her yerde haber olduğu için. rezillik boyutuna vardığı için.
sıradan insan grubunda aldatma yüzünden boşanan çok çok azdır herhalde.
adamlar da eşler de bu durumu sineye çekiyor.
erkekler çok kurnaz olduğu için eşlerini bir şekilde ikna ediyorlar.
kadınlar da kanmaya her daim hazır.
aman elalem ne der kafasındalar. statü ve maddi durumu yüksek olanlarda bile böyle.
boşanmak zayıflık olarak görüldüğü için kocalarını affediyorlar. çocuk doğuruyorlar.
kocalar da ne kadar kadınla olursa olsun eşlerini bırakmıyor zaten. (çoğunluk böyle)

yani metresler geçici, nikahlı kadınlar her zaman kalıcı.(genellikle)

o yüzden kocası ne yaparsa yapsın boşanmayacak milyon tane kadının bu mevzuyu bu kadar düşünmesi gereksiz.
ama illa düşünecek ve masum kocasını avcı(!)lardan koruyacak. nasıl saf bir düşünce.
kendi egosunu korumak için yapacağı başka bir şey yok zaten. elindekini değil, ötekini suçlayacak.
ötekini suçlayacak ki kendine toz kondurmasın. kocası kendisine ölüp bitiyor aslında ama avcı kadınlar bir türlü rahat vermiyor. bakk senn!!
sonuç olarak kadının kavgası hep kadınla oluyor. erkekler de gününü gün ediyor maalesef. ( =

merak ediyorum erkekler arasında da karıma dokunma diye hashtag var mıdır?

Yoktur...
Çünkü gururlarına yediremezler.
Çünkü hepsi aşırı ahlaklı olduğu için kimse kimsenin karısına göz koymaz (!)
Çünkü kadın zaten aldatmaz, adam aldatır (!) "Onlar bizim gibi değil. Onların ki ihtiyaç, yaratılışlarında var" (!)
Çünkü eşleri aldatılsa bile diğer adam değil kendi karıları suçludur... Bi kurşun namusu temizler..
Kısacası ortada bi namussuzluk varsa, her zaman her koşulda kadın suçludur (!!!!)
Namus, ahlak gibi kavramların erkeklerle hiç alakası olmaz!

X