Canim ben de alacam evveliyat dusunuyorum gy gk cozumlu baktim hosuma gitti konular biraz daha ilerledikten sonra insallahKizlar soru bankasi.alacagim moduler seklinde. Yani ayri ayri kitaplar halinde.
Simdi inceledim 2016 kitaplari cigunlukla cozumlu soru bankasi. Ben sadece soru bankasi istiyorum.
Siz hangi yayini aldiniz ?
Evet coğrafyanın cevap anahtarında sıkıntı var,baskı hatası canım... Bazı soruların cevap açıklamaları birbiriyle karıştırılmış,cevaplar açıklanmış hangi şık olduğu belli değil...Ama sorular gerçekten orijinalKizlar evveliyatla ilgili sorularin cevap anahtarlarinda sikinti oluyoo diye okudum oldumu sizde de evveliyati olanlar??
Slm kızlar su uyku problemine çözüm bulamadım . turkcrden 27 soru çözüp uyuya kalmisim. Okadar da hevesliyim iki uç konu bitirecektim güya.
Tüm kahvesini severim zaten akşam tarcinli deniycem . uyumaktan calisamiyorum gunduz çok fırsat olmuyor. Napsak ki yarım saatte bir bir birimizi kontrol mi etsek neNette okudum daha uygulayamadim ama sicak suya birkaç karanfil 1 tane cubuk tarçın bir dilim limon hem zihin aciyormus hemde halsizligi gideriyormus..
Bide tarcinli turk kahvesi iciyolar bol bol nette ..
Turkcede koşula gerekçesi felan sorularinda hep hata yapıyorum bi turlu kafam basmiuor.
Ay yokcanim acayim dedim indirdim ama beceremedim anlamadım çok da uğraşmadım. Bide karışım geldi benface felan de kullanmiyorum. Bi watsap var :)Ben anlayamadigim konuyu erteliyorum bi sonrakine gec onu sonraya birak cnm..
Instagram hesabi actinmi? Belki calisanlari gormek seni heyecanlandirir..