Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

mesela 23:00 de yatsa siz gece 1:30-2:00 ye kadar çalışsanız her gün.. olmaz mı ben böyle plnalıyorum çünkü sabah işe gidiyorum

Slm kızlar bazen motive olmak zor oluyor ama bakıyorum burda herkes harıl harıl çalışıyor bende diyorum. Ben neden çalış miyorum. 90 puan alanlar benden saha mi zeki. Hayır tabiki sadece sistemli çalışmak lazım. Bol soru çözmek lazım. Bi konuya çalışın ve ardından ikiyuz soru cozun ozaman göreceksiniz ki hicde zor değilmiş. Bi yerden sonra hep aynı sorular mis gibi gelecek.. Başara biliriz kızlar azimli olalım. Anayiz biz . anaların gücü adına diyelim :)

Slm kızlar bazen motive olmak zor oluyor ama bakıyorum burda herkes harıl harıl çalışıyor bende diyorum. Ben neden çalış miyorum. 90 puan alanlar benden saha mi zeki. Hayır tabiki sadece sistemli çalışmak lazım. Bol soru çözmek lazım. Bi konuya çalışın ve ardından ikiyuz soru cozun ozaman göreceksiniz ki hicde zor değilmiş. Bi yerden sonra hep aynı sorular mis gibi gelecek.. Başara biliriz kızlar azimli olalım. Anayiz biz . anaların gücü adına diyelim :)

Aynen canim soru cozmek isin puf noktasi.. Bende firsat buldukça kucuk oglum uyudukca hemen kitaba kosuyorum..

Slm kızlar hiç ders calismiyorum sabah erken kalkamiyorum oğlum yatiyorken çalışmam lazım ama kalkamiyorum ki
Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var

Gunde iki bardak karanfilli cay ic canim halsizlige birebir.. Ibrahim saracoglu karanfilli cay yaz google ya cikar halsizlik icin cok iyi geliyoo.. Ben bide vitamin aliyorum benim iki oglum var biri daha bebek ama deli gibi kosturuyorum soru cozmek icin.. Baska care yok ...

Gunde iki bardak karanfilli cay ic canim halsizlige birebir.. Ibrahim saracoglu karanfilli cay yaz google ya cikar halsizlik icin cok iyi geliyoo.. Ben bide vitamin aliyorum benim iki oglum var biri daha bebek ama deli gibi kosturuyorum soru cozmek icin.. Baska care yok ...
Önerin için Sağol canım deneyeceğim :KK66:

Maşallah diyorum sizlere..
Ama emin olun bol vaktiniz olsa daha az çalışırdınız..
;Mesela ben bekarım yemekleri annem yapıyor :KK70: ona ragmen amann nasılsa baya vaktim var diyorum çalışmıyorum

Selam kızlar
Evliyim ama çocuğum yok :)
Kpss için erteliyoruz sürekli
Geçen sene 1 yıl dersaneye gittim 77 aldım ama atanamadim tabi onlisans olarak giriyorum sınava bu sene tekrar hazirlanacagim dersaneye gidip gitmemekte kararsizim dogrusu geçen sene kursta bi arkadaşım vardı evli bebeği vardı sabah ezaninda kalkar otururdu dersinin başına kızı uyanana kadar çalışırdi gece o uyuduktan sonra bi sistem oturtmustu kendine ve sınıfta en yüksek o aldı 87 puan yani sizde yapabilirsiniz bende yapabilirim buna inanalım öncelikle ve stres yapmadan çalışalım benim başarısız olmamin en büyük nedenlerinden biri sunuda ekleyeyim eşimin babası erken vefat etmiş eşim liseyi bitiremeden bırakmış okulu aciktan liseyi tamamladı geçen sene kpssye 4 ay kala işini bıraktı benimle birlikte dersaneye geldi 4 aylık calismayla 78 puan aldı ve atandı :) inanin hiç temeli yoktu + - carpimini bile kursta duydu ilk :) ama allahım a şükürler olsun emegimizin karşılığını verdi torpilsiz alnimizin akıyla yerleşti sıra bende ins

TÜRKÇE Konuları | Bitirenler

1- Sözcükte Anlam : Sevda |

2-Cümlede Anlam : Sevda |

3-Paragrafta Anlam : Sevda |

4-Anlatım Bozuklukları : Sevda |

5-Ses Bilgisi

6-Yapı Bilgisi

7-Sözcük Bilgisi

8-Cümle Bilgisi

9-Yazım Kuralları. : Sevda |

10-Noktalama İşaretleri : Sevda |

11-Sözel Mantık : Sevda |

MATEMATİK Konuları

1-Temel Kavramlar: ayugrasamam ayugrasamam @adi sevda

2-Sayılar : ayugrasamam ayugrasamam @ adı sevda

3-Bölme ve Bölünebilme kuralları. : @adı sevda

4-Asal Çarpanlarına ayırma, EBOB-EKOK @adi Sevda

5-Birinci Dereceden Denklemler

6-Rasyonel Sayılar : @adi sevda

7-Eşitsizlik, Mutlak değer

8-Üslü sayılar

9-Köklü sayılar

10-Çarpanlara ayırma

11-Oran-orantı @ adı sevda

12-Problemler

13-Kümeler

14-İşlem ve Modüler Aritmetik

15-Permütasyon, Kombinasyon ve Olasılık

16-Tablo ve Grafikler

17-Sayısal Mantık Problemleri

GEOMETRİ Konuları

1-Geometrik Kavramlar ve Doğruda açılar

2-Çokgenler ve Dörtgenler

3-Çember ve Daire

4-Analitik Geometri

5-Katı Cisimler

TARİH Konuları

1-İslamiyet Öncesi Türk Tarihi

2-Türk – İslam Tarihi

3-Osmanlı Tarihi

4-Osmanlı Yenileşme ve Demokratikleşme Hareketleri

5-Avrupa’da Yaşanan Gelişmeler ve Bu Gelişmelerin Türk-İslam Dünyasına Etkileri

6-XX. Yüzyılda Osmanlı Devleti

7-Kurtuluş Savası’nın Hazırlık Dönemi

8-Kurtuluş Savaşı Muharebeler ve Antlaşmalar Dönemi

9-Atatürk ilke ve İnkılapları

10-Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası

11-Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi

COĞRAFYA Konuları

1-Coğrafi Konum ve Türkiye’nin Coğrafi Konumu

2-Türkiye’nin Yer şekilleri ve Özellikleri

3-Türkiye’nin İklimi ve Bitki Örtüsü

4-Türkiye’de Nüfus ve Yerleşme

5-Türkiye’nin Ekonomik Coğrafyası

6-Türkiye’de Madenler, Enerji Kaynakları ve Sanayi

7-Türkiye’de Ulaşım, Ticaret ve Turizm

8-Türkiye’nin Coğrafi Bölgeleri

9-Bölgesel Kalkınma Projeleri

VATANDAŞLIK Konuları

1-Hukukun Temel Kavramları

2-Devlet Biçimleri ve Hükümet Sistemleri

3-Anayasa Hukukuna Giriş, Temel Kavramlar ve Türk Anayasa Tarihi

4-1982 Anayasası’nın Temel İlkeleri

5-Yasama

6-Yürütme

7-Yargı

8-Temel Hak ve Hürriyetler

9-İdare Hukuku

10-Uluslararası Kuruluşlar

11-Güncel OlaylarOlaylar

COZULEN SORU SAYİSİ

Türkçe :
Matematik. : [@adi Sevda 120] [@ayugrasamam 190 ] [ sererbah sererbah 75]
Tarih. :
Coğrafya. :
Vatandaşlık :

İyi geceler kizlar bugün hiç calisamadim yirmi tane cozdun akşama kadar hep evle çocukla uğraştım 11 de uyudu ve sonrasında uru yaptım uyku goUmden akıyor çok Yoruldum yatacam.

Selam kızlar
Geçen sene 1 yıl dersaneye gittim 77 aldım ama atanamadim tabi onlisans olarak giriyorum sınava bu sene tekrar hazirlanacagim dersaneye gidip gitmemekte kararsizim dogrusu geçen sene kursta bi arkadaşım vardı evli bebeği vardı sabah ezaninda kalkar otururdu dersinin başına kızı uyanana kadar çalışırdi gece o uyuduktan sonra bi sistem oturtmustu kendine ve sınıfta en yüksek o aldı 87 puan yani sizde yapabilirsiniz bende yapabilirim buna inanalım öncelikle ve stres yapmadan çalışalım benim başarısız olmamin en büyük nedenlerinden biri sunuda ekleyeyim eşimin babası erken vefat etmiş eşim liseyi bitiremeden bırakmış okulu aciktan liseyi tamamladı geçen sene kpssye 4 ay kala işini bıraktı benimle birlikte dersaneye geldi 4 aylık calismayla 78 puan aldı ve atandı :) inanin hiç temeli yoktu + - carpimini bile kursta duydu ilk :) ama allahım a şükürler olsun emegimizin karşılığını verdi torpilsiz alnimizin akıyla yerleşti sıra bende ins
Bende evli olarak sinava hazirlandim gecen sene
Sana bu sene de dersaneye gitmeni oneririm
Sinava girdigimde 5.5 aylik hamileydim
87 puan aldim
Ama 3001 ci oldugum icin, bolumumden atama yok cunku atanamiyirum.
Yeniden hazirlansam mi, bebekli ne kadar hazirlanabilirim, bundan daha yuksek.pyan alabilirmiyim kafarsizim

Bende evli olarak sinava hazirlandim gecen sene
Sana bu sene de dersaneye gitmeni oneririm
Sinava girdigimde 5.5 aylik hamileydim
87 puan aldim
Ama 3001 ci oldugum icin, bolumumden atama yok cunku atanamiyirum.
Yeniden hazirlansam mi, bebekli ne kadar hazirlanabilirim, bundan daha yuksek.pyan alabilirmiyim kafarsizim

87 puanı nasıl aldın canım anlatabilirmisin?

Selam kızlar

78 puanla esiniz atandimi? Nereye atandi ??Hangi bolumdu?

günaydın kızlar :KK54: bugün tarih konu anlatımlı kitap alacağım da data - beyazkalem öneriyorlar siz hangi kaynakları kullanıyorsunuz? Bir de internetten kitap aldığınız bir site var mı? kitapsec diye bir site buldum fiyatları da diğer sitelere göre daha uygun ama hiç alışverişs yapmadığım için güvenemedm. duyan var mı bu siteyi?

X