ayugrasamam bende yemek yaparken mat videosu izledim. Dibinde kızım habire ayaklarından cekistirdi ama olsun
Önemli olan zoru başarmak. Anayiz biz varmı ötesi :)
Önemli olan zoru başarmak. Anayiz biz varmı ötesi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin bölüm neydi :)Slm kızlar yemek yedim kızımı uyuttum. Esimr kendime kahve yapiyim masayı toplayıp mat cozucem sabah bi kaç konu tekrar ettim sabah. Video izledim.. Soru cizeyim hepsini bir yazayım. Hadi kızlar çalışın biraz
İsletme benim . senin .sizin bölüm neydi :)
bende kursa yazıldım ama yeni kaynaklarım gelmedi. onlar gelene kadar çalışamıyorum ama vicdan azabı çekiyorum
İsletme benim . senin .
En azından video izle netten
Slm kızlar hiç ders calismiyorum sabah erken kalkamiyorum oğlum yatiyorken çalışmam lazım ama kalkamiyorum ki
Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var
Benim içinde iyi gelir boyle hikâyeler okumaksanırım çok çok çok istemeliyiz vazgeçmemek ve motivasyonumuzu korumak için..
ben özel sektördeyim işim çok iyi maaşımda ama 3 yıl sonra burası devredecek ve çalışanların akıbeti ne olacak belli değil. en önemliside boşanmış iki çocuklu bir kadınım emeklilik yaşıma kadar hangi özel sektör çalıştırırki beni..
kimseye muhtaç olmadan yaşamam için memur olmam gerekiyor.
başka çare yok dün gece 23:30 da başladım çalışmaya 1:30 da uykum geldi.. sabah 6 da işe gitmek için uyanmam lazım diye mecburen uyudum ama daha fazla uyanık kalmamız lazım. çünkü çalışmayan ve çocuğu olmayanlar akşama kadar evde dershanede çalışıyorlar..
başarı hikayesi okumak iyi geliyor bana arada açıp okuyorum
Benim içinde iyi gelir boyle hikâyeler okumak
Off bide çalışmak için oğlumu uyutmam lazim ya da sabah o uyurken öyle çalışmam lazim yoksa mümkün değil çalışmak
Değişiyor saatleri bazen 9:30 bazen 10 ile 11 arası çok zorlanıyorum yatiramiyorumakşam kaçta yatıyor