Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Bende tam tersi gece hiç verim alamıyorum sanki öyle hissediyorum zaten uykum geliyor dayanamıyorum gündüz de anca çocuklar uyuduğunda çalışıyorum insan konuların bittiğini görünce hevesleniyor dimi :)

Selam kizlar yazdiklarinizi okuyorum masallah azim olsun hersey olur Allahin izniyle.. Gunu bos gecirmemeye calisalim 1 saat hatta 20 dk da olsa bi deneme coz bi test gun bos gecmesin gerisi olur insallah Hepimize hayirli bol netler

Bende tam tersi gece hiç verim alamıyorum sanki öyle hissediyorum zaten uykum geliyor dayanamıyorum gündüz de anca çocuklar uyuduğunda çalışıyorum insan konuların bittiğini görünce hevesleniyor dimi :)
bende oyleydim asla gece calisamazdim bikac gun calisinca alisiliyo canim. gunduz calisamazsak bu sekilde telafi etcez artik. pazara kadar sehir disindayiz kizlar ya dersler kalcak yine misafirlige odev goturen cocuklar gibi test kitabimi yanima aldim ne cozsem kar

Benim hamilelikten otürü bu sene yattı.Bütün konularım bitti Sayısal hariç .Hedef 2018....insallah olur!

baya bıtırmıssın canım sennn

İnsan nelere alismiyor ki dimi bi kaç gü dur kahve içiyorum oğlum gece uyanıyor 2 3 saat boyunca uyumuyor bi ara da böyleydi bu yüzden birakmistim kahveyi tekrar icmicem bi süre artık sütten geçiyor hemen yaa

Bende 2014 e calisirken hatta dersaneye giderken hamile kaldigimi ogrenmistim Ve 2014 e yol vermistim Hayirlisi olsun senib icinde ...simdi minigim tam 1 yasinda :)
Masallahhhh benimkide insallah oyaslarda olur kazanirsam nasibse...gerci ogretim uyeligini istiyorum ama cok daha calismak ales maratonu falan filan...simdi konusmak kolay geliyor

Annelik ne kadar zormus demi kizlar ben kendi adima bekarken yasadiklarimiz neymis sikinti mi guler gecerim gercek hayati ben simdi yasiyorum cocukla cirpinmak birseyler yapabilmek ona yetebilmek esine esinin ailesine maddi ve bunun gibi bircok sey sayabilirim bazen o kadar yoruluyorum ki kimseye birsey anlatamak nebilim gece gece moralinizi istemiyorum ama size yazmak geldi icimden oyle neyse arkadaslar yarinki sinaviniz icin basarilar herkeze sikintisiz ders calismalar

Kızlar bugün neler yaptınız paylaşalim günümüzü boş geçirmeyelim az da olsa soru çözmeye gayret edelim bu ara dersaneye giden arkadaşlar konularınız bitti mi bi arkadaşım gidiyor tarih ve mat devam edecekmis diğerleri bitmiş

Evet canim daha dertsizdik simdi daha cok sorumluluklarimiz var
Sunu goruyorum ki bizler buyudukce dertlerimiz de buyiyor
Rabbim bu dunya sinavinda kolay gecitlerden gecmemizi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…