Merhaba kızlar kısa sure önce ben de burada yazıyordum KPSS ye hazırlanıyordum, daha sonra radikal bi karar vererek bu KPSS olayına ara verdim tabi bu arada bi suru yeni kaynak almisti.m hepsi 2016, mesela tarih; evveliyat, tarihin pusulası, genel yetenek genel kultur egitim denemeleri, yaprak testler, beyaz kalem yargi yayinlari, tarih filozof gibi epey kaynak edinmiştim soru bankası hepsi de sıfır kaldı cozdugum kısımları bile üzerine işaretleme yapmamıştım tekrar cozerim diye... Velhasili isteyen arkadaşlar olursa piyasa değerinden düşük fiyata vereceğim, ozelden mesaj atabilirsiniz. İyi calismalar
Haklisin galibayeni konu acip duyur bence cnm daha iyi olur..
Nerdesiniz bn alabilirimHaklisin galiba
bi ara gece çalıştım ama gündüz çok başım ağryo öyle olunca .benim kız bu ara biraz rahatsız gecede çok düzgün uyumuyo hem sallayıp hem soru çözüyodum gece. ama çok bunaldım bu ara inşa tekrar toparlayabilirim .ayni durumdayiz gece uyuma bence ben 2 ye kadar kaliyorum bu saati 4 e kadar cekecegim ins ...gunduz rahat vermiyorlar gece daha iyi
maşallah kaç yaşındalar veya kaç aylıklararalikta basladim ders ders gidiyirum ben cogrfya bitti tarih yarida bitsin vatndasliga gececegim..mmat temelim var soru cozmem lazim sadece...sozelim sifirdi toparlamaya calisiyorum ..ve suan 2 besik salliyorum 2 kucuk var bende
Maşallah canım ya insanın yapamayacağı bişey yok aslında bahanelerin arkasına saklanmadigimiz sürece tabi kiaralikta basladim ders ders gidiyirum ben cogrfya bitti tarih yarida bitsin vatndasliga gececegim..mmat temelim var soru cozmem lazim sadece...sozelim sifirdi toparlamaya calisiyorum ..ve suan 2 besik salliyorum 2 kucuk var bende
yarenDL benimde coğ bitti tarih yarıdayım 20 .yy osmanlı yani inkılap tarihi. mat çok soru çözmem lazım eğitimde öğretim yöntem ve teknikleri dersi bitti gelişime başlayacam inşa . senin eğitim alan var mı
Maşallah canım ya insanın yapamayacağı bişey yok aslında bahanelerin arkasına saklanmadigimiz sürece tabi ki
slm kizlar biraz icimi dokeyim size cok bunaldim bu ara. bi haftadir dogru duzgun calismiyorum sanki sinavi bilincaltina atmis gibiyim dusunmek istemiyorum kendime oyalancak bisey buluyorum ama o kadar da mutsuzumki dokunsan aglayacak moddayim. geceleri uyuyamiyorum dusunmekten sabahlari da kalkamiyorum dogal olarak toplam 10 saat fln uyuyorum resmen 12- 1 oluyo kalkmamcok istiyorum atanmayi ama bir turlu isin icinden cikamiyorum yeterince calisamiyorum. dun bi arkadasima gittim calisiyo kucuk bebegi var o kadar imrendimki okulunu ogrencilerini anlattikca aglamamak icin kendimi zor tuttum. o anlattikca icimden dua ediyodum Allahim nolursun bana da nasip et ogrencilerime kavustugum gunu basardigim gunu gorebilmeyi diye.atandiktan sonra o kadar cok hayalim var ki yapmak istedigim. herseyi ertelemis sanki hayatimi bu sinava baglamis gibiyim.oglumun ihtiyaclari disindaki zamanimda gece gunduz ders calismak sinavdan baska biseyle mesgul olmamak istiyorum ama bir turlu irademe sahip olamiyorum devamini getiremiyorum. anlayacaginiz kendi kendimi strese sokup zamani degerlendiremiyorum. hayatimin her anlaminda boslukta gibiyim manevi olarakda bunu hissediyorum. sizin de ruhunuzu kararttim kizlar kusuruma bakmayin ama burdan baska dertlesecegim kimsede yok
cok sagol cnm destegin icin evet burasi da olmasa patlariz heralde etrafimda durumunu anlayacak sinava calisan insanlar yok cunku.dogru soyluyosun cnm cok kritik bi zamandayim bir ay daha gecirsem bos bos yetistiremem konulari ucu ucuna yetiscek ztn.dersaneye gitmem imkansiz oglum var bir bucuk yasinda bakcak kimse yok malesef.burasi bana iyi geliyor konusmak dertlesmek..2 ay once ruh halim seninle ayni idi konular bittikce rahatladim hemen calisman lazim yoksa daha da kotuye gidersin...ben 3 gun ara vermek zorundayim tek ders sinavim var bu ara bile beni uzuyor ...tek cozumun baslamak dershane var mi cocuk ?