- 1 Ekim 2015
- 158
- 104
- 33
demek istedigim yil kaybetme!! simdi kayıt olsan martta sinav ama uniye baslaman ekim gibi hatta ilk sinavin takriben aralik 2016.. Kpss ye yine lise mezunu giriyorsun zaten.. ama atiyorum mesela olmadi suan uniye baslasan 2018 kpss ye onlisanstan girebilirsin .. ama uniyi ertelersen 2020 vs sarkabilir.. Fikir tabii cnm yine sen bilirsin..
Evet ama esimi ikna edemiyorum aslinda bu sene gircektim sinava. Esim aslinda cok anlayislidir ama anlayamadigim sekilde karsi cikiyo univ.okumamademek istedigim yil kaybetme!! simdi kayıt olsan martta sinav ama uniye baslaman ekim gibi hatta ilk sinavin takriben aralik 2016.. Kpss ye yine lise mezunu giriyorsun zaten.. ama atiyorum mesela olmadi suan uniye baslasan 2018 kpss ye onlisanstan girebilirsin .. ama uniyi ertelersen 2020 vs sarkabilir.. Fikir tabii cnm yine sen bilirsin..
Evet ama esimi ikna edemiyorum aslinda bu sene gircektim sinava. Esim aslinda cok anlayislidir ama anlayamadigim sekilde karsi cikiyo univ.okumama
aynen canim ck kasvetli havalar. dun gece oglum 4 de bi uyandi 9a kadar uyumadi .9 da yattik 3 e kdr uyumusuz gun bitti ya simdide durmuyo hic calisamiyorum yaben bı gun oncesı guzel çalışmıştım,dun yaydım resmen.yarım konumu bıle bıtıremedım.
hava yagışlı,oturup benımde ağlayasım gelıyor bazen
iyki forumumuz var,birbirimize sahip çıkalım arkadaşlar..
herkese kolay gelsın
kaç yasındakı oglun?aynen canim ck kasvetli havalar. dun gece oglum 4 de bi uyandi 9a kadar uyumadi .9 da yattik 3 e kdr uyumusuz gun bitti ya simdide durmuyo hic calisamiyorum ya
himm o zaman ikna etmeye calismaktan baska yol yok cnm :/
insallah basarabilirsin.. 25 yasindasin sanirim ilk olarak kpss den guzel bir puan alip kendini ispatla o zaman esin birsey diyemeyecektir..
Evet simdi ustune gitsem inatlasacak biliyorum ama bir sene icinde onun beynini ele gecirebilirim ,yavas yavas alisir bu fikre. Bu arada evet 25 yasindayim hic bir sey icin cok gec degil . Sadece ben evlenip cocuk yaparak yasiylarima gore biraz hozli yol aldim sanirim :)himm o zaman ikna etmeye calismaktan baska yol yok cnm :/
insallah basarabilirsin.. 25 yasindasin sanirim ilk olarak kpss den guzel bir puan alip kendini ispatla o zaman esin birsey diyemeyecektir..
Evet simdi ustune gitsem inatlasacak biliyorum ama bir sene icinde onun beynini ele gecirebilirim ,yavas yavas alisir bu fikre. Bu arada evet 25 yasindayim hic bir sey icin cok gec degil . Sadece ben evlenip cocuk yaparak yasiylarima gore biraz hozli yol aldim sanirim :)
sagol canim aynen oyle evli cocuklu bayanlariz elbette bu durumlar olcak onemli olan bu zorluklarla calisabilmeyi basarip guzel bi sekilde hazirlanmak. oglum 1 bucuk yasinda dis cikariyo art arda huysuzlugu o sebepden. bugun bi saat calistim yinede buna da sukur. herkese basarilar arkadaslarkaç yasındakı oglun?
Allah kolaylık versin,umutsuzluğa kapılma fırsat buldukça çalışmaya bak..
KPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 128
KPSS ONLISANS GERI SAYIM Kalan gun : 281
slm kizlar iki gun dogru duzgun calisamadim bugun telafi etcem ins. tarihten biktim artik cok sıkıldım bugun kalan konulari hizlica tekrar edip bitirmek istiyorum. artik sorularla pekistiririm. alana baslamaliyim gec bile kaldim daha cografya turkce egitim duruyo. cok calismam lazim coookk :) haydi guzel bi kahve alip calisalim hep birlikte:)
arkadaslar baska bir konu altinda kpss mufredatinin degistigi yaziyo özellikle tarih dersinde..ihtiyac dershanesine giden bir bayan dershane hocalrinin ihtiyac dershanesinin kitaplarini degisikliklere göre basmadigi icin kendi yayinlarini kullanmadigini meb yayinlarindan ders isledigini yazmis..bircok yayinda öyleym i s galiba..bende ihtiyacin setini almistim yeni calusmaya baslayacaktim
sen nerdeki yargi dershanesine gidiyorsun canim memnunmusun kursa yazilmadim henuz kursa gitmeden olmayacak g aliba