Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Kizlar hepinizi okudum. Evet hepumizin cesitli dertleri benim de su saate sikintim var tek diyebilecegim Rabbim hepimizn dertlerine derman olacak hayirli kapilar acsin calisan arkadaslara yardim etsin bizde biran once tekrar calisalim

Büyük oğlum sabah 5bucukta uyudu küçük 6 da kalktı ve ben gece gündüz ayaktayim vücudum çok direncsiz allah başka dert vermesin ne diyeyim allah yokluklarini göstermesin ve bol bol sabır versin hepimize herkesin imtihanı farklı

Merhaba ben pegem'e gidiyorum, mat siniflari 3 seviye, sozel sayisal ve esit agirlik. Ben sozel sinifi istedim hoca her seyi sifirdan anlatiyor. Durumun varsa dersaneye git derim cunku hem disiplin sagliyor hem de karsinda canli canli hoca var, anlattiklari daha iyi akilda kaliyor.

merhaba araniza yeni katildim..anneyim ve lisans olarak hazirlaniyorum sabah aksam derslerde ortak hareket edecek birini ariyorum..dershaneye gidiyorm tum derslere giremesemde

merhaba arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum kabul ederseniz. benim de bir oglum var bir iki ay oldu derslere baslayali ama duzen oturtamadim malesef. evin sorumlulugu ve cocuk olunca iki gun calissam uc gun ara veriyorum bisey cikiyo mutlaka.bundan sonra bir saat de olsa calisip uzak kalmamayi istiyorum burdan birbirimize destek olalim ins. calismalarima gelirsek vatandaslik ve tarih bitmek uzere.alana basliycam bu hafta.nisana kadar alan cografya egitimi hizlica bitirip son iki ay sadece soru cozmek istiyorum ins bu planlarima uyabilirim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun kizlar :)

tarihle vatandaşlık bıtmek uzereyse pek de çalışmamıssın denılemez bence
bak temızlık falan fasa fiso,ölmeyecek kadar yemek ve temizlik yap yetercocugunla ılgılen vakıt buldukca saatlerını temizlikle yemekle harcamak yerıne otur en az 1 saat bıle olsa degerlendır.sınava zaten az kaldı.sınavdan sonra her seyını dort dortluk yaparsın,sınava kadar kendını ıdare edicen artıkın.
üstüne bir de kazanırsan zaten tadından yenmez

herkese gunaydınlar
dun neler yaptıgımı soyleyeyım
vatandaşlıktan uluslararası kuruluşları okudum,çıkmış sorularda 1 testı vardı onu cozdum.
mattan yarım kalan 1 testımle butun bır testımı bıtırdım
bırde tarıhtede kurtuluş savaşı muharebeler kısmını yarısına kadar falan okudum.bugun bıtırırım ıns.
tarıhte bıtınce gk gy ı tekrara başlayacağım ıns.ama hıc aklımda kalmamıs gıbı hıssedıyorum.
agırlaşmadan Allah ın ıznıyle halledebilirim ıns.
herkese başarılar,gununuz hayırlı bereketlı bol ders calışmalı ve anlamalı olsun

ayneen canim bende oyle yapiyorum misafir filan fazla kabul etmiycem sinava kadar. elimden gelenin en iyisini yapcam gerisi Allahin takdiri artik. sadece cok uyuyorum erken kalkamiyorum kizlar yaa nolcak bu halim

ayneen canim bende oyle yapiyorum misafir filan fazla kabul etmiycem sinava kadar. elimden gelenin en iyisini yapcam gerisi Allahin takdiri artik. sadece cok uyuyorum erken kalkamiyorum kizlar yaa nolcak bu halim
bende uyuyorum yaa,kalktıgımda baslasam yıne ıyı 1 den once dersede oturamıom genellıkle..
11 gbıde yatıyorum,o saate kadar gıdıp gelıp çalışmaya calışıyorum işte..tenefuslerımde de ev işlerime bakıyorumoyle işte..

Ardina bakmadan kacanlardan degil üstüne gidenlerdenim galiba :) 25 yasindayim evliyim ve 1.5 yasinda kizim var bu sene liseyi disardan bitirip mezun oldum. Neden olmasin diyerek bi sansimi denemek istiyorum. İmkansiz degil sonucta ama bi o kadarda kolay olmadiginin farkindayim. Allah herkesin gonlune gore versin insallah :)

şu gunlerde universite sinavi kayitlari basladi hemen gidin kayit olun ve martta sinava girin bi de uniyi dışarıdan bitirin ohh miss :)

slm kizlar bugun tarihden osm.kurulus yukselme kultur med. 17 yy.tekrarlari yapip daha onceden cozdugum sorulari tekrar cozdum konular baya oturdu gibi. ins bu tempoyla devam edersem baya iyi olcak sizlerde plansiz programsiz bile olsa kitabi elinizden dusurmeyin bnm gibi. esim dizi izlerken ben test cozuyorum oglumla oyun oynarken bile kitabim elimde dikkat gerektirmeyen yerleri okuyorum. bu is bu yil olcak Allahin izniyle :)

ben bı gun oncesı guzel çalışmıştım,dun yaydım resmen.yarım konumu bıle bıtıremedım.
hava yagışlı,oturup benımde ağlayasım gelıyor bazen
iyki forumumuz var,birbirimize sahip çıkalım arkadaşlar..
herkese kolay gelsın

şu gunlerde universite sinavi kayitlari basladi hemen gidin kayit olun ve martta sinava girin bi de uniyi dışarıdan bitirin ohh miss :)
Kpss de bi kez deneyip ne yapip nr yapamiycami gormek istiyo
Kpss de ne yapip ne yapamiycami gormek istiyorum hedeflerimden biri de üniv.bitirmek insallah

Kpss de bi kez deneyip ne yapip nr yapamiycami gormek istiyo

Kpss de ne yapip ne yapamiycami gormek istiyorum hedeflerimden biri de üniv.bitirmek insallah

demek istedigim yil kaybetme!! simdi kayıt olsan martta sinav ama uniye baslaman ekim gibi hatta ilk sinavin takriben aralik 2016.. Kpss ye yine lise mezunu giriyorsun zaten.. ama atiyorum mesela olmadi suan uniye baslasan 2018 kpss ye onlisanstan girebilirsin .. ama uniyi ertelersen 2020 vs sarkabilir.. Fikir tabii cnm yine sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…