Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

sınava kalan gun sayısını hesaplayan bi sayac olsa aslında guzel olurdu dımı ya yada hergun yazalın bırbırımızı hızlandıralım

Dido diye bi arkadas vardi o yaziyordu kac gun kaldigini kulaklari cinlasin

çınladı çınladı.aslında siteye girmeyecektim birşey dürttü. :)
ders bile çalışamıyorum, kötüyüm kızlar dua edin ne olur.(eşimle problemler vs işte)
bu gece ders çalıştım ama devamı gelmeyebilir.her an bırakabilirim : (((
KPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 132

Ah didosum ozlettin kendini yokluğun çok hissediliyor bir an önce düzelir şu sorunlarınız inş sabır biraz daha her gecenin bir sabahi var elbet böyle düşün kendini yıpratma sakın

Ev ici huzursuzluk cok kotu
İnsallah hemen duzelir

Allah yardimcin olsun tatlim ne olursa olsun inancini yitirme Rabbin arkanda seni cokbiyi onliyorum evde huzursuzlukbolunca ders yalan oluyo

Ah didosum ozlettin kendini yokluğun çok hissediliyor bir an önce düzelir şu sorunlarınız inş sabır biraz daha her gecenin bir sabahi var elbet böyle düşün kendini yıpratma sakın

Ev ici huzursuzluk cok kotu
İnsallah hemen duzelir

Allah yardimcin olsun tatlim ne olursa olsun inancini yitirme Rabbin arkanda seni cokbiyi onliyorum evde huzursuzlukbolunca ders yalan oluyo

teşekkürler kızlar.
1 aydır ben ve kızlar hastayız, bitiğiz.hala da iyileşemedik.
eşimle de hiç iyi gitmiyor.hala çalışmıyor.gündüz uyuyup akşam dışarı çıkıyor.akşam vakitleri mezarlığa gitmek gibi absürt davranışları var.sanki çift kişilikli gibi.
bir eski kocam sevdiğim adam oluyor, bir bakıyorum her yaptığım batıyor.küfürler, hakaretler.ne anneliğim kalıyor na kadınlığım.zaten iki lafından biri seni boşayacağım.belki nikahımız bile düşmüştür.
6 ay daha sabır diyorum.hele bir yaz gelsin.
bu kafayla sınava çalışamadım.dün tarih dinledim biraz.
hala umut var, hala bir ışık var.umarım biryerlere yerleşirim de hayatım kurtulur

Keske duadan baska elimizden bisey gelse sabir sabir sabir

Keske cok dogru dedin !! Didos senin sebeplerin cok daha saglam lütfen kendini topla ve yapış derslere... Yapabilirsin lutfen topla kendini..
ohooo bi gittim geldim herkes depresyona bağlamış
kızlar moral bozmak yok,bizim herkesten daha çok ihtiyacamız var kpss yı kazanmaya..hem kendımız için hem bebişler için daha da gayretlenelım..pes etmek yok.bırı pes ettiğinde diğerleri ona destek olsun da toparlanalım inş.
şimdi kimler var bakalım tam gaz çalışalım diyen

Aynen cnm pes etmek yokk !!

Memurlar netten alinti arkadaslar :)

Kendinizi sınava verememişsiniz.Buda motivasyon düşüklüğüne sebep oluyor.sadece 10 ay çalışıcaksınız ve sonra birdaha isterseniz kitap açmayın.sabır.sabır sabır.Allah sabreden,mücadele eden ve gerçekten hakedenlerle beraber olucaktır.yeterki ben çalışıcam diyip kitabı kalemi elinize alın.En güzel mutluluk zorluklardan sonra elde edilendir.Bunu sakın unutmayın.

harika bi yazı olmuş gercekten..ders masasına bi yere yazıp yapıştırmak lazım

arkadaslar bende hala calismaya baslayamadim..herkesin farkli farkli dertleri var..hayat herkesi farkli farkli siniyor Allah yardimcimiz olsun hepimizin..kendi kendime calismakla dershaneye gitmek arasinda tereddutte kaldim..matematik sifir düzeyde dershanelerde usten gecer biliyor farzederler gibime geliyor..cok arada kaldim sizce kendi kendine calisilarak yapilabilirmi yoksa dershane sartmi kpss de atanabilmek için.lisans iibf mezunuyum..fikir verin arkadaslar dershaneye gidenler özelikle artilari eksileri neler..hangi dershane iyi sizce istanbul anadolu yakasinda..

ya ben dershaneye gıdıyorum ama sırf bı dısıplınım olsun dye yazıldım.sınıf arkadaşlarım genellikle unıversite ogrencısı yenı mezun falan,onların enerjisi bana da enerji veriyor.motive oluyor insan..
konulara gelınce matematıkte falan yuzeysel gıbı kalıyor bencede...butun derslerı adamakıllı oturup kendın çalışman lazım.dershaneyi hayatını duzene sokan motive eden bi yer gibi düşün bence..sorularınıda sorarsın hem.gerisi sende biter

lisansin ve daha baslamamissin :/ Bence hemen işe koyul.. Secenek degilde bence ikisinide yapman lazim hem dersane hem kendin calisman lazim!!

Süper bir yazı kuzum,yüreğine sağlık ki paylaşıyorsun bizimle de:) ♡♡ İyi gecelerrr herkese

tesekkurler arkadaslar biliyorum gec kaldim ama bende özel hayatimda problemler yaşiyorum eşimle ayri yaşiyorum bir süredir annemdeyim ve küçük bir kizim var gercekten bişeyler yapmak zorundayim çocugum ve kendim için bir türļü o enerjiyi motivasyonu bulamadim kendimde...peki arkadaşlar hangi dershaneleri önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…