Diğer dersler için birşey diyemem ama tarihten mutlaka 2016 güncel bi kitap almalisin, en azından soru bankası. Çünkü tarihin formatı çok değişti. Bölüm neydi?merhaba hanımlar. benimde 4 aylık bebeğim var. kpssye ancak çalışmaya başlayacağım inşallah. yalnız kaynak olarak ihtiyaçın 2014 konu anlatımını kullansam olur mu? konularda çok fazla değişiklik ya da yeni eklenmiş konular var mıdır? yeni setmi almalıyım? biraz çok soru sordum ama nerden başlayacağımı bilemedim.
arkadaşlar kaynak olarak hangi yayaınları tavsiye edersiniz? (kpss b lisans için)
Geometriyi çalışmayı düşünmüyorum ben. Sınavda da yetistirwmem gibi geliyor . video çok zaman harciyor evet sanki daha kalıcı oluyor ama.Türkçe ve gelişim bitti ama soru cozmem gerek onlardan da.vatandaşlığa nisanda bakayım diyorm ben hep unutuyorum çünkü matematik e yeni başladım çok konu var epey unutmusum geo filan hiç yapamıyor m destekli çalışmam lazım ama video zaman kaybı olur gibi geliyor. Bende durumlar böyle inşallah emeklerimiz boşa cikmaz
Çarşaf boyları görmüştüm tekrarlarda iyi olur, ben de geometriyi cozumlulerden bakayım diyorum bir de mantık sorularını nasıl calisiyorsunGeometriyi çalışmayı düşünmüyorum ben. Sınavda da yetistirwmem gibi geliyor . video çok zaman harciyor evet sanki daha kalıcı oluyor ama.
Bende 2015 in çarşaf boy notları var kısa kisa genel kültür notu ondan bakıyorum . pratik oluyor tekrarlardan çok ise yarar.
Çarşaf boyları görmüştüm tekrarlarda iyi olur, ben de geometriyi cozumlulerden bakayım diyorum bir de mantık sorularını nasıl calisiyorsun
Cok gec ilerliyorum cocuktan dolayi ama hayirlisi bakalim video ile birlikte gidiyorum birde gec oluyo ama daha verimli die dusunuyorum turkce bitti cografya sonlara yaklasiyorum beraberinde tarih vatandaslik daha baslamadim.boyle yazinca ne kadar c ok sey var daha aman allahimLisanslilar hangi konularda siniz
Cok gec ilerliyorum cocuktan dolayi ama hayirlisi bakalim video ile birlikte gidiyorum birde gec oluyo ama daha verimli die dusunuyorum turkce bitti cografya sonlara yaklasiyorum beraberinde tarih vatandaslik daha baslamadim.boyle yazinca ne kadar c ok sey var daha aman allahimLisanslilar hangi konularda siniz
KPSS yardı akademi vatandaşlık. Hocanın ismi yazmiyor top sakallı uzun saçlı bi hoca saçlarını bağlamış :)
ben dershaneyede gidiyorum hocalar sureklı su değişti bu değişti deyip duruyorlar.ınanmazsınız ama tarıh bıle değısmıs yawmerhaba hanımlar. benimde 4 aylık bebeğim var. kpssye ancak çalışmaya başlayacağım inşallah. yalnız kaynak olarak ihtiyaçın 2014 konu anlatımını kullansam olur mu? konularda çok fazla değişiklik ya da yeni eklenmiş konular var mıdır? yeni setmi almalıyım? biraz çok soru sordum ama nerden başlayacağımı bilemedim.
ayugrasamam uyumsdim ve iki video daha dinledim. Massallah bana. :)))
Yarın bi kaç resim atayim bendrki notdan ona gore bakar karar verir siniz . şimdi yattım sabah erken kalkıyor benim yaramazim birsz dinlenem bende . iyi geceler
Bana hepsi zor geliyo bir otursa mantığa olacak ama işteSözel mantiga çalıştım sayısala hiç bakmadim daha. Sözel mantık ta tek denklimli olursa kolay ancak iki denklemliler zor karisik geliyor .
İnş canım sen kafana takma sakın bebeğin senin ummadığın anda gelicek sana süpriz yapacakGeçmis olsun dıleklerınız için hepınıze tsk edıyorum allahım ıns tez zaman da tekrar gebelığı nasıp eder bana
İyi çalışmalar
Canim calidabilirsin tabimerhaba hanımlar. benimde 4 aylık bebeğim var. kpssye ancak çalışmaya başlayacağım inşallah. yalnız kaynak olarak ihtiyaçın 2014 konu anlatımını kullansam olur mu? konularda çok fazla değişiklik ya da yeni eklenmiş konular var mıdır? yeni setmi almalıyım? biraz çok soru sordum ama nerden başlayacağımı bilemedim.
Geçmiş olsun canım kızın kaç aylık, benim oğlum uyumuyo bugün neden anlamadım bebek bu kadar sure uyanık kalimi ya yarım saat uyuyo uyanıyor . azmine maşallahSlm kızlar gece çok kotuydu kızım dis çıkartıyor azılar çok fena gece hiç uyumadi on dakka da bir kalktı emzir kucakta gezdir derken çok uykusuz kaldım. Öğlen uykusuna yatirdim bi saat sonra tekrar uyandı. Video izliuordum. Emiyor bakalım inşallah uyur. Vatandaşlık ikinci konuda bitsin baştan tekrar edip elimdeki soruları çözme niyetindeyim tam otursun biraz karisik ezber gerekiyor.