Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Bende onlisansim
Benimde cografya bitti sadece
20 gun acik ogretim icin kpss ye ara verip tarih calismaya baslayacagim
Bu surede 20 gunde 1 er terst turkce ve tarih ozet kitabini bitirmek hedefim.
Zaman daha cok dememek gerek. Ne kadar erken bitirirsek komulari o kadar fazla deneme cozeriz, eksik kapatiriz.

Dogru cnm hizlandirmam gerek :/

Merhaba.Evet konuları bir an önce bitirmek gerek ama nasıl olacak bilmiyorum subata iki aydan az kaliyo.ben konu çalışıp yüz kusur soru cozuyorm acaba daha az soru çözüp konuları daha hızlı bitirip en son mu soru cozmeli o zman da oturmayacak gibi geliyor konular böyle de kağnı gibi gidiyor.nasıl yapmalı tavsiyen var mi

Günaydın hanımlar ben çocuklarım hasta oldu diye tamamen koptum dersten toparlanmam lazım saatlerdir sallıyorum uyumuyor bu uykusuzluk beni çok yipratiyor ama canları sağ olsun napalım artık
Benim dört aylık bebeğim var bi nezle öksürük atlattıktan gibi ama hala keyifsi çocukla çok zormus. Sizin iki tane galiba Allah kolaylıklar versin yine de az me diyorsunuz ne guzel

Konu bitiminde soru cozmen sart oturmasi icin bu sefer verimsiz olur calisman!!!
Devam et sen bitince de soru deneme gidersin!! Cocukla elimizden gelen bu ama aceleye getirme yine de verimli olsun :)

Konu calistiktan sonra soru coz mutlaka canim,

dershanem haftaya başlıyor inşallah. haftada bir gün cumartesi tam gün şeklinde bir seans seçtim..

dershaneyle beraber ilerleyeceğim iki çocukla bu iş gerçekten zor rabbim kolaylaştırsın inşallah..

büyük oğlum aralık başında hasta olmuştu sonra taşındık iki hafta oldu anca yerleştik şimdide oğlum bronşit olmuş oyyy oyyy...

Gecmis olsun canım benimkiler de çok hasta olan tiplerden halbuki o kadar dikkat ederim ama yinede sık sık hasta oluyorlar lisans olarak mı gireceksin sınava haftada 1 gün yetişir mi ki konular dersaneye gitmiyorum ama giden arkadaşlar baya oldu sanki başlayalı önlisans falansa daha vaktin var rahat rahat yetistirirsin

ahh kuzum kiyamam... cok gecmis olsun cnm.. Rabbim sifa versin insallah

türkçeden ekler falan,mat.den basit esıtsızlıkler,geometri benzerlik,vatandaşlık sosyal sıyası haklar falan.cografyadada basınca geldık.
çok ileri değil dershane anlayacagın.ben o yuzden ılerden gıdıyorum,dershane tekrar gibi oluyor

bu arada cografya bıttı,turkçede mantık harıc bıttı Allah a sukur..
mantıgıda calısmam ya hoca anlatırken dınlerım bı,mantık hıc mantıklı bişey diil zaten
diğer dersleri de bitirip tekrara baslamak için can atıyorum..
inşallah ağırlaşmadan konularımı oturturum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,hepimizin evlilikti hamilelikti çocuktu sorumluluklarımız var.Allah yardım ediyor ama cidden..tam gaz çalışmaya devam
sınavdan sonra burada atanan anneler görmek istiyorum

önlisansım canım..inşallah allah kolaylkık verir hepimize

Çok çok teşekkür ederim canm . benm için önemli bilgiydi. Nerede olduğumu bilmek.

Slm kızlar bugün vatandaşlığa geçtim. Vatandaşlık karisik biraz daha çok ezber gerektiriyor . bir suru başlık alt dalları onunda dalları derken baya karışıyor. Siz nasıl çalışıyorsunuz vatandaşlığa.

Bu bitince tarihe gecicem. Bide mat var . ve diğer derslerden eksik konular var tam verim anlamadığım. Sınavda az kaldı ekimde girecekler çok şanslı ya . çocukla daha erken baslasaydik keşke. Neyse artık biran önce konuları bitirip testlerde eksikleri kapatmam lazım sonra deneme çözmek lazım bol bol. Ben çok yavaş cozuyorum turkcr bir saati alıyor

cnm ben vatandaslik ozgut hoca ile gidiyorum.. sende bi dinle videolarini..

Yargi akademi bilmiyordum bakarim ona da.. Bende cocuklarla iste aksamdan aksama birsey olmazsa oturuyorum cografya bitki ortusu iklim bitti tarih osmanlidayim turkceden az kaldi matematikte yavas yavas gidiyorum videolarla notlarla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…