Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

kizlar iyi geceler ben fikirlerinizi almak istiyorum iki yillik önlisansimin ustune iki yil daha acik ögretimden tamamlayarak isletme lisans diplomami almistim.daha sonra ikinci universitemi okudum gazi iletisim fak.de.sizce hangi alandan sinava girmeliyim? iibf A grubu sinavlarina hazirlanan arkadaslar varmi? atama durumlari nasil oluyor yds ye de girmek gerekliymis atabilmek icin dogrumu?

Büyük geçmiş olsun canım allah beterinden saklasin inş en kisa zamanda mahkemede sonuçlanır da rahat bi nefes alırsınız

Canim cok gecmis olsun bu zamanda artik iyilik bile yapamayak duruma geldik Rabbim bizim ve cocuklarimizin yardimcsi olsun

teşekkür ederim kızlar.
eşim bir yandan iş arıyor.bir yandan bunlarla uğraşıyoruz.havalar soğudu doğalgazı bile açamadım.açsam önümüzdeki aya keserler.ödeme şansım yok.kızlar hasta zaten, ne gece ne gündüz uykum var.evdeki şuruplardan verdim dr gidemedik.öyle işte.
gece bi ara dalmışım kpss sınavında olduğumu gödüm.kopya çekiyordum.hadi çektim işaretlemeyi yanlış yapıyordum ben silip düzelteyim derken sınav bitiyordu : )))
iyice saç baş yolma derecesine geldim kızlar.kafam allak bullak.ders çalışmaya vakit yok.hatta şöyle rahatça bir çay-kahve içmem bile mümkün değil.
Rabbim çok büyük inşallah feraha çıkarız bir gün.yoksa akıl sağlığımdan olacağım ona korkuyorum.

teşekkür ederim kızlar.
eşim bir yandan iş arıyor.bir yandan bunlarla uğraşıyoruz.havalar soğudu doğalgazı bile açamadım.açsam önümüzdeki aya keserler.ödeme şansım yok.kızlar hasta zaten, ne gece ne gündüz uykum var.evdeki şuruplardan verdim dr gidemedik.öyle işte.
gece bi ara dalmışım kpss sınavında olduğumu gödüm.kopya çekiyordum.hadi çektim işaretlemeyi yanlış yapıyordum ben silip düzelteyim derken sınav bitiyordu : )))
iyice saç baş yolma derecesine geldim kızlar.kafam allak bullak.ders çalışmaya vakit yok.hatta şöyle rahatça bir çay-kahve içmem bile mümkün değil.
Rabbim çok büyük inşallah feraha çıkarız bir gün.yoksa akıl sağlığımdan olacağım ona korkuyorum.
Allah kolaylık versn,üzülme her zorlukla beraber bi kolaylık vardır:KK66:
sıkıntıların seni daha çok çalışmaya teşvik etsin,elbet vakt bulursun o zaman..
kazandığını hayal et bi:KK45:hayali bile güzel:cool:

Allah yardimcin olsun cidden hersey bazen öyle üstüste geliyorki insan neye üzülecegini şaşiriyo...Allah tez zamanda feraha çikarir insallah hepimizi..

teşekkür ederim kızlar.

Didos cok uzuldum ya :KK43: Rabbim yar ve yardimcin olsun dua et cnm bol bol dua :KK43: Gunde 500 Hasbunallahu venimel vekil tavsiye ederim Ne zaman 41 gun baslasam cok guzel kolayliklar cikariyoo Rabbim 20 dk alir hem icin rahatliyoo.. Herseyde Allahi vekil kiliyosun

Günaydınnnn kızlarrr ben kayıplardaydım yeniden döndüm aranıza hehehe:KK54::KK36::KK36: Çalışmalar nasıl gidiyor?Ben de bu aralar bebek alışverişine daldım da:emir_bebek: :nazar:Az da olsa ders çalışmayı bırakmadım tabi ama yoğunlaştıracağım artık.Hadi iyi çalışmalar herkese:KK200:

Gece nasıl duruyorsunuz kızlar yaa 11 oldu mu benim pil bitiyor
heh hee 11e kadar dayanabiliyorsan iyi bence yani:KK51:
eşim 5 te geliyor,zaten o evdeyken benim başka odada ders çalışasım gelmiyor açıkcası:anneadayı:
gunduz calımaya çalışıyorum,yeterınce calışamadımsa eğer kendımı zorlaya zorlaya geçip çalışıyorum artıkın..
ama 11 bana görede geç yani,erken kalkıyorsan sorun degıl ama bence..telafi edersin

heh hee 11e kadar dayanabiliyorsan iyi bence yani:KK51:
eşim 5 te geliyor,zaten o evdeyken benim başka odada ders çalışasım gelmiyor açıkcası:anneadayı:
gunduz calımaya çalışıyorum,yeterınce calışamadımsa eğer kendımı zorlaya zorlaya geçip çalışıyorum artıkın..
ama 11 bana görede geç yani,erken kalkıyorsan sorun degıl ama bence..telafi edersin
Canim ben erken kalkıyorum malesef çünkü çocuklarım erken kalkıyor kahvaltı yaptir evi topla derken öğlen oluyor onları uyutuyor un 1 saatim var çalıştım çalıştım yoksa hiç vakit yok bide akşam erken yatarlarsa o da pek erken yatmiyolar yatmalari 10 buçuk 11 oluyor bende zaten tükenmiş oluyorum uyanıkken hiç calistirmiyorlar şimdi siz çok sıkı tutun bebis dogdugunda ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksin hele 2 çocukla çalışmak çok daha zor

Merhabalar kizlar
Bende kizimin 2 ser kez ogle uykusunda 1 er saat calisiyorum. Aksam da esim isten gelince 2 saat calisiyorum.

Bazen 15 dk da uykusundan uyandigi da oluyor. Bazen 1.5 saat surdugu de.

En az gunde 100 soru cozmeye calisiyorum. Benim gecen seneden iyi bir temelim olmasi buyuk avantajim olacak. Temelsiz olsam bu calismayla birsey elde edemezdim

arkadaslar iyi geceler.lisans kpss gy-gk ve alan dan gireceklerden ricam hangi kaynaklardan calisiyorsunuz.tavsiyelerde bulunabilirmisiniz?

X