Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Çok sessiz kaldı topigimiz biraz canlandiralim kızlar hadi bugün neler yaptınız yada hedefimiz neler paylaşalim
ben bugun osmanlı kultur ve medeneniyetı bıtırdım dun baslamıstım okumaya bugun anca bıtırdım,baya uzundu.testlerıne geçtım 2 tane cozumlu testını cozdum.
buzdolabımı sılecegım,mecalım kalırsa bır ıkı test daha çözüp yatarım
haydi kızlar haydi,elimizden geldiğince zorlayalım birbirimizi..
sınavdan sonra buradan atananları duymak istiyorum

KPSS LİSANS İÇİN GERİ SAYIM
KALAN GÜN: 163

şimdi uyandım ders başına geçtim.Allah izin verirse 7:00 a kadar tarih video izleyeceğim.tarihten osmanlı kültür medeniyet bitecek.gündüz özeleri temize çekeceğim.öğlen kızları uyutunca soru çözmeyi planlıyorum.
türkçe (mantık hariç) bitmişti - nicedir sorı çözmüyorum ama
tarih - Aralık sonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum.
mat- henüz başındayım.ocaktan sonra coğrafya ile mat. birlikte gidecek.tarih ve türkçe soru çözümü yapılacak.
vatandaşlık - en sona bıraktım.hele bi coğrafya bitsin bakarım :)

benim planlarım böyle kızlar.
hadi bir ses verin.neler yapıyorsunuz

Bende tarihe bi girdim resmen gömüldüm kaldım okuyorum sadece önce bu şekilde bi bitireyim sonra özet çıkararak tekrar baştan başlamayı düşünüyorum çünkü tarih bilgim sıfır desem yalan olmaz heralde aralık sonuna kadar tarihi bitirsem ne mutlu bana

video izlemiyor musun canım?
ben ramazan yetgini izliyorum çok akılda kalıyor.hem derste not da tutturuyor.ben çok memnunum.

ben ramazan yetgini izliyorum çok akılda kalıyor.hem derste not da tutturuyor.ben çok memnunum.
Video izledim bi iki tane çok güzel ama sanki yetistiremicekmisim gibi geldi cocuklarin uyudu zaman cok kisitli gece de uykum geliyo gemen bıraktım bende duruma göre bakicam izlerim belki tekrar

Canim ne yaptiniz esinizle problemleri atlattiniz mi ben senin calismana hayran kalmistim esimle degil ama bazi sikintilarimiz var derse konsantre olamiyorum biliyorum o sikintilar bitecek insallah sonra gecen zamana olacak cok zor oluyo ya

Kizlar ben kac gundur dogru durus calisamiyorum deli olacam kendime gelmem gerekir allahim eski hirs geri gelsin
Kış geldi herkese bir rehavet çöktü galiba... Toparlanırız kısa sürede inşallah, ben de son bir kaç gündür bakamıyorum derse...Birbirimizi motive edelim kızlar

Kızlar ben zaten bi çalışıyordum bi calisamiyordum geçen 10 gün kadar nerdeyse tamamen kopmustum şimdi başladım tekrar ama bu da en fazla günde 2 saat oluyo çünkü vakit bulamıyorum ama az da olsa başladım belki zamanla artirabilirim inş.

Canim ne yaptiniz esinizle problemleri atlattiniz mi ben senin calismana hayran kalmistim esimle degil ama bazi sikintilarimiz var derse konsantre olamiyorum biliyorum o sikintilar bitecek insallah sonra gecen zamana olacak cok zor oluyo ya
kimin sorunu yok ki yaa
benımde kucuk bı ılcedeyız,özelde calısma ıhtımalımde yok burda cunku calısılacak yer yok.kv ıle altlı ustluyuz.burada sureklı bı araya gelerek oturmalara gıdıyorlar..kazanıp gıtmezsem bende onlardan bırı olacagımbır gelmem de ıkı gelmem de,aralarında kv de olunca olmuyor işte..
ahh ahh bende bu korkuyla çalışıyorum,kazanamazsam ne olacak dusunmek bıle ıstemıyorum..
Rabbim hepimize kolaylık versin
lütfen destekçimiz olalım,yapabiliriz neden olmasın..1 saat bıle calıssak onemlı olan verımlı çalışmak

Amin canim dogru soyluyosun calismaktan baska care yok

ben bugün dershanedeydim,ders çalışacak halim kalmadı
yarın verimli bir gün olur inşallah,yazarım burayada..
herkese başarılar,tam gaz çalışmaya devam gençler

arkadaslar merhaba kpss icin kursa gidiyomusunuz yoksa kendiniz mi calisiyorsunuz.önerebileceginiz dersahane varmi?
ben gidiyorum ama şunu tavsiye edebilirim diyemem,çünkü sırf bi sistemim olsun diye en ucuz dershaneye yazıldım ben
işe yarıyorda bence yapamadıklarını soruyorsun,millet çalıştıkça gaza geliyorsun,denemelerle boyunun ölçüsünü alıyorsun vb.ama herşey sende biter,dershanede hocanın anlattığıyla olmaz sadece tabı..ben kendımde kıtaptan çalışıyorum..

canım eşimle problemleri aştık ama başımıza bir musibet geldi ki sorma.eşim arabamıza arkadaşının arkadaşını alıyor.sevabına biryere bırakmak için.şahıs aracı yol üzerinde durdurup markete gidip geliyorum diyor.sonuç bim marketi soymuş.kasiyeri bıçakla tehdit etmiş.paraları alıp eşimin kullandığı araca biniyor.plakamız alınıyor.saftirik eşim o şahısı istediği yere bırakıyor.sonrası kapımıza gelen polisler..eşim bir gün nezarette kaldı.adliyeye çıktı.çok şükür suçsuzluğu ortaya çıktı.soyguncu da onun haberi-suçu yok demiş ama mahkemesinin de sonuçlanması lazım.inşallah tamamen aklanacağız.beklemedeyiz hala.şimdilik haftada iki gün imza atmak zorunda eşim.böyle işte.
öldük öldük dirildik kızlar.bir haftadır kitap yüzü açtığım yok.kalmış 159 derslere asılmalıyız iyice ama nasıl?

KPSS LİSANS İÇİN GERİ SAYIM
KALAN GÜN: 159

Büyük geçmiş olsun canım allah beterinden saklasin inş en kisa zamanda mahkemede sonuçlanır da rahat bi nefes alırsınız

Canim cok gecmis olsun bu zamanda artik iyilik bile yapamayak duruma geldik Rabbim bizim ve cocuklarimizin yardimcsi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…