- 1 Aralık 2012
- 1.208
- 1.356
Kızlar bişey sorcam biz uyanık kalmak için kahve içiyoruz ya emziren annelerin bebekleri de etkileniyor olabilir mi acaba bundan oğlum bi kaç gündür gece 3 de uyanıyor 5 e kadar ne yaparsam yapayim uyutamiyorum normalde gece çok uyanan ve sabah çok erken kalkan bi bebek ama gece uzun süre uyanık kalmiyordu emip geri uyuyordu kahvenin etkisi olabilir mi bu durumu yaşayan var mı aranizda
Seninde iki cocugun mu vardı canım yanlış mı hatırladım bu akşam icmeyecegim bakalim yine uyanık kalacak mi alışkanlık haline getirmesinden korkuyorum bide tabi biz nasıl direncez uykuya o da ayrı bi konuEvet cnm ya benimkide ayni hic uyumamaya basladi bana da komsum dedi dikkatini cekmis biraktim bikac gundur sanki daha ıyi oldu.. Kafein var tabii geciyoo sutten
Seninde iki cocugun mu vardı canım yanlış mı hatırladım bu akşam icmeyecegim bakalim yine uyanık kalacak mi alışkanlık haline getirmesinden korkuyorum bide tabi biz nasıl direncez uykuya o da ayrı bi konu
Genç anne olmuşsun maşallah ne güzelEvet cnm iki oglum var biri 11 aylik digeri 8 yasinda .. Bende 30 oldum
Genç anne olmuşsun maşallah ne güzel
Tarih calismaya başladım ve alt yapım sıfır çok fazla bilgi var aklımda Tutamıyorum soru cozdukce oturur mu dersiniz
Gunaydin canim ben ramazan yetgin videolsrini izliyorum super snlstmis cok kalici kittaba cok bakmiyorum sorulsri da rahat cozuyorum bi bak istersenTarih calismaya başladım ve alt yapım sıfır çok fazla bilgi var aklımda Tutamıyorum soru cozdukce oturur mu dersiniz
Önce bi okuyayım göz asinaligi olsun dedim sonra not çıkarcam inşallah tarih gerçekten çok emek isteyen bi dersmis ya bu arada oğlum yine uyumadi bi kaç gün kahveye ara verip denicem bakalimEvet cnm kucuk notlar al bi deftere yapistir ya da panoya arada oku onlari iyi oluyoo
Evet canın burda arkadaşlardan duymuştum açtım bende izledim harika anlatıyor ama vakit bulamadım izlemeye acele ettim biraz heralde çok soru çıkan konuları bari izliyeyim diyorumGunaydin canim ben ramazan yetgin videolsrini izliyorum super snlstmis cok kalici kittaba cok bakmiyorum sorulsri da rahat cozuyorum bi bak istersen
Sagol canım ama ikinciyi karistirdin galiba. Bende soyleyemiyor demiştim ama cevap e imiş yanıyor olan da ünlü daralması yokmu ki . yana yor dan yanıyor olmuş. Cevap şıkkı mi yanlış acaba
Aaa senin kizinin ismi de mi hira adaslar benimkiyleYazım kurallarida bitti soruda çöDum. Noktalama ya geçtim ama sıkıldım biraz Dinleniyorum kafam dağılım biraz. Hirada uyanır gerçi şimdi . siz neler yaptınız bakalım.