Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Bende geometri çalışıyorum ucgenlerle ilgili not çıkardım simdi soru cozicem ... ondan sonra aldığım soru bankasındaki geometri soruları bitmiş olacak inşallah ... ama soru bankamda çok az soru var neyse

Dersin basindayim çay demledim , oğlum çizgi film izliyor , bende özet çıkarıyorum . Sizler neler yapıyorsun ,çalışmalar nasıl gidiyor .

Ay ne güzel kaç yaşındaydı oğlun canım benim kiİm 14 aylık çizgi film acsamda illa ben olaxam yanında bide kitaplarını çok kariatiriyorizin vermiyor bana çalışayım hele elimde kalem gorduyse tamam kalemi almak için baya savaş veriyor :)

Bende geometri çalışıyorum ucgenlerle ilgili not çıkardım simdi soru cozicem ... ondan sonra aldığım soru bankasındaki geometri soruları bitmiş olacak inşallah ... ama soru bankamda çok az soru var neyse

Canım senden takildin geometriye ben de turkce mata takildin kaldım.

Paragram sorusu cozucem 160 soru. Var. Bakalım nasıl olacak sonuç

Benimki 20 aylik ben olmadan hicbirsey yapmaz zaten cizgi film sevmez oyuncak arada bakar oynar kizim uyurken tarih calisttim ozet cikardim zaten masallah yaz yaz bitmiyo

Bende kpss ye basladigimdan beri kızımı tv ye alistirdim.ama cok vicdan yapıyorum benimki daha 14 aylık tv için cok erken (

Benim lise 14 aylık çok erken TV için ama bebek şarkıları felan aciyorum ben. Günde parça parça iki saat izliyor. Doktor bi saat baby TV izlete bilirsin dedi. Onlardan da öğreniyorlar kızım hayvanların nasıl ses çıkarttığını bu sayede ogrendi mesela . bazen oyalamak zor olur açıyoruz mecbur sakinlesin diye.

Bizimkide bayb tv izliyor ama..dedimya icim elvermiyor.hep kinardim çocuklarına tv izletenleri hep kinadigim basima gelir :)

Günaydın kızlar dün 20 eşitsizlik konusundan. 27 de paragraf sorusu cozdum. Yalnız paragraf okadar uzunduki sorular oku oku bitmedi. Akşamları gözlerim agriyor uykum geliyor hemen . tansiyondan heralde. Bugün bitirmeye calisicam paragraf soruları inşallah.

slm kızlar belki beni Hatırlarsınız kpss başlayıp sonra vazgecmistim 1 ay falan aradan sonra tekrar calismaya karar verdim umarım devamli olur dün tarihe başladım video izledim ama çok uzun sürüyor aslında bu şekilde daha akılda kalıcı olur ama benim buna hiç vaktim yok o yüzden çok soru gelen konuların videosunu izlemeye karar verdim 2 çocukla gerçekten vakit bulup çalışmak çok zor inşallah emeklerimiz boşa gitmez hepimiz başarılı oluruz bundan sonra buradayım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…