Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

adi_sevda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
1.027
383
Slm kızlar bir yasında bir kızım var. Gece saat başı uyanıyor gündü dibimden ayrılmıyor. Daha önceki senelerde de girdim KPSS ye fakat bir halt olmadı. Bu son şansım deyip bu yıl adam akıllı çalışıp girmek istiyorum. Çok çabuk sıkılıyorum ancak. Türkçeden dilbilgisi Hariç konuları bitirdim. Matematige geçtim ancak düzenli calisamiyorum bi konuyu bitirmem bazen bir hafta sürüyor. İnşallah hep birlikte bu zorlu sureci alnimizin akıyla başarıriz.

Matematikten baştaki konuları daha önceleri çalışmıştım . tekrar çalışmak istemiyorum soru çözerek toparliycam inşallah. Oran oranti konusundayim. Akşamda inşallah netten video izleyecegim. Bebekle zor oluyor çalışmak hem evin işi yemek derken insan vakit bulamıyor . bana şöyle güçlü bisi lazım enerji verecek.

Canım benim zoru başarmak çok emek ister ama meyvesi daha lezzetli olur. Bu çabalarının karşılığını göreceksin inşaallah. Ama senin motivasyona ihtiyacın yokki kendini çok güzel motive etmişsin zaten. Hem çocuk hem ev işleri hem kpss desen çoğu insan ardına bakmadan kaçar gider. Ama sen çabalıyorsun ve inanıyorum ki başaracaksın. Allah yardımcın olsun.

Canım benim zoru başarmak çok emek ister ama meyvesi daha lezzetli olur. Bu çabalarının karşılığını göreceksin inşaallah. Ama senin motivasyona ihtiyacın yokki kendini çok güzel motive etmişsin zaten. Hem çocuk hem ev işleri hem kpss desen çoğu insan ardına bakmadan kaçar gider. Ama sen çabalıyorsun ve inanıyorum ki başaracaksın. Allah yardımcın olsun.

canım çok sağol ya allah hepimizin yardımcısı olsun.

yemeklerimi yaptım kızımla oturuyoruz . akşam uyudugu zaman inşallah ders çalışacagım. bana katılacak kimse yokmu :KK43:

Oğlan 9.30 da yatacak ben bulaşık toplayıp kek yapacağım saat 10.30 olacak benim ders çalışmaya Halim kalır mı bilmem

Oğlan 9.30 da yatacak ben bulaşık toplayıp kek yapacağım saat 10.30 olacak benim ders çalışmaya Halim kalır mı bilmem

Benimkide o saatlerde yatıyor yemek ye derken mutfağı bile toplayamiyorum. Sabaha kalıyor. Zor olacak ama napiyim kazanmakta istiyorum. Gecede saat başı uyanıyor uykusuz da kalıyorum .

yemeklerimi yaptım kızımla oturuyoruz . akşam uyudugu zaman inşallah ders çalışacagım. bana katılacak kimse yokmu :KK43:
Ben geceleri çalışmayı daha çok seviyorum canım öğrencilikte hep öyle yapardım aynı şeyi bu süreçte de deneyeceğim benim için daha verimli oluyor. Sen de kızın uyuyunca rahat kafayla oturursun daha verimli olur hem. Allah zihin açıklığı versin tatlım.

Ben varim cnm .. Benimde 8 aylik kucuk oglum var.. geceleri 11 -01 arasi calismaya calisiyorum..
Suan sadece matematikten basladim hem konu hem soru gidiyorum..sessiz sakin gece daha iyi :KK66:
Yapalim nescafelerimizi alalim kitaplarimizi :KK66:)

Aynen iki saat yeter bencede .
Matematikte hangi konuda son. Daha uyumadi benimki. Kucakta gezdirmekten belim AĞRIDI şimdiden uykum geldi :KK43:

Kesinlikle belim kolum benimde agriyor ama mecburum diyorum oglen uykusunda oglumu yatirinca ev islerini unursamadan yarim saat 45 dk uyuyorum bide aklinda olsun karanfilli cay halsizlige doping gibi.. Bide vitamin aldim hergun bir tane iciyorum sanirim o biraz beni saglam tutuyor.. Benim bide bi oglum daha var ama kazanmam gerek Allahin izniyle..

Hersey evlatlarimiz icin :KK66:

Kesinlikle belim kolum benimde agriyor ama mecburum diyorum oglen uykusunda oglumu yatirinca ev islerini unursamadan yarim saat 45 dk uyuyorum bide aklinda olsun karanfilli cay halsizlige doping gibi.. Bide vitamin aldim hergun bir tane iciyorum sanirim o biraz beni saglam tutuyor.. Benim bide bi oglum daha var ama kazanmam gerek Allahin izniyle..

Hersey evlatlarimiz icin :KK66:[/QUOTE

Bana ikinci çok uzak şuan ya. Bi taneyle baş edemiyorum. Gündüz bazen bende uyuyorum . karanfilli çayı deniycem. Çok halsizim yorgunum. Hala uyumadi bizim cadı kudurup duruyor

Allah saglik versin onlara evlerimizin neseleri onlar :KK70: mp3 yap dinle tarih derslerini kulaklikla :KK66:

Kahvemi yaptım şimdi oturdum bakalım . sen ne yaptın keki yaptın mi . canım çekti bak . .iyi fikir yapiyim. Ama benim cadı birakmazki kulağından çeker durur. Uyuduğu zamanda kulaguma takamam sürekli ağlıyor uyandığı duymam bu seferde.

Kahvemi yaptım şimdi oturdum bakalım . sen ne yaptın keki yaptın mi . canım çekti bak . .iyi fikir yapiyim. Ama benim cadı birakmazki kulağından çeker durur. Uyuduğu zamanda kulaguma takamam sürekli ağlıyor uyandığı duymam bu seferde.

Kek benim degildi diger arkadaslardan birinindi cnm :KK70:

Bende uyuttum kuzuyu mutfagi toplayip kahvemi kapip geliyorum

Yaptım birlikte yiyelim

Keki yemek için değil yarın temizliğe yardımcı geliyor o yesin diye yaptım

Ortalığı topladım duş aldım eşime çay yaptırdım ama şimdi de buraya girdim gidip çalışmam lazım sabah erken kalkıp işe gitmem lazım

X