Evli bir kadının lezbiyen ilişki kurması aldatma sayılır mı?

Evli bir kadının lezbiyen ilişki kurması aldatma sayılır mı?

• Sayılır

• Sayılmaz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sayılmaz diyen erkekler kendilerine yol yapıyodur, muhtemelen hemcinsiyle işi pişirip, hemcinsle yapılınca aldatma sayılmıyor demek için. Hep derim bütün erkeklerin içinde gizli bi gaylik var. Pis herifler

Buna karar verecek bence kadının partneri olmali ona gore aldatma sayiliyorsa sayiliyordur yada sayilmiyorsa sayilmiyordur sonucta bu hissi iyisi yada kotusu ile yasayacak olan kendisi erkeklerin yuzde 90 i aldatma olarak kabul etmiyor bir kac arkadas yazmis organ yoksa sorun yok bence konunun tam cevabi bu

Sayılır ayrıca çocuğunuz varmış utanmadınız mı

O zaman boşanacak öyle yapacak benim kızdığım nokta bu..
O ayrı mesele. Ben ona karışamam ama emin ol un elimizde değil istekli olduğum zaman hem erkek arzuluyorum hem kadın hastalık gibi

O ayrı mesele. Ben ona karışamam ama emin ol un elimizde değil istekli olduğum zaman hem erkek arzuluyorum hem kadın hastalık gibi
İnş en kısa zamanda sadece erkeğe yönelirsin böylesi daha sağlıklı kınamıyorum yanlış anlama

İnş en kısa zamanda sadece erkeğe yönelirsin böylesi daha sağlıklı kınamıyorum yanlış anlama
Çokta korkunç bir şey değil herkes karşı cinse yönelecek diye bir şey yok

tabiki sayılır neden sayılmasın? illa aldatma olması için penis şart mı

Hencinsi olunca sayılmaz olur diye birşey yok bana göre, eğer arada duygular varsa- sevişme vs de varsa aldatmaktır tabiki. Aynı şey erkekler için de geçerli, bir kadın nasıl eşinin bir erkekle ilişkisinin olmasını kabul etmez ise aynı şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…