• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkeğin boşanmış bir bayanla sohbet etmek istemesi?

incognito35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
162
26
98
İzmir
merhaba arkadaşlar..
Konu başlığında da belirttiğim gibi

Evli bir erkeğin boşanmış bir bayanla sohbet muhabbet etmesi normal mi? Eşiyle geçirmesi gereken zamanı telefonda mesajlaşarak geçiriyor. Siz bu durumda eşinizi mi suçlarsınız yoksa bayanı mı? Görüşlerinizi merak ettim

Kadının medeni durumundan bağımsız olarak normal olmayan durum.
Bir erkeğin eşiyle zaman geçirmek yerine telefonda başka bir kadınla sohbet ediyor olması hoş değil.
Eşimi suçlardım. Kadını ne suçlayacağım. Eşim konuşmak istemediği halde zorla msj atıp konuşmak istemiyorsa tabii.

Ne amaçla konuşuyorlarmış??
Öncelikle eşimi suçlarım elbette,bana sadakat sözü vermiş olan odur.
Daha sonrasında da evli bir adamla konuştuğu için kadın da benim gözümde ahlaksız olur,o kadar.

Konuşmaktan kasıt nedir tabi önemli, iş değilse, iş saati değilse konuşmazlar efendim.
Öyle dakikalarca mesajla bik bik bik edemezler.

Esimi suçlardım. Bence evli erkekler, onceden gelen bir arkadasliklari yoksa, başka kadinlarla samimi olmamalı. Yeni yeni macera aramamalı yani. Ona ney? Gercekten su konulari kocama gicik olmaya başlıyorum, guvenim sarsiliyor durduk yere.

merhaba arkadaşlar..
Konu başlığında da belirttiğim gibi

Evli bir erkeğin boşanmış bir bayanla sohbet muhabbet etmesi normal mi? Eşiyle geçirmesi gereken zamanı telefonda mesajlaşarak geçiriyor. Siz bu durumda eşinizi mi suçlarsınız yoksa bayanı mı? Görüşlerinizi merak ettim
Ikisini de nettttt....!

Sizmisiniz boşanmış kadın o_O
Hemen engellemiş olması evde karısı dururken macera arıyor :işsiz:
Evet benim.. o bey de arkadaşımın arkadaşı. Epilepsi hastası bir çocuk için para topluyorlardı. Ben yardımcı oldum maddi olarak, teşekkür olarak anahtarlık yaptırmak istedi. Kapınıza bırakırım dedi. Ben kabul etmedim. Samimiyet kurmaya çalışıyor ama ben çok rahatsız oluyorum. Evli erkeklerle asla muhabbet etmedim, etmiyorum, samimiyet kurmuyorum. Bence tehlikeli durumlar bunlar. Ama arkadaş arkadaşa konuşmakta sakınca olmadığını söylüyor. Bu yüzden burada konu açıp fikir almak istedim

Evet benim.. o bey de arkadaşımın arkadaşı. Epilepsi hastası bir çocuk için para topluyorlardı. Ben yardımcı oldum maddi olarak, teşekkür olarak anahtarlık yaptırmak istedi. Kapınıza bırakırım dedi. Ben kabul etmedim. Samimiyet kurmaya çalışıyor ama ben çok rahatsız oluyorum. Evli erkeklerle asla muhabbet etmedim, etmiyorum. Anormal olarak karşılanıyorum. Bence tehlikeli durumlar bunlar. Ama arkadaş arkadaşa konuşmakta sakınca olmadığını söyleyenler oluyor. Bu yüzden burada konu açıp fikir almak istedim
Anormal zaten. Karısı varken başka kadınla yakınlık kurması mesajlaşması doğru mu sizin eşiniz yapsa ne düşünürdünüz? Bunu düşünüp hareket edin.Adamın niyeti de başka zaten ısrarla yakınlık kurmaya çalışıyosa.
Başka arkadaş mı yok evli adamla ne işim var arkadaş olucam

Evet benim.. o bey de arkadaşımın arkadaşı. Epilepsi hastası bir çocuk için para topluyorlardı. Ben yardımcı oldum maddi olarak, teşekkür olarak anahtarlık yaptırmak istedi. Kapınıza bırakırım dedi. Ben kabul etmedim. Samimiyet kurmaya çalışıyor ama ben çok rahatsız oluyorum. Evli erkeklerle asla muhabbet etmedim, etmiyorum. Anormal olarak karşılanıyorum. Bence tehlikeli durumlar bunlar. Ama arkadaş arkadaşa konuşmakta sakınca olmadığını söyleyenler oluyor. Bu yüzden burada konu açıp fikir almak istedim

e engelleyin rahatsız oluyorsanız..

Back
X