Evli bi kadınım ama başkasından hoşlanıyorum

Merhaba lütfen beni yargılamadan önce okuyun ki beni daha iyi anlayabilesiniz . Ben 6 yıl önce eşimle görücü usulü evlendim . Yurt dışına gelin geldim . Baba evinde de bi türlü huzurlu değildim zaten annem anlayışsız bi insandı babam zaten hiç çocuk sahibi olmasa olur kişilerden biriydi bize hiç değer vermediler çocuklarına yani . Bizi hep bi malmış gibi gördüler sanki onlara hizmet etmek için dünyaya gelmişsiz gibi gördüler . Bende eşimle görücü usulü evlenmeye karar verdim . Tanıştıktan üç gün sonra nikahımız oldu haftasına da düğün . Hiçbirşey anlamadım ne nikahımdan ne düğünümden . Herkes benim yerime herşeyi seçmişti saçımın şeklini bile ….neyse sonra iyi kötü evlendik ve bir ay sonra yurt dışına geldim eşimin ailesiyle kalmaya başladık fazla uzatmak istemiyorum çünkü çok uzun hikaye . Eşimin ailesiyle anlamadım hep bir aşağılama beğenmeme istemeyerek almış gibi tavırlar neyse sonra evi ayırdık .şu anda 6 yıldır evliyim ve ilk üç yolu eşim beni hiç sevmedi ben çok çabaladım sevsin aşık olsun diye olmadı . Aldatıyordu umursamıyordu hep ailesinin sözünü dinliyordu . Sonra ne olduysa işler ters gitmeye başladı . Eşim aldatmayı bıraktı başka kozlarla konuşmayı bıraktı azda olsa beni dinlemeye başladı . Derken bi kızımız oldu tüp bebek yöntemiyle . Şimdi iyiyiz ama eşim hep aynı şeyleri yapıyor haftanın 6 günü çalışıyor pazar günü yatıyor . Gezmey sevmez konuşmayı sevmez . Zorla bişeyleri yaptırmaktan yoruldum . Ben 26 o 35 yaşında . Belkide yaştan dolayı bilmiyorum ama hep elinde telefon . Hiç gelip bi şakalaşmak nedir bilmez . Resmen beni rahat Bırak diyor bazen . Bir kez bile gelip bi hafta sonu hadi karım şuraya götüreyim seni demedi altı sene içinde bu böyle geçti . İyi yünleri de var inkar edemem mesela ne harcadığıma karışmaz ne aldığıma asla karışmaz . Bizim iyi şartlarda olmamızı ister . Ama ağzı açılınca da seni ben kurtardım gibi aşağılayıcı şeylerde söyler mesela ben olmasam kiminle evlenirdin yok işte kimle böyle iyi bi hayatın olabilirdi ki . Bensiz bi hissin gibi şeyleri bana şaka dan da olsa söyler . Yinede eşimi seviyorum ona karşı hiç hata yapmadım ta ki şu birkaç haftaya kadar . Olay şu bir gün eşimle alışverişe gittik yanımızda kızımızda var derken orda eşimin bi arkadaşıyla karşılaştık . 35 yaşlarında eşimin çocukluk arkadaşı . Bi kere göz göze geldik sonra geçtik derken bide tekrar kasaya doğru gittiğimizde onu bana bakarken gördüm . Yani göz göze geldik . Birkaç saniye sürdü ama inanılmaz etkilendim . Gerçekten bende anlamadım ne olduğunu neyse IrDA’n çıktık eve geldik o gün bu gündür o adamı düşünüyorum . Eşimin sosyal medyasında ekli ve sürekli girip fotolarına bakıyorum . Bi yandan da vicdan azabı çekiyorum . Bana ne oldu da bi anda etkilendim diye . Kendimi öok kötü hissediyorum bu duygudan nasıl kurtulabilirim . Geçen hafta da eşimden bi malzeme almak için bizim eve geldi ama karanlıkta bahçedelerdi göremedim ama o beni gördü pencereden bakarken . Yani nasıl anlatsam bilmiyorum eşime bile böyle heyecanlanmamıştım .bu duygudan nasıl kurtulabilirim nolursunuz yardımcı olun . Kızımın başını öne eğdirmek istemiyorum . Kocamı sevmesem bile kızım çok önemli ama bu duygu beni yiyip bitiriyor
Ayrılıp baskasıyla yoluna bak, seni aldatan adamı aldatma demicem,bos yer ahlakcılık oynamaya gerek yok.aldatırsan basına is acılır o sebeple aldatma,bosan sonra ne istersen yap.

Aynen öyle oldu ben kurtulurum dedim ailemde hep para derdindeydi. Eşim o kadar zıt bi insanki bana . Ben çok gezmeyi seven içi hayat dolu herşeyi merak eden gülen bi insandım . Eşim benim içimdeki bütün o hevesleri aldı götürdü içim 80 yaşında gibi aynı . Kendisi esrar içip rahatlıyor herşeyi unutuyor ama ben içmiyorum unutmuyorum da rahatlayamuyorum da cinsellikte umrumda falan değil . Aylarca yanıma yaklaşmasa nerdesin bile demem

Ah canim keske kendini bu adamdan kurtarsaydin zamaninda. Birde esrar kullaniyorsa uzatmanin anlami yok aslinda. Kizina karsi nasil?

Ah canim keske kendini bu adamdan kurtarsaydin zamaninda. Birde esrar kullaniyorsa uzatmanin anlami yok aslinda. Kizina karsi nasil?
Çok iyi bir baba aslında esrar içince sapıtmıyor sadece uykusu geliyo gidip yatıyor yada salak salak herşeye gülüyor unutuyo işte bütün stresini atıyor . Kızını çok seviyo ama benimle onun arasında olmayan bişeyler var . Boşanmak istemeyişimin en büyük sebebi kuzumun geleceği . Annen Herşey yolundayken boşandı başka koca gezdi demesin diye kötü anne olmamak için . Ne diyebilirim ki başka körleştim bu şekilde umutsuz bir vaka sanırım

Daha önceden biliyor muydunuz Fransızca yoksa 6 yıl içinde mi öğrendiniz? Hem anadil seviyesinde dil öğrenip hem de şirket mi kurdunuz? O halde sizi tebrik ederim ama mutsuzsanız niye boşanmıyorsunuz? Bu işin çözümü aldatma veya mutsuzluğa mahkum olmak değil ki. Çocuklar mutlu anne baba görmek ister. Daha çok gençsiniz niye yeni bir hayat kurmayasınız? En büyük hata birini değiştirebileceğine inanmaktır. Ya bu deveyi güdersiniz ya da bu diyardan gidersiniz. Ayrılın çocuğunuza da güzelce oturup anlatın, çok küçük anlamaz demeyin ben her zaman anlatılması taraftarıyım.
Aldatmak istemediğim için hem size hem kendime soruyorum sizce bu evlilik kurtulur mu . Eşim öküzlğü bırakır mı . Benimde sözüm geçer mi bu evde . Eşim hafta sonu benimle bir şeyler yapar mı ben istemeden ? Ben söylemeden ? Mesela size bir örnek veriyim. Ben diyorum ki hadi gel şurda bi pasta yiyelim oturalım diyorum evet diyor tamam diyor gidiyoruz yiyoruz oturuyoruz eve geliyoruz ve eşimden çıkan o müthiş cümleler . Tamam mı oldumu rahatladın mı . Baya bi gider bu sana . Vb sanki çocugunu gezdiriyor yada köpeğini

Kocaniz duzelmez ve askin eksikligi sizi bir omur mutsuz eder. Bence esiniz baska bir kadini seviyor. Keske kendi yasitiniz biriyle ask yasasaniz kocanizla ya da kocanizin 35 yasindaki arkadasiyla degil. Bu yaslar o heyecan bir daha gelmiyor. Bu arada bakismaya cok anlam yuklemissiniz. Bu kadin kim nasil biri guzel mi diye meraktan bakmistir. Bazi insanlar bir bakisa ne cok anlam yukluyor. Ben de gecen gun hint yemegi siparisi veriyordum kartimi okuttum ne zaman karti cekecegimi bilemedigim icin adama baktim. Adamin kafasiyla onay yapmasini bekledim. Adam da bana bakti. Ben adama baktim adam da bana. Bana bir omur gibi uzun gelen bir kac saniye sonra dedim noluyoruz, yuzumun kizardigini hissettim, aldim kartimi yiyecekleri tepsiyle alip kactim ordan. Ama yani cok sacma sapan bir sebepten dolayi adamla bakismis gibi oldum. Ask arayisinda falan olsam belki de bunu ask sanacaktim ama evli ve mutluyum, o yuzden adam bir gram ilgimi cekmedi. Hemen ardindan da bu rezil sacma durumu esime anlatip guldum.

Merhaba lütfen beni yargılamadan önce okuyun ki beni daha iyi anlayabilesiniz . Ben 6 yıl önce eşimle görücü usulü evlendim . Yurt dışına gelin geldim . Baba evinde de bi türlü huzurlu değildim zaten annem anlayışsız bi insandı babam zaten hiç çocuk sahibi olmasa olur kişilerden biriydi bize hiç değer vermediler çocuklarına yani . Bizi hep bi malmış gibi gördüler sanki onlara hizmet etmek için dünyaya gelmişsiz gibi gördüler . Bende eşimle görücü usulü evlenmeye karar verdim . Tanıştıktan üç gün sonra nikahımız oldu haftasına da düğün . Hiçbirşey anlamadım ne nikahımdan ne düğünümden . Herkes benim yerime herşeyi seçmişti saçımın şeklini bile ….neyse sonra iyi kötü evlendik ve bir ay sonra yurt dışına geldim eşimin ailesiyle kalmaya başladık fazla uzatmak istemiyorum çünkü çok uzun hikaye . Eşimin ailesiyle anlamadım hep bir aşağılama beğenmeme istemeyerek almış gibi tavırlar neyse sonra evi ayırdık .şu anda 6 yıldır evliyim ve ilk üç yolu eşim beni hiç sevmedi ben çok çabaladım sevsin aşık olsun diye olmadı . Aldatıyordu umursamıyordu hep ailesinin sözünü dinliyordu . Sonra ne olduysa işler ters gitmeye başladı . Eşim aldatmayı bıraktı başka kozlarla konuşmayı bıraktı azda olsa beni dinlemeye başladı . Derken bi kızımız oldu tüp bebek yöntemiyle . Şimdi iyiyiz ama eşim hep aynı şeyleri yapıyor haftanın 6 günü çalışıyor pazar günü yatıyor . Gezmey sevmez konuşmayı sevmez . Zorla bişeyleri yaptırmaktan yoruldum . Ben 26 o 35 yaşında . Belkide yaştan dolayı bilmiyorum ama hep elinde telefon . Hiç gelip bi şakalaşmak nedir bilmez . Resmen beni rahat Bırak diyor bazen . Bir kez bile gelip bi hafta sonu hadi karım şuraya götüreyim seni demedi altı sene içinde bu böyle geçti . İyi yünleri de var inkar edemem mesela ne harcadığıma karışmaz ne aldığıma asla karışmaz . Bizim iyi şartlarda olmamızı ister . Ama ağzı açılınca da seni ben kurtardım gibi aşağılayıcı şeylerde söyler mesela ben olmasam kiminle evlenirdin yok işte kimle böyle iyi bi hayatın olabilirdi ki . Bensiz bi hissin gibi şeyleri bana şaka dan da olsa söyler . Yinede eşimi seviyorum ona karşı hiç hata yapmadım ta ki şu birkaç haftaya kadar . Olay şu bir gün eşimle alışverişe gittik yanımızda kızımızda var derken orda eşimin bi arkadaşıyla karşılaştık . 35 yaşlarında eşimin çocukluk arkadaşı . Bi kere göz göze geldik sonra geçtik derken bide tekrar kasaya doğru gittiğimizde onu bana bakarken gördüm . Yani göz göze geldik . Birkaç saniye sürdü ama inanılmaz etkilendim . Gerçekten bende anlamadım ne olduğunu neyse IrDA’n çıktık eve geldik o gün bu gündür o adamı düşünüyorum . Eşimin sosyal medyasında ekli ve sürekli girip fotolarına bakıyorum . Bi yandan da vicdan azabı çekiyorum . Bana ne oldu da bi anda etkilendim diye . Kendimi öok kötü hissediyorum bu duygudan nasıl kurtulabilirim . Geçen hafta da eşimden bi malzeme almak için bizim eve geldi ama karanlıkta bahçedelerdi göremedim ama o beni gördü pencereden bakarken . Yani nasıl anlatsam bilmiyorum eşime bile böyle heyecanlanmamıştım .bu duygudan nasıl kurtulabilirim nolursunuz yardımcı olun . Kızımın başını öne eğdirmek istemiyorum . Kocamı sevmesem bile kızım çok önemli ama bu duygu beni yiyip bitiriyor
O adama asik olmadiniz ya da o adamdan etkilenmediniz sizi etkileyen sey esiniz size ben olmasam hicsin derken ve sizi onemsemezken, o adamin size bakmasi sizi etkiledi. Dikkat cekici, cekici oldugunuzu fark ettiniz. Alimli oldugunuzu birilerinin sizi begenebilecegini gordunuz. Ama bu ask sevgi degil ilgi acligi. Ne yapacaksaniz bosandiktan sonra yapin ama kocanizin arkadaslariyla olmamali bence memlekette adam mi kalmadi

Aldatmak istemediğim için hem size hem kendime soruyorum sizce bu evlilik kurtulur mu . Eşim öküzlğü bırakır mı . Benimde sözüm geçer mi bu evde . Eşim hafta sonu benimle bir şeyler yapar mı ben istemeden ? Ben söylemeden ? Mesela size bir örnek veriyim. Ben diyorum ki hadi gel şurda bi pasta yiyelim oturalım diyorum evet diyor tamam diyor gidiyoruz yiyoruz oturuyoruz eve geliyoruz ve eşimden çıkan o müthiş cümleler . Tamam mı oldumu rahatladın mı . Baya bi gider bu sana . Vb sanki çocugunu gezdiriyor yada köpeğini
Kurtulmaz çünkü eşinizin size sevgiyi bırak saygısı yok. Açık yazacağım üzülmeyin, bu adamın hayatında olmanız olmamanız bir şey ifade etmiyor. Belki o da başka biriyle daha mutlu olur. Boşan deyince millet koşarak gelip ayaklanıyor yükseliyor hemen ama bazen iki taraf için de hayırlısı doğrusu boşanmak. Kızım biz senin anne babanız, her zaman yanındayız arkandayız ama artık beraber yaşamayacağız deyin. Usulünce dava açın, eşiniz ister kabul etsin ister etmesin boşanın. Ama sakın evliyken ilişki yaşamayın, özellikle de eş tarafından biriyle. Durduk yere aile faciası yaratır evladınızdan olursunuz. Kusurlu taraf olarak velayeti kaybedersiniz.

Öyle..kac tanesi gidip kumar bagimlisi, uyusturucu veya "Kari kiz bagimlisi" oglunu.böyle evlendirdi. Bazilari aileleri tarafindan sirf alman kiz arkadaslari ile evlenmesinler diye apar.topar evlenmeye zorlandi. Biz bazen bunu Türkiyede dile getirsek bazen tepki aliyorduk. Sanki biz baska kizlarin da Almanyaya gelmesini istemiyormusuz gibi. Halbuki magdur edilen damatlar da var.
O kısmı tirajikomik biraz. Yazın memlekete giden hemşehrileri, genç erkeklerin sosyal medya hesaplarını topluyor ve gurbetçi hanım kızlarımıza sergiliyor. Takma tırnaklı abartı makyajlı kızlar da inceliyor bu erkekleri. Bir kez Almanya'da tren istasyonda otururken, diğeri de İsviçre'de yine trende şahit oldum. Bol küfürlü espri eşliğinde kurban pardon damat seçiyorlar. Erkekler de dayanabilen dayanıyor ezim ezim eziliyor, bazıları da köprüyü geçene kadar idare ediyorlar. Kadınlar kadar erkekleri de eziyorlar, devamlı sınır dışı edilme kartını kullanıyorlar.

Oturum vatandaşlık falan kesinleşince basıyorlar tekmeyi bu kızlara. Sonra gelsin memleketten yeni adaylar.

Müge anlida senin benim gibi ilgisiz bir kadın kocaya kaçıyor dört çocuğu var adam başıma bela oldun dedi ortalık karışınca bu işin sonu budur ya kabul edip cekicez ya bosanicaz evlilikte isteniyorsa aradan zaman geçer çocuklar büyür öyle düşünülür mantıklı davran

O kısmı tirajikomik biraz. Yazın memlekete giden hemşehrileri, genç erkeklerin sosyal medya hesaplarını topluyor ve gurbetçi hanım kızlarımıza sergiliyor. Takma tırnaklı abartı makyajlı kızlar da inceliyor bu erkekleri. Bir kez Almanya'da tren istasyonda otururken, diğeri de İsviçre'de yine trende şahit oldum. Bol küfürlü espri eşliğinde kurban pardon damat seçiyorlar. Erkekler de dayanabilen dayanıyor ezim ezim eziliyor, bazıları da köprüyü geçene kadar idare ediyorlar. Kadınlar kadar erkekleri de eziyorlar, devamlı sınır dışı edilme kartını kullanıyorlar.

Oturum vatandaşlık falan kesinleşince basıyorlar tekmeyi bu kızlara. Sonra gelsin memleketten yeni adaylar.
Ama bu çok saçma ya huzur sevgi yok amaci ne o kızların hadi erkek annesi becerikli temiz yemek bilir evi çevirir oğlumu adam eder motivasyoni belli ya kızlar

Eşinizin arkadaşı karaktersizin tekidir egerki size yazıyorsa sizde kocanızdan farkınız kalmaz aldatırsanız

Abi sevmiyorsunuz boşanın boynuzlamak nedir ya

Boşan kimle istersen ol

Böyle camdan bakmalara gözgöze gelmeye herifi görmek için uğraşırsanız ucuz ve basit görünürsünüz

Biraz kaliteli olun ayıp ayıp insan gibi boşanın ne halt yerseniz yiyin

Derken;

Demişsiniz... Hangisi doğru? Önce bir kendinize gelin...

Bu arada çocukluk arkadaşının eşine başka gözle bakan adam leş, ahlaksız biridir, hayir gelmez böylesinden ( Kaldı ki adamın o gözle baktığı da muamma bana göre).
İkisi de birbirimize uygunuz diyor kadın o adam için arkadaşının karısına yürüyecek kadar aşşalık her hangi bir durumda bunu kullanırım

Adam kadın için evli olduğu herifi boynuzlama isteği olduğuna göre yollu bunu kullanırım

Kocasını boynuzlayanı da kendisine eş yapanı daha görmedim hayatımda herif iki gönlünü eğleyecek o

Aynen öyle oldu ben kurtulurum dedim ailemde hep para derdindeydi. Eşim o kadar zıt bi insanki bana . Ben çok gezmeyi seven içi hayat dolu herşeyi merak eden gülen bi insandım . Eşim benim içimdeki bütün o hevesleri aldı götürdü içim 80 yaşında gibi aynı . Kendisi esrar içip rahatlıyor herşeyi unutuyor ama ben içmiyorum unutmuyorum da rahatlayamuyorum da cinsellikte umrumda falan değil . Aylarca yanıma yaklaşmasa nerdesin bile demem
Yurt dışındasın boşansana kadını daha iyi koruyor Türkiyeye nazaran

Taşın avukat tut Almanyada isen jobcenter öder avukat paranı o herifi evden yollatamazsın dayak yok ise ama sen çık boşan yaşa içinde üste kalanları

Bahaneniz ne olursa olsun yok ilgisizlik yok bla bla aldatan karaktersiz iğrenç bir insandır

Platonikte olabilir adam size bakmıyordur bile kendinizi rezil etmeden toparlanın

Yapmayın lütfen, erkekten hayır gelseydi bu eşiniz olurdu. Siz kendinizi sevin kendinize değer verin bir erkeğin ilgisine muhtaç ömrünüzü geçirmeyin. Arkadaş edinin ama boş beleş insanlar olmasın. Herkes ömrü hayatında ailesiyle türlü türlü sıkıntılar yaşamıştır. İlgiyi onda buldum diyip yakmayın kendinizi de kızınızı da. Sizi yadırgamıyorum asla!!! Allah biran önce kalbinize huzur versin.

Şu psikiyatri kadının dizileri çıktı çıkalı herkes çocukluk travmasina yaptıklarıni bağlıyor . Ama ben .. ama travmalarım .. Orta Doğu'da bir çok evde malesef kız çocuklarına hala değer verilmiyor bu size özel bir tutum değil . Yaptığınız şey bence bir aldatma değil ama o kapıdan bir basinizi uzatmissiniz gerisi bu bahanelerin ardına sığınarak çorap söküğü gibi gelecege benziyor. Yapmayın madem sevmiyorsunuz gidin bir iş bulun birikim yapın kendinizi ve cocugunuzu garantiye alın bosanin . Eşim kötü ailem sevgisiz bunlar aldatmaya bahane değil . Kendinizi bu şekilde ne çocuğunuza ne kendize aklayabilirsiniz.

Hayatı hızlı yaşadığımı nerden anladınız . Bir tane arkadaşım bile yok . Tüm günüm evde mutfakta geçiyor . Kızımla geçiyor buna nasıl hızlı yaşamak denir . ? Ben eşimle birşeyler paylaşamadıgım için bu duyguya kapıldım hemen yargılamayın
Aldatmanın bahanesi olmaz,düpedüz alçaklıktır!BOŞANIN..Yok sevgi görmedim,yok şöyle böyle oldu,böyle bahanelerin arkasına siginmayin kardeşim ya,gidin onurlu bir insan gibi boşanın.

Bence adamın bakışlarından gereksiz bir anlam çıkartıyorsunuz. Hatta bakışından demeliyim ortada kesin olan tek bir bakış var çünkü. Karanlıkta daha adamı göremiyorken onun size baktığınızı nasıl gördünüz? Adamı göremiyorsunuz ama gözlerinin nereye baktığını görüyorsunuz.

Bu adama da siz fazla anlam yüklemeyin. Çünkü sizinkisi de sadece ilgi yoksunluğu. Es kaza başka bir adamla göz göze gelseniz yine aynı şeyleri hissederdiniz yüksek ihtimalle. Hem herkes herkesle göz göze geliyor bu hayatta bu ilgi belirtisi değildir. Siz o an o şekilde baktığınız için bu durumun karşılıklı olduğuna inandırdınız bence kendinizi. Ama kendiniz için o adamdan boşanın zaten daha çok gençsiniz bir hata yapmadan hayatınıza güzel güzel devam edersiniz.

Gerçekten sizin piskolojinix bozuk.
Adam size karşılık verse en fazla yatar kalkar gider bu sefer büsbütün kafayı yersin.
Kusura bakma da biraz ahlak ya

X