Yanında erkek olan Kadın ( evli Kadın, nişanlı Kadın, sevgilisi olan Kadın gibi ) , diğer erkeklerin gözünde daha çekici ve cazip oluyor . Diğer erkek ‘ ben onun kocasından, sevgilisinden ‘daha iyiyim , istesem bu kadını bu adamın elinden alırım gibi ilkel bir rekabet hissiyle , partneri olan kadını elde etmeye çalışabiliyor . Ne hikmetse günlük yaşamda bir kenarda koca bekleyen bekar kızlar, boşanmış dul hatunlar , tek hanımlar, evli Kadın kadar rağbet görmüyor erkeklerin gözünde . Sizin olayınızda da bu olmuş . Eşinizin sözde arkadaşı size kafayı takmış . O uzun uzun anlamlı bakmalar.,Sizi ağına düşürmek için . Siz de neticede genç kadınsınız. Şehvet duymuş olabilirsiniz bir anlık . Ancak eşinizin arkadaşından size hayır gelmez . Onunla bir maceraya atılırsanız sonu olmaz . Tamamen cinsellik peşinde koşan biri olduğu besbelli . Sizi elde edince yüzüstü bırakır . Eşinize gelince, anlattıklarınız ışığında yazayım kalas bir adam gibi . Yavan , ot gibi bir evlilik yaşatıyor size . Sizi duygusal yönden tatmin etmediği çok açık . Kendinizi , önceliklerinizi , değerlerinizi sorgulayın . Maddi yönden sizi tatmin eden bir erkekse , ekonomik durumunuz iyiyse ve sizin için maddi tatmin evlilikte yeterli gerekli ve öncelikli ise, kaderinize razı olup yaşayın. Kafanızdaki soru işaretleri , kendinizi suçlamanız bence sizin kuruntularınız . Fazla abartmışsınız durumu . Bir bakışma , bir etkilenme sizi böyle Buhrana sokmamalı. Niye küçük şeyleri dert ediyorum diye gerekirse profesyonel Yardım alın . Erkekleri kafaya takmayın . Kendinizi mutlu edecek, iyi hissettirecek şeylere odaklanın, hayattan zevk almaya bakın, dert aramaya, araştırmaya değil .