Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim ama canim yaniyor ve bu yüzden farkli şeyler denemek çok zorKesinlikle isteksizlik oluyor ,ama kendını koyvermemek istemesende ısteklı gıbı gozukere ılıskıye gır esın ısteksızlıgını farkederse kendıde ısteksızlesır.sakla demıyorum ne yasıyorsan esınle acık acık konus bu bıle yardımcı bence.ısteksızlıge gelınce dusunsene bırsey hısetmıyorsun ve esın hıssedıyor kendını boş anlamsız hısedersın normal ama gecıcı seyler.cok bılmıslıgımden degıl ınanın sadece pes etmedim ısteksız de oldum zaman zaman hadı kalk dedım kendıme napıosun kalk hazırlan!bende yasayarak ogrendım ogrenıyorumda hala tum hemcınslerıme seslenıyorum pozısyon degıstıre degıstre deneyın esınıze bazı zamanlar kontrol bende deyın ve esınızın sıze yapmasını ıstedıgınız bırsey varsa bunu ona soyleyın.buarda tamamen sorun bayanlarda mı hayır karsındakı eş tamamen anlayışlı olmalı.
Hamılelık takvımı gordum ama hamıle ıken orgazm olmamanız normal olabılırmı?bılgım yok hamılelık ile bırlıkte ılıskı hakkında bılgılendırebılırmısınız?
Anladim canim ama canim yaniyor ve bu yüzden farkli şeyler denemek çok zor![]()
Psikolojik malesefPeki acı psıkolojıkmıs yoksa baska bırseymı var?bunun uzerınde durdunuzmu?
Psikolojik malesef
Evliligin ilk zamanlardan kalan bişey
Evet canim çok şükür ki yeniyorum artik yavaş yavaşhımm bunuda duzeltecek tek kişi sensin ne yazıkki![]()
Evet canim çok şükür ki yeniyorum artik yavaş yavaş
Ama konu sahibiyle ayni dertten muzdaribim onu halledemedim işte
Okuyorum evet hep bu konulari zaten canim senin yazilarini da okudumkadınlar bılmem kac kat daha sınırlerı hassas ve hısederler dıyorlar bılmem kac kat daha fazla erkeklerden,ama kadınlar hep bu dertten muzdarıp bende bunu anlamadım,konu sahıbı arkadasa yazdıklarımızı okumussunuzdur zaten sızede aynı seylerı soyleyebılırım ben anca ama zaten sureklı her ılıskıde bu hıssı beklememek lazım sanırım cunku herseferınde olmuyor yanı,ama once kafan rahat olacak bence odak onemlı bıde dıkkatı dagıtmadan odaklanmalı
Okuyorum evet hep bu konulari zaten canim senin yazilarini da okudum
Gerçekten ayni ilişkide bi kaç kez yaşamak mümkün diyorlar
Bi de biz dan diye ilk günlerden muhteşem bi cinsel hayat bekliyoruz hatamiz bu heralde
Bi çok makale ve yabanci yayinda da kadinlarin zamanla cinsellige alişacagini yaziyor:26:
Acele etmiyorum ama evleneli de 1,5 yil oldu hayirlisi![]()
merhaba bılen warsa lutfen bana cewap wersınnnn..8 haftalık gebeyım ..masturbasyon yaptım ..kasılmalarım oldu ..acaba bebegıme bırsey oldumu ..normal mı..bılgısı olan yazarsa sevınırım lutfen...
ilk 1 ay bende o sorunu yaşamıştım çok taktım kafama neden diye doladım.. ama sorunu kendim çözdüm. bi gün yine ilişkiye girdik, kafama hiç bişey dolamadım stres etmedim ki orgazm olmuşum belki de sen süreklı stres yaptıgın ıcın böyle oluyordur.. bide streslenmeden deneyin derim..
Ben Şubat 2013 te evlendim.Neredeyse 10 ay olacak.Eşimin de benim de evlenmeden önce cinsel tecrübemiz olmadı.Ve ben henüz orgazm olamadım.İlişkilerimiz tam anlamıyla gerçekleşiyor ben orgazm olmamın dışında.Eşimle sürekli bu konu hakkında çözüm arıyoruz.Hepiniz biliyorsunuz ki cinsellik evlilikte önemli bi nokta.Eşler arasında cinsel bağ kuvvetli olunca mutlu bir evliliğin olacağı kanaatindeyim.Yüzyüze görüştüğüm hiç kimseye bu soruyu soramayacağım için yorumlarınıza çok ihtiyacım var.Evlendikten sonra orgazm süreçleriniz nasıl oldu?Örneğin ben hemen oldum ya da 1 ay sonra oldum sonra da düzeli devam etti gibi.
Bir karı kocanın hayatında cinsellik olmazsa olmaz.Sonuçta ben üniversitdeki arkadaşımla da aynı evi paylaşıyodum.Benim eşim de üzülüyo sürekli. yapmak istemiyoruz artık başka seylerle uğraşıyoruz o sürede.karı koca ilişkisi çift yönlü.O beni eşi olarak görüyo onda o bağ oluştu ama benim hala sevgilim sanki oparolaneydi sennle sorunumuz aynı :).insanın kendini yalnız hissetmemesi güzel çünkü kimseyle paylaşamıyorum ben günlük hayatta paylaşmayı da düşünmüyorum.ki sadece seninle ben değiliz bu durumdan muzdarip ama hala çok cevap yazan olmadı
![]()