Evli Bayanlar Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin

Canim haklisin kesinlikle iliskinin olmazsa olmazi ha olmadigi zamanlar olmuyomu oluyo kesinlikle hepsi ic dunyanla o gunu nasil gecirdigine kafanin dolu olmasina bagli kesinlikle rahat olman ve esinle iliskiyi istemen ona odaklanman gerek oda seni sende onu heyecanlandiracak seyler yapmalisiniz mesela yeni seyler denemek bende 1 senelik evliyim evlendigimizden beride hic oyle sorunum olmadi hep yolunda gitti ama bazen olmuyo ne yapsanda bence kafandaki tilkileri at esinin ve kendinin sevdiginiz seyleri bulun zamanla hallolur

Canim haklisin kesinlikle iliskinin olmazsa olmazi ha olmadigi zamanlar olmuyomu oluyo kesinlikle hepsi ic dunyanla o gunu nasil gecirdigine kafanin dolu olmasina bagli kesinlikle rahat olman ve esinle iliskiyi istemen ona odaklanman gerek oda seni sende onu heyecanlandiracak seyler yapmalisiniz mesela yeni seyler denemek bende 1 senelik evliyim evlendigimizden beride hic oyle sorunum olmadi hep yolunda gitti ama bazen olmuyo ne yapsanda bence kafandaki tilkileri at esinin ve kendinin sevdiginiz seyleri bulun zamanla hallolur

maşallah diyorum başıdan beri bu soruu yaşamayanlara..
nedir bunun sırrı çözemedim..
hep bebekler gibi önce emeklemek yürümek koşmak gibi sırayla olacaktır dedim ama emeklemekte aldım...birden nasıl koşuluyor şaşıyorum açıkçası:9:...bilgisizde evlenmedim aslında..

bayanlar emin olun bu bütün kadınların problemi. kesinlikle baştan söylüyorum bir ilişkide kadını orgazm eden yine kendisidir. yani ilişki sırasında kendiliğinden orgazm olmak istiyorum düşüncesini kafanızdan atın derim. maalesef orgazm olmak yine biz kadınlara düşüyor. eşiniz doruk noktasına ulaştığını farkettiğinizde kendi el yardımınızla klitorisinizi harekete geçirmeniz gerekli. Kama sutrayı tavsiye ederim. güzel bir belgeseldir fakat nette bulmak biraz zordur. ilişki sırasında pozisyonlrı ve alınan hazları anlatıyor. mutlaka yardımcı olacaktır. önce siz sonra eşinizle birlikte izleyin derim. tecrübeyle sabit :):1: :26:

Yanliz olmadigini gormek guzel diycem kizican bana 3,5 yillik evliyim bi kez bile hidsetmedim.benim icin cinsellik gorev oldu eziyette diyebilirim.ama esime hic hissettirmedim uzulmesin diye.

aynen bende zamanla pes edeceğim soğuyacağım diye korkuyorum..çünkü orgazm olamayınca sonrasında banyo yapmak bile zahmet geliyor sanki ve ben bu böyle olsun istemiyorum...
artık olamayınca eşimde eskisi kadar birlikte olmak istemiyor gibi geliyor bana çünkü sonucunda yüzüm asılmaya başladı bu ara eşimde bunu farkediyor ve bunu yaşamamı istemiyor..
nedir bu işin sırrı anlamadım ki herşey tamam ama sonuç yok böle de diyince kendimi zevk manyağı anlaşılacağım diom ama olmayınca birşeyler eksik :(

kızlarrr bukadar üzülmeyin ve bana kulak verin bende ilk ilişkilerimde hiç orgazm olamıyodum daha sonra eşimle tanıştım öyle aşık olup bağlandımki ilk erkeğim olmadığı halde benimle evlendi ve beraber oldu sex konusunda çokta deneyimli değildi gerçi deneyimli ama yeterince fantazi bilmeyen insandı ama sevgi herşeyi örtüyo ben kendimi ona bırakıp orgazm olmayı öğrendim ön sevişmemiz çok kısa oldu haşde eşim hemen atağa geçtiği halde müthiş orgazmlar yaşadım ve orgazmın yolunu buldum eşinizle hangi pozisyonda olursanız olun eliyle vajınanızı ellesin klitrosi denilen şeyi müthiş uyarıyor ve orgazm oluyosunuz ben üstte olduğum pozisyonda hemen boşalıyorum ve orgazm yaşıyorum mutlaka deneyin kızlar kendinizi ona bırakın üstte siz olun kontrol sizde olsun eminim zevk alıcaksınız:3:

bende 5 aylık evliyim daha ancak kendimi kasmadan acısız birlikteliği yeni başardım
orgazmda bundan sonra gelir diye umut ediyorum
normal olsa gerek
başka bir topikte okumuştum kaç yıllık evli insanlar daha bir kaç kez orgazm olduğunu yazmışlardı

Benim bir arkadaşım vardı bi konuşma esnasında kendi özelinden bahsetmişti.Eşiyle en başından beri çok güzel bi cinsel hayatları olmuş.Sadece 1 ayda düzene sokabilmişler.Böyle çiftlerde olup ta bizim gibi çiftlerde olmayan bilgi,duygu,teknik gibi etkenler mi var?Durum var gibi gösteriyor.varsa ne acaba?Bi de çocuk durumu var.ben 3.yılıma girdiğimde bebek bekliyo olmak istiyorum.O zamana kadar sorunu çözüp biraz da rahat zaman geçirmek var.of offf :)

maşallah diyorum başıdan beri bu soruu yaşamayanlara..
nedir bunun sırrı çözemedim..
hep bebekler gibi önce emeklemek yürümek koşmak gibi sırayla olacaktır dedim ama emeklemekte aldım...birden nasıl koşuluyor şaşıyorum açıkçası:9:...bilgisizde evlenmedim aslında..

canım acıkcası bunu sorun olarak gorme yasamak hissetmek icin yani hani ihtiyac gibi olması güzel olur diye düsün
inan kasınca olacagı varsada olmaz.bide düzenli ilişkiyi deneyebilirsin.ben cok cekingendim halada öyleyim nerdeyse.
bu konulara gelince hemen utanırım esimle bile hala utandıgım seyler var yani icimde.ama onlarda bizden daha mutlu oluyor
ya müstehcen olur diye demek istemiyorum ama oda sen mutlu olunca kendiside nasıl diyim doymus gibi oluyor seninle yasıyor
adeta o anı seninle ve kendisinin işe yaradıgını dusunuyor.zaten herseyde oldugu gibi karsılıklı doyum olmus oluyo.kendini rahat bırak
doyum olacak diye ugrasma kendini akısına bırak belkide kendiliginden olusacak ki bunu ilk yasarken zaten kendiliginden olusmasa
bende hic tatmıs olmayacaktım belkide.dedigin gibi olmadı bende hepsi zamanla rayına oturdu olsun diye caba harcamadım güzelim:1:

Yanliz olmadigini gormek guzel diycem kizican bana 3,5 yillik evliyim bi kez bile hidsetmedim.benim icin cinsellik gorev oldu eziyette diyebilirim.ama esime hic hissettirmedim uzulmesin diye.

bence eşinize söyleyin bu durumu nasıl farketmedi şimdiye kadar zaten ki..
biz zamanla olur diyorduk ama olmayınca son zamanlarda yüzüm asılıyor eşimde bunu gördüğünden beni üzmemek için daha az birlikte olmak istiyor,belli ediyor bu durumu ..

kızlarrr bukadar üzülmeyin ve bana kulak verin bende ilk ilişkilerimde hiç orgazm olamıyodum daha sonra eşimle tanıştım öyle aşık olup bağlandımki ilk erkeğim olmadığı halde benimle evlendi ve beraber oldu sex konusunda çokta deneyimli değildi gerçi deneyimli ama yeterince fantazi bilmeyen insandı ama sevgi herşeyi örtüyo ben kendimi ona bırakıp orgazm olmayı öğrendim ön sevişmemiz çok kısa oldu haşde eşim hemen atağa geçtiği halde müthiş orgazmlar yaşadım ve orgazmın yolunu buldum eşinizle hangi pozisyonda olursanız olun eliyle vajınanızı ellesin klitrosi denilen şeyi müthiş uyarıyor ve orgazm oluyosunuz ben üstte olduğum pozisyonda hemen boşalıyorum ve orgazm yaşıyorum mutlaka deneyin kızlar kendinizi ona bırakın üstte siz olun kontrol sizde olsun eminim zevk alıcaksınız:3:

teşekkürler cevabınız için..
orgazmı yaşadığınız ilk başlarda pozisyon değişiyormuydunuz? ve konuşuyormuydunuz eşinizle..
saçma belki ama artık daha ayrıntılı şeyler bilmemiz gerekiyor sanırım bulamadık işin sırrını napalım:10:

Benim bir arkadaşım vardı bi konuşma esnasında kendi özelinden bahsetmişti.Eşiyle en başından beri çok güzel bi cinsel hayatları olmuş.Sadece 1 ayda düzene sokabilmişler.Böyle çiftlerde olup ta bizim gibi çiftlerde olmayan bilgi,duygu,teknik gibi etkenler mi var?Durum var gibi gösteriyor.varsa ne acaba?Bi de çocuk durumu var.ben 3.yılıma girdiğimde bebek bekliyo olmak istiyorum.O zamana kadar sorunu çözüp biraz da rahat zaman geçirmek var.of offf :)

aynen nedir bizdeki eksikler onu çözsek zaten son bi aya kadar olur elbet diyordum ama artık sorun haline getirmeye başladım..
eşin durumun ne kadar farkında mutsuz oluyormusun ilişki sonrasında orgazm olamadığın için ve eşinin tepkisi ne oluyor merak ettim..
daha kötüye gideceğiz diye korkmaya başadım da..

canım acıkcası bunu sorun olarak gorme yasamak hissetmek icin yani hani ihtiyac gibi olması güzel olur diye düsün
inan kasınca olacagı varsada olmaz.bide düzenli ilişkiyi deneyebilirsin.ben cok cekingendim halada öyleyim nerdeyse.
bu konulara gelince hemen utanırım esimle bile hala utandıgım seyler var yani icimde.ama onlarda bizden daha mutlu oluyor
ya müstehcen olur diye demek istemiyorum ama oda sen mutlu olunca kendiside nasıl diyim doymus gibi oluyor seninle yasıyor
adeta o anı seninle ve kendisinin işe yaradıgını dusunuyor.zaten herseyde oldugu gibi karsılıklı doyum olmus oluyo.kendini rahat bırak
doyum olacak diye ugrasma kendini akısına bırak belkide kendiliginden olusacak ki bunu ilk yasarken zaten kendiliginden olusmasa
bende hic tatmıs olmayacaktım belkide.dedigin gibi olmadı bende hepsi zamanla rayına oturdu olsun diye caba harcamadım güzelim:1:

son zamanlara kadar sorun olarak görmüyordum herşey yolundaydı aslında...ama baktım zaman geçiyor bende tık yok el atıyım dedim ama daha da karıştırdım sanki çünkü dediğin gibi eşim mutsuz oluyor benim üzüldüğümü görünceee..ve bu da düzenli ilişkimize yansıdı bilmiyorum nasıl toparlayacağım...kafamdakileri komple boşaltsam sanki daha iyi olacak...tüm bildiklerimi unutsam...

eşim bana evliliğimzn ilk aylarnda , benim tek başıma orgazm olmam hiç birşey ifade etmiyor. sen orgazm olmadığında ben birşey hissetmiyorum. yalandan orgazm oluyo numarası da yapma sakın ben senin orgazm olp olmadgnı da anlayabiliyrm demişti (: benden tavsiye orgazm oluyorms gibi davranrken dikkat edin. klitorisi uyarmayı unutmayın. açık açık söyleyin hangi pozisyondan hoşlandığınızı ve size nasıl davranmasını istediğini. biraz siz yönlendirin zaten sizde vucudunuzu az çok tanırsınız ya da bu şeklde noktalarınızı kesfedersinizzz. zor işler ama paha biçilemeeeeeeeezzz (:

eşim bana evliliğimzn ilk aylarnda , benim tek başıma orgazm olmam hiç birşey ifade etmiyor. sen orgazm olmadığında ben birşey hissetmiyorum. yalandan orgazm oluyo numarası da yapma sakın ben senin orgazm olp olmadgnı da anlayabiliyrm demişti (: benden tavsiye orgazm oluyorms gibi davranrken dikkat edin. klitorisi uyarmayı unutmayın. açık açık söyleyin hangi pozisyondan hoşlandığınızı ve size nasıl davranmasını istediğini. biraz siz yönlendirin zaten sizde vucudunuzu az çok tanırsınız ya da bu şeklde noktalarınızı kesfedersinizzz. zor işler ama paha biçilemeeeeeeeezzz (:

orgazm numarası hiç yapmadım yapmamda çünkü bunu bikere kendime saygısızlık olarak görürüm..
eşimde benide olursam daha mutlu olacak tabi bende merak ediyorum artık..
peki başlarda hemen olabildiniz mi? zamanla mı oldu orgazm olmanız?

orgazm numarası hiç yapmadım yapmamda çünkü bunu bikere kendime saygısızlık olarak görürüm..
eşimde benide olursam daha mutlu olacak tabi bende merak ediyorum artık..
peki başlarda hemen olabildiniz mi? zamanla mı oldu orgazm olmanız?

tabiki başlarda orgazm olmak sorun olmuştu. dediğim gibi zamanla vucudunuzu ve zevk yönlerinizi de sizde farketmeye başlarsınız. 1 ay snra ben farkettim çünkü çok araştırma yaptım. belgeseller bu konuda çok işe yarıyor. erkeğe de çok iş düşüyo aslında. eşim çok anlayışlı benden çok çok daha bilgili bu konuda. bana nasıl davranması gerektiğini de ve nasıl uyarılmam gerektiğni de iyi bilior.:16::17:

öncelikle çoook teşekkürler yorumunuz için..
Bende evlendikten sonra yaşıyorum ama kendimi sıkma ya da eşimden çekinme durumum hiç olmadı bende şaşıyordum kendime başlarda :)
aynen bende süpeer olacak duramam yerimde hep isterim zannediyordum çünkü eşimi çok seviyorum ve evlenmeden önce arzuluyordum çok onu..şimdide arzuluyorum ama sonucu olmayınca hevesim kursağımda kalıyor :)
rahmin dar olduğu sen mi anladın ben hiç muayene olmadım da öyle bir şeyde hissetmiyorum darlık gibi :s
şu an oluyorsun sanırım başta olmamana rağmen...böle örnekleri görmek istiyorum...peki çabaladınız mı bunun için neler yaptınız yoksa kendiliğinden mi gelişti?
canım benım esm çokkk anlayışlı bu konuda asla sıkmadı ve zorlamadı ön sevişme bızde çok uzundur o çok önemlı o şekıl hazırlıyodu benı sonra çok esprldir gulduruyodu rahat ettırıyodu ne bıleyım zamanla alıştım ve raht oldum çekınecek bır seyın olmadığını anladım evet rahmımın dar olduğunu doktor söyledı bı rahatsızlığımdan dolayı gıtmıştım orada dedı çok dar dıye ınanırmısınız 11 senelık evlıyım hala zorlanıyorum ağrım oluyo

Eşlerin birbirine dokunması ve ön sevişme önemli çünkü havaya girmek lazım önce.. Ayakta da deneyebilirsiniz değişik bi orgazm taktiği kadını çokça uyaran bi pozisyon :)

aynen nedir bizdeki eksikler onu çözsek zaten son bi aya kadar olur elbet diyordum ama artık sorun haline getirmeye başladım..
eşin durumun ne kadar farkında mutsuz oluyormusun ilişki sonrasında orgazm olamadığın için ve eşinin tepkisi ne oluyor merak ettim..
daha kötüye gideceğiz diye korkmaya başadım da..

Tabiki de çok mutsuz oluyorum ben de başka kadınlarda da yoğun var mı diye merak edip bu konuyu açtım.Eşim de herşeyin farkında zaten sürekli konuşuyoruz ne yapabiliriz nasıl olur diye.O da çok mutsuz bu durumdan malesef ya:(Ben bu durumun sonunu çok merak ediyorum yıllarca ya da hiç mutlu olamamak var.çok üzgünüm:17::19:

Back