Evli Bayanlar Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin

secret

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
9
0
6
34
İstanbul
Ben Şubat 2013 te evlendim.Neredeyse 10 ay olacak.Eşimin de benim de evlenmeden önce cinsel tecrübemiz olmadı.Ve ben henüz orgazm olamadım.İlişkilerimiz tam anlamıyla gerçekleşiyor ben orgazm olmamın dışında.Eşimle sürekli bu konu hakkında çözüm arıyoruz.Hepiniz biliyorsunuz ki cinsellik evlilikte önemli bi nokta.Eşler arasında cinsel bağ kuvvetli olunca mutlu bir evliliğin olacağı kanaatindeyim.Yüzyüze görüştüğüm hiç kimseye bu soruyu soramayacağım için yorumlarınıza çok ihtiyacım var.Evlendikten sonra orgazm süreçleriniz nasıl oldu?Örneğin ben hemen oldum ya da 1 ay sonra oldum sonra da düzeli devam etti gibi.

cnm seni çok iyi anlıyorum bende ilk zamanlar yaşadım ilk mutlu olduğum an evlendikten 2 3ay sonra oldu ilk zamnlar kafama takıyodum eşime numara yapıyodum sanki mutlu olmuş gibi olmasam kendni kötü hissetcekti biliyodum sonra bir yerde okudum kadının vajinası doğum için yarıtılmış zevk için değil sonra kafamı toparladım kendimi eşime verdim loş ortam hazırla gözlerini kapat mutlu olucam de kafanda bitirmen önemli olmadı pozizyon değiştir sen üstte ol kendini odakla mutlaka olur sen şimdi olmuyo olmuyo diye kafana takıyosun olmuyo boşalt kafanı dediğim gibi gözlerini kafat ön sevimeyi uzun tut kendini eşine ver mutlaka olur cnm

Bizim 10 ay oldu.Umudum tükenmek üzere:(Hep böyle devam edicek diye düşünmeye başladm artık.Evli olduğumu hissetmiyorum :(

bizimde 7 ay oldu evleneli ve aynı sorunu yaşıyorum..
ama eşime başından beri belli ettim orgazm oyunu oynamadım hiç...
burdaki tavsiyeleride denedim ama olmuyor yok olmuyor hissedemiyorum..başka hiçbir sorunda yok..
bende aynı soruyu soruyorum....başta biz gibi durumda olup sonradan yaşayabilen var mı? bunu duymak en azından umudumun azalmasını engelleyecek

bizimde 7 ay oldu evleneli ve aynı sorunu yaşıyorum..
ama eşime başından beri belli ettim orgazm oyunu oynamadım hiç...
burdaki tavsiyeleride denedim ama olmuyor yok olmuyor hissedemiyorum..başka hiçbir sorunda yok..
bende aynı soruyu soruyorum....başta biz gibi durumda olup sonradan yaşayabilen var mı? bunu duymak en azından umudumun azalmasını engelleyecek

Ben de hiç oynamadım.Sorunsa ikimizin sorunu.Bi noktadan sonra biribirimizden soğuyacaz diye çok korkuyorum.Biz de doktora gittik anatomik bir bozukluk yok.Hatta eşim de ürolojiye gitti.O da zamanla olur fala demiş.Elimiz bomboş döndük.Sürekli netten araştırıyorum ama hala durum aynı:(

Ben de hiç oynamadım.Sorunsa ikimizin sorunu.Bi noktadan sonra biribirimizden soğuyacaz diye çok korkuyorum.Biz de doktora gittik anatomik bir bozukluk yok.Hatta eşim de ürolojiye gitti.O da zamanla olur fala demiş.Elimiz bomboş döndük.Sürekli netten araştırıyorum ama hala durum aynı:(

aynen bende zamanla pes edeceğim soğuyacağım diye korkuyorum..çünkü orgazm olamayınca sonrasında banyo yapmak bile zahmet geliyor sanki ve ben bu böyle olsun istemiyorum...
artık olamayınca eşimde eskisi kadar birlikte olmak istemiyor gibi geliyor bana çünkü sonucunda yüzüm asılmaya başladı bu ara eşimde bunu farkediyor ve bunu yaşamamı istemiyor..
nedir bu işin sırrı anlamadım ki herşey tamam ama sonuç yok böle de diyince kendimi zevk manyağı anlaşılacağım diom ama olmayınca birşeyler eksik :(

Son düzenleme:
aynen bende zamanla pes edeceğim soğuyacağım diye korkuyorum..çünkü orgazm olamayınca sonrasında banyo yapmak bile zahmet geliyor sanki ve ben bu böyle olsun istemiyorum...
artık olamayınca eşimde eskisi kadar birlikte olmak istemiyor gibi geliyor bana çünkü sonucunda yüzüm asılmaya başladı bu ara eşimde bunu farkediyor ve bunu yaşamamı istemiyor..
nedir bu işin sırrı anlamadım ki herşey tamam ama sonuç yok böle de diyince kendimi zevk manyağı anlaşılacağım diom ama olmayınca birşeyler eksik :(

Bir karı kocanın hayatında cinsellik olmazsa olmaz.Sonuçta ben üniversitdeki arkadaşımla da aynı evi paylaşıyodum.Benim eşim de üzülüyo sürekli. yapmak istemiyoruz artık başka seylerle uğraşıyoruz o sürede.karı koca ilişkisi çift yönlü.O beni eşi olarak görüyo onda o bağ oluştu ama benim hala sevgilim sanki o:(parolaneydi sennle sorunumuz aynı :).insanın kendini yalnız hissetmemesi güzel çünkü kimseyle paylaşamıyorum ben günlük hayatta paylaşmayı da düşünmüyorum.ki sadece seninle ben değiliz bu durumdan muzdarip ama hala çok cevap yazan olmadı:(

10 ay ne ki..

ben 2. buçuk yıldır evliyim ve orgazmın hassını yeni yeni yaşıyorum sayılır...:9:

Bir karı kocanın hayatında cinsellik olmazsa olmaz.Sonuçta ben üniversitdeki arkadaşımla da aynı evi paylaşıyodum.Benim eşim de üzülüyo sürekli. yapmak istemiyoruz artık başka seylerle uğraşıyoruz o sürede.karı koca ilişkisi çift yönlü.O beni eşi olarak görüyo onda o bağ oluştu ama benim hala sevgilim sanki o:(parolaneydi sennle sorunumuz aynı :).insanın kendini yalnız hissetmemesi güzel çünkü kimseyle paylaşamıyorum ben günlük hayatta paylaşmayı da düşünmüyorum.ki sadece seninle ben değiliz bu durumdan muzdarip ama hala çok cevap yazan olmadı:(

evet kötü bir durumda olsa yalnız olmadığını bilmek güzel.
bizim burda istediğimiz bizim gibi evliliğin başlarında bu sorunu yaşayan ama daha sonra çözen var mı ve nasıl çözdükleri? ama pek cevap gelmiyor bir umut bekliyorum..
doktora gittiniz zamanla olur deyip gönderdi mi kolay yolu bizim eksik bıraktığımız birşeyler var ki olmuyor hiç bahsetmedi mi doktor?
ben de paylaşmam günlük hayatta..
ama burda başka sorunlar vajinusmus gibi sorunlara çözümler söyleniyor sonuçta alınıyor ama bize el atan yok..:9:

yaşadığınızı düşündüğünüz şeyler ne paylaşabilir misiniz sakıncası yoksa?
ve kendiliğinden mi gelişti?..

herşeyden önce pozisionun önemli olduğunu düşünuyorum ilk olarak...

kadın her zaman üstte olmalı ....kendi kontrölü ele almalı ...

zaten ordaki sinirler direk uyarılırır ve her pozisiyonda orgazma ulaşabilirsin zamanla...

hissetiğime gelince....anlatılmaz bir şey...:27:

kelime bulmam mumkun değil ...yanii...

ki ben yinede işin başında sayılırım eminim zamanla daha da yoğunlaşacak hissetiklerim ....

ama en önemlisi merak biliyormusun ...

kendine merakın olacak:34:

herşeyden önce pozisionun önemli olduğunu düşünuyorum ilk olarak...

kadın her zaman üstte olmalı ....kendi kontrölü ele almalı ...

zaten ordaki sinirler direk uyarılırır ve her pozisiyonda orgazma ulaşabilirsin zamanla...

hissetiğime gelince....anlatılmaz bir şey...:27:

kelime bulmam mumkun değil ...yanii...

ki ben yinede işin başında sayılırım eminim zamanla daha da yoğunlaşacak hissetiklerim ....

ama en önemlisi merak biliyormusun ...

kendine merakın olacak:34:

çok teşekkür ederim cevabın için...
burda ve nette okuduklarımla pozisyon ve G noktası keşfiyle uğraştık biraz ama yine bende tık olmayınca hevesimde merakımda azaldı
biraz sabır işi mi sanırım bilemiyorum...
2.5 sene boyunca soğumadın mı ilişkiden peki

çok teşekkür ederim cevabın için...
burda ve nette okuduklarımla pozisyon ve G noktası keşfiyle uğraştık biraz ama yine bende tık olmayınca hevesimde merakımda azaldı
biraz sabır işi mi sanırım bilemiyorum...
2.5 sene boyunca soğumadın mı ilişkiden peki

yok soğumadım....çünkü yinede zevk alıyordum

hatta aksine hep fazla istekliydim :17:

şimdi azcık rahat ettim :1:

Son düzenleme:
yok soğumadım....çünkü yinede zevk alıyordum

hatta aksine hep fazla istekliydim :17:

şimdi azcık rahat ettim :1:

hmm ben ön sevişme tamam da birleşme anında hiç zevk alamıyorum :(
ilk başlarda zamanla olacaktır diyee düşünmüyordum aylar geçince özellikle son bir aydır isteğimde azaldı dahada azalacak diye korkuyorum..
başım göğe erse yaşasam o duyguyu bende rahata ercem biliom:9:

canım benım bu çoknormal ılk cinsel ilşki yasıyosun yenı yenı vucudun bır seylere alışıyor benımde evlenmeden önce asla cınsel deneyımı olmadı onu bırak öpüşmem bıle olmadı ben kendımı çokk kasıyodum çok çekınıp sıkıyordum bır de ustune ustuk rahmım de dar olunca ılk 1 sene asla orgazm olmadım ben böyle sanıyordum kadınar böyle oluyo dıye bazen fılmerde sevışme sahnelerı olur ya hatta kadınlar ınler dıyorum ne dıye ınlıyo kı ne oluyor sankı :)sonradan sonradan alışınca e rahımde az acılınca bazı seyler değişti rahat ol tavsıyem canım normal bunlar

canım benım bu çoknormal ılk cinsel ilşki yasıyosun yenı yenı vucudun bır seylere alışıyor benımde evlenmeden önce asla cınsel deneyımı olmadı onu bırak öpüşmem bıle olmadı ben kendımı çokk kasıyodum çok çekınıp sıkıyordum bır de ustune ustuk rahmım de dar olunca ılk 1 sene asla orgazm olmadım ben böyle sanıyordum kadınar böyle oluyo dıye bazen fılmerde sevışme sahnelerı olur ya hatta kadınlar ınler dıyorum ne dıye ınlıyo kı ne oluyor sankı :)sonradan sonradan alışınca e rahımde az acılınca bazı seyler değişti rahat ol tavsıyem canım normal bunlar

öncelikle çoook teşekkürler yorumunuz için..
bende evlendikten sonra yaşıyorum ama kendimi sıkma ya da eşimden çekinme durumum hiç olmadı bende şaşıyordum kendime başlarda :)
aynen bende süpeer olacak duramam yerimde hep isterim zannediyordum çünkü eşimi çok seviyorum ve evlenmeden önce arzuluyordum çok onu..şimdide arzuluyorum ama sonucu olmayınca hevesim kursağımda kalıyor :)
rahmin dar olduğu sen mi anladın ben hiç muayene olmadım da öyle bir şeyde hissetmiyorum darlık gibi :S
şu an oluyorsun sanırım başta olmamana rağmen...böle örnekleri görmek istiyorum...peki çabaladınız mı bunun için neler yaptınız yoksa kendiliğinden mi gelişti?

Evet ben de çok merak ediyorum.Bu süreç nasıl gelişti.Burası bir forum sonuçta birbirimizi görmemenin ne kadar rahatlığı olsa da herkese açık bir ortam.Şunu söylemek istiyorum ne kadar açık olursanız bizim için o kadar faydalı olacak söyledikleriiz?

evet kötü bir durumda olsa yalnız olmadığını bilmek güzel.
bizim burda istediğimiz bizim gibi evliliğin başlarında bu sorunu yaşayan ama daha sonra çözen var mı ve nasıl çözdükleri? ama pek cevap gelmiyor bir umut bekliyorum..
doktora gittiniz zamanla olur deyip gönderdi mi kolay yolu bizim eksik bıraktığımız birşeyler var ki olmuyor hiç bahsetmedi mi doktor?
ben de paylaşmam günlük hayatta..
ama burda başka sorunlar vajinusmus gibi sorunlara çözümler söyleniyor sonuçta alınıyor ama bize el atan yok..:9:

Kadın doğum doktoru klasik şeyler söyledi.Ön sevişmeyi uzun tut.rahat ol stres yapma.Üstte olmayı dene.Eşime ise zamanla olurdan başka bişey dememiş.

Back