Evli Bayanlar Lütfen Bana Yardımcı Olun :(

ben de ilk zamanlar acı çektim hem de uzun süre her defasında tekrar kanama vs oldu
ama ölmedik yani kimseye bişey olmaz :)
ben alltan muayene olan birinin vajinismus olduğuna da inanmıyorum

böyle lafa dökülünce bence insan kendini kasıyor.
halbuki hafif bir akşam yemeği yeseler birer kadeh karşılıklı şaraplarını yudumlasalar, sonra mumlar vs yakıp güzel bi müzikte dans etseler, öpüşüp koklaşsalar zaten bazı duygular harekete geçer.
eşi de hanıma bi güzel masaj yağlarıyla masaj yapsa şöyle rahatlatsa :)
kulağına da güzel sözler fısıldasa
bir de kayganlaştırıcı yardımıyla bu iş tamamdır yani.

Evet katılıyorum bu öneriye.
Benim ilk ilişkimde ben üstteydim, şimdi hatırladım

Bende onu düşündüm boyle sorunla karsilasmadim ama korkacak birsey yok eninde sonunda olacak diye dusun stres yapma

ben 13-14 ysımdan berı altdan muayene oldum
ama evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmusla gectı

aynen lafa dokulunce cok arastırınca falan korkuyosun dogru
ayyneeen katılıyorum
annem bana hıcbırımız ölmedık ya 1 gunluk sızlar okadar demıstı
zamanı var ıste kendını hazır hıssedınce kesın basarcak
hepımız yapabıldıgımıze gore :)

Kadınlarımızın hali acınası resmen. En kısa sürede atlatırsınız umarım ne diyeyim.

Ya bende eşimle evliliğimizin ilk zamanlarında sıkıntı yaşadık...
Doktora gitmedim ondan bile çekindim
Şimdi ise kendi kendime aştım bu konuyu
İnanın sadece insanın kafasında, orayı hallederse gerisi oluyor zaten...

aynen oyle
bıde ben bazı seylerı yanlıs yaptıgımı farkettım
deneye deneye dogrusunu ogrendım
cabuk cabuk hareket edıp sırf onun ıcın denememek gerek
akısına bırakcak konu sahıbı
sankı zaten aşmıs gıbı davrancak
1 dk lık bişey
banada doktor 2 ay sonra basaramazsan ozaman konusuruz senın kafanda
yaparsın dedı
1 ay sonra kontrole gıttık
yapamadın mı ? dedı hayır hamişim dedım
yendıkden sonra 5. denemede
hemen de hamıle kalmıstım

Denememizsinizki daha.esiniz ne bekliyo birlikte olmak icin senin uzerine atlamanimi.
Tabiki canin biraz aciyacak ama bigunluk bisey.
Ama sende suc yok esinin yaklasmasi gerekiyo.
Sen nezmn hazir hissedersen demeside yanlis cunku bilemezsin hazir olup olmadigini.
Zamn gectikce korkun artar.
İnanki korkacak bisey yok.
Esine soyle biraz bu meselenin uzerine gitsin.

Ben de artık karı koca gibi olmak istiyorum inanın çok yıprandım 3 haftada bile. Ki eşim çok anlayışlı ona rağmen yıprandım anlayışının altında eziliyorum artık. Şu işi bir halletsem bebeği o zaman düşünürüm :) İnşallah benimkide sizinki gibi rahat geçer. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum inşallah olacak. Ve evet her doktor doğru söylemiyor ne gerek vardı o yaşta beni korkutmaya.

Çoğu şehir efsanesi. Ağdadaki kadın da senin gibi korkutulmuş. Gerçi biz de korkutulduk ama herkesin korku eşiği farklıdır.
Uzadıkça yıpranırsınız.

Bu Türk milletinin en büyük özelliği şehir efsaneleri zaten. Uzatmak istemiyorum bende inşallah yakın zamanda hallederim

Vodka meyve suyu deneyeceğim inşallah çarpmaz çok fazla. Olmazsa bir de xanax içeceğim artık her yolu deneyeceğim uzasın istemiyorum.

Ya sanki üstte olunca daha korkunç gibi geliyor bana öyle değil mi? Ama o da aklımda olsun belki gerçekten o zaman daha rahat olur. Kayganlaştırıcı verdi doktor evde var onu da kullanacağım.

ikihayat sana ozelden msj attım
ınsallah bu konuyu aşarsınız

Hemen bakıyorum canım çok teşekkür ederim desteğin için.

Evet bir süredir olmadığı için gözümde iyice büyüyor doğru söylüyorsunuz.Ben kendimi bildim bileli korkuyordum zaten ama o doktorun söyledikleri tuz biber oldu üstüne Rahatlamak için alkolü deneyeceğim umarım faydası olur.

doktorlara gidip muayene olabilecek kadar cesaretlisin
neden eşinle denemeye bile yanaşmıyosun

ya ne kadar acıyabilir allah aşkına?

Muayene olurken de gerildim ama iyi bişeyler duymaya ihtiyacım vardı

Yaşayan anlıyor beni. Nasıl bişey olduğunu bilmiyorum o yüzden korkuyorum neler duydum neler anlattılar ister istemez etkileniyor insan. Sen beni çok iyi anlıyorsun biliyorum. Kasmaktan da çok korkuyorum kas gevşetici vs mi kullansam faydası olur mu acaba

Ya aslında aşırı kanamadan da çok korkmuyorum durmayacak kadar olmasın tabi. Ben parçalanıcak sanıyorum yırtılacak kan fışkıracak falan böyle saçma sapan düşünceler

Bakireyken alttan bakiyolarmiki bende iltihap mantar falan çok cektm ama biride aç bakiyim demedi

Her mantarın türü farklı sevgili minore. Benimki dıştan bişey görünmüyor bir de içeri bakalım dedi durduk yere sen aç da bir bakayım demedi. Zaten sadece bakarak muayene ediyor birşey sokmuyor bakirelere öyle muayene yapamazlar.

Kasmazsan acımaz diyorlar da kasmamak mümkün mü Ki bide ben kocamı öpüp koklamayı çok severim uzak durmayı sevmem ona rağmen böyleyim :) ne olacak halim bakalım

ayy ne güzellll rabbim sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eylesin inşaallah.

Yakınlaşmamız oluyor oraya gelince ben tamam tamam diyorum geri çekiliyorum. Geçen gün dedim ben acıyo falan desemde üstüne git olsun bitsin dedim. Benden çekiniyor biraz ben çok sinirliyim bu sefer bana dünyayı dar edersin diyor :) Ama kimle konuştuysam eşin biraz üstüne gitsin hallolur diyor. Söyledim ona da bakalım işte ilk girişimde deneyeceğiz galiba

Alttan muayene derken, sadece bakıyor oraya birşey falan sokmuyor. Tabi çatala çıkınca gerildim çok rahat değildim ama birşey olmayacak sadece bakacağım dedi. Vajinismus değilimdir inşallah tabi Eşim de benden bekliyor galiba ben korkuyorum diye çok yanaşmak istemiyor. Yakınlaşsada birşey olmuyor zaten ona da yazık üzülüyorum aşmak istiyorum

Kadınlarımızın hali acınası resmen. En kısa sürede atlatırsınız umarım ne diyeyim.

bu kadar sorun yaşayacağımı tahmin etmedim ama insanın elinde değil maalesef keşke herkes rahat olabilse.

bende ne kas gevsetıcı ne uyku ılacı ne uyusturucu krem sprey
hıcbısey etkı etmedı daha cok yıprattı
acık soylıyım bıgun
eşim sadece bana bırak o işi yapmıcam ıstesende yapmıcam dedı
tamam dedım oylesıne ıste cılvelesırken
bısey pıt ettı
resmen pıt ettı
esım duraksadı
noldu dedım
basardın dedı
nasıl basardım dedım ınanmadım emın olmak ıstedım
oldu mu sımdı dedım
evet dedı
hem guldum hem agladım sevıncten
megersem ısrarla kemıgıne yakın yere baskı yaptırıyormusum
ondan okadar acıyormus
bı santım asagıdaydı bukez
okadar acımadıkı gerceklestıgınde hıssetmedım bıle

Eşinizin de ilk deneyimi ise aslında o da çok heyecanlıdır tabi en az sizin kadar ve size yansıtmamaya çalışsa da kafasına takıyor olabilir bence.

ha sana şunuda soylıyım
esımı okadar korkutmusum kı
okadar acıyor dedım okadar ıttım kı
hıc bı sorunu olmayan adamda benım yuzumden sertlesme sorunu basladı
acıtıcam dıye korkuyorum cok acı cektın dedı
uzatmamak lazım artık hemen ustesınden gel sonra daha sıkıntı oluyor

Ya biz de cilveleşiyoruz da işte sonuç yok :) Ben daha o aşamaya gelmedim denemedim çok acır da iyice soğurum diye korkuyorum bide. Erkek bilir ama doğru yeri dimi eşimin önceki hayatında çok ilişkisi olmuş her erkek gibi. Heralde bilir nasıl olacağını :) Ay bir atlatsam üstümden kocaaaaaamaaaaaan bir yük kalkacak

Öncelikle korkularini yenmelisin....
Korktugun kadar olsaydi emin ol kimse iliskiye girmezdi ...

Gittigin doktor sacmalamis ...

Denemeden bilemezsin sen kendini korkutukca zaten istesende sonuca varamazsin , bide kendini iliskiye girecez diye hazirlama rahat birak kendini.
Devami zaten yavas yavas gelir , unutma sen beyninde icinde korkularini büyütürsen tamda Korktugun gibi olur...

Eşinizin de ilk deneyimi ise aslında o da çok heyecanlıdır tabi en az sizin kadar ve size yansıtmamaya çalışsa da kafasına takıyor olabilir bence.

Yok canım o eski hayatında baya aktifmiş o konuda. Hatta ilk tanıştığımızda 2 3 ay çok uğraştım onunla kızlardan zor kurtardım diyebilirim Cinselliğe düşkün eşim tabi bir de ben yapabilsem. O da geriliyordur erkek sonuçta karısıyım hiç birşey yaptırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…