- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
oyle deme :)
acıdıgı ıcın korkuyor zaten
kendını kasınca cok acıyor kasmamayı ogrenmesı lazım
malum vucudun en guclu kaslarından bırı vajına kasları
gırısı tamamen engellıyor kasınca
kasmayınca hıc acı olmadıgına ıkna etmeye calısıyoruz,
Üstte olduğun pozisyonlarda deneyin kontrol sen de olduğunda korkun hafifler, az biraz da kayganlaştırıcı kullan çünkü korkunca ıslaklık olmaz diye düşünüyorum ama denemeye başla ille penetrasyon olmayabilir ama bedenini tanı , eşinin bedenini tanı
Bende onu düşündüm boyle sorunla karsilasmadim ama korkacak birsey yok eninde sonunda olacak diye dusun stres yapmakızlık zarıyla alakalı bu kadar doktora neden gittiniz ki çok merak ettim???
Rahatsızlığınız mı vardı yani ne bileyim başka bir rahatsızlığınız olsa bile her önüne gelen doktor kızlık zarı yorumu yapmış sanki size
ben 13-14 ysımdan berı altdan muayene oldumben de ilk zamanlar acı çektim hem de uzun süre her defasında tekrar kanama vs oldu
ama ölmedik yani kimseye bişey olmaz :)
ben alltan muayene olan birinin vajinismus olduğuna da inanmıyorum
böyle lafa dökülünce bence insan kendini kasıyor.
halbuki hafif bir akşam yemeği yeseler birer kadeh karşılıklı şaraplarını yudumlasalar, sonra mumlar vs yakıp güzel bi müzikte dans etseler, öpüşüp koklaşsalar zaten bazı duygular harekete geçer.
eşi de hanıma bi güzel masaj yağlarıyla masaj yapsa şöyle rahatlatsa :)
kulağına da güzel sözler fısıldasa
bir de kayganlaştırıcı yardımıyla bu iş tamamdır yani.
Ya bende eşimle evliliğimizin ilk zamanlarında sıkıntı yaşadık...aynen oyle
daha o da ıyı
evlendıgım gun korkuyorum dıye kadın doktora gıttım
muayene de bıle zorlandım
siz buraya sov yapmayamı geldınız dıye esımle bana bagırdışikayet etmek zorunda kaldık
cok ılgınc ınsanlar var
doktorun boyle olması affedılemez daha da cok korkutuyor bazısı...
bende şaşırdım, meraklısı bakıyormuşBakireyken alttan bakiyolarmiki bende iltihap mantar falan çok cektm ama biride aç bakiyim demedi
aynen oyleYa bende eşimle evliliğimizin ilk zamanlarında sıkıntı yaşadık...
Doktora gitmedim ondan bile çekindim
Şimdi ise kendi kendime aştım bu konuyu
İnanın sadece insanın kafasında, orayı hallederse gerisi oluyor zaten...
Denememizsinizki daha.esiniz ne bekliyo birlikte olmak icin senin uzerine atlamanimi.Cevabınız için teşekkür ederim. Evet bende destek almak istedim aradım randevu almak için ama denemeden gelme dedi bana doktorBelki vajinismus değilsin içindeki korkuları kenara bırak ve lütfen dene dedi Kendimi çok kasmaktan korkuyorum ki biliyorum kasarım
bişi diycem buna inan banada doktor oyle demişti çok canın acır falan fistan evet canım acıdı ama emin ol dayanamayacağım bişi deil sadece içimden şunu geçirdim ben onun eşiyim ve onun olmak istiyorum yavaş yavaş yaşanıldı herşey izin ver korku mu sen esas korkuyu bebişte görcen yoksa ondanda korkup ben bunu doğurmam mı diyceksin KİMSE KİMSEYE UZUN SÜRE KATLANMAZ VE HER DOKTOR DOĞRU SÖYLEMEZ ÇÜNKÜ BİLEMEZ BANA GÜVEN KENDİNİ BIRAK ...
Çoğu şehir efsanesi. Ağdadaki kadın da senin gibi korkutulmuş. Gerçi biz de korkutulduk ama herkesin korku eşiği farklıdır.
Uzadıkça yıpranırsınız.
Arkadaşlarında söylediği gibi size cesaret verecek kadar içki yeter. Belki yarımda sakinleştirici ilaç.
Kafanızda büyütürseniz bunun önüne geçemezsiniz.
İnanın sinek ısırığı kadar bile acımayacak canınız
Üstte olduğun pozisyonlarda deneyin kontrol sen de olduğunda korkun hafifler, az biraz da kayganlaştırıcı kullan çünkü korkunca ıslaklık olmaz diye düşünüyorum ama denemeye başla ille penetrasyon olmayabilir ama bedenini tanı , eşinin bedenini tanı
Sizi çok korkutmuşlar, korkudan evlenmeden önce doktora falan gitmişsiniz. Gözünüzde büyütmeye değecek bir şey değil aslında ama bir süredir olmadığı için de iyice kafanıza takmışsınız. İlişkiye girip hiç vajinası parçalananı gördünüz mü (bundan korktuğunuz için söylüyorum.). O kadar korkulacak bir şey yok. Benim de zarım çift ve kalındı ve zor oldu ilk anda çok acım oldu, ayrıca darlık da var. Ama dayanılamayacak bir acı değil. İlk başarısız denemede eşimi ittim korktum. İkincisinde zara kadar geldi ama zarı geçemedi acım olduğu için ittim. 3. denemede yaptık, güzel bir balayı odasındaydık ve kendime dedim ki
1-Olacaksa burada olsun burası çok güzel.
2-Bunu eninde sonunda yapacağız ve herkes yapıyor.
3-Karşımdaki kişi benim eşim onunla severek evlendim. Onu itmemi haketmiyor.
Bir yer var zaten denediğinizde anlarsın engel gibi orayı geçerken (kızlık zarı orası galiba) acı oldu. Ve o acıyı hissetmeye çalıştım neden mi meraklı bekar kız arkadaşlarıma tarif edebilmek için tabi ki :)
Önerilerim:
1- Kesinlikle kayganlaştırıcı kullanın hem de her zaman.
2- Eğer alkol kullanıyorsan ben de diğer arkadaşlar gibi alkol almanı önerebilirim rahatlamanı ve korkularının azalmasını sağlayabilir.
doktorlara gidip muayene olabilecek kadar cesaretlisin
neden eşinle denemeye bile yanaşmıyosun
ya ne kadar acıyabilir allah aşkına?
oyle deme :)
acıdıgı ıcın korkuyor zaten
kendını kasınca cok acıyor kasmamayı ogrenmesı lazım
malum vucudun en guclu kaslarından bırı vajına kasları
gırısı tamamen engellıyor kasınca
kasmayınca hıc acı olmadıgına ıkna etmeye calısıyoruz,
Bu arada aşırı kanama olayını sormuşsun, o anda aşırı kanama olmadı, hafif bir sızıntı sadece. Tuvalete gidince yanma oldu tabi. Ama o günün akşamında tuvalete gittiğimde biraz kan boşaldı birikmiş demek ki içerde. O kadar sonra birkaç gün günlük ped kullandım leke olursa oraya geçsin diye. Öyle aşırı kanama falan olmadı.
Teyzemin aşırı kanaması olmuş ama o da zar kalınlığından değil. Damara denk gelmiş o yüzden ondan başka da ömrü hayatımda çok kanaması olanı duymadım.
Bakireyken alttan bakiyolarmiki bende iltihap mantar falan çok cektm ama biride aç bakiyim demedi
çok kastıgındada darlastırmıs oldugun ıcın kanarmıs bıde
doktor oyle demıstı
aslında okadar rahat olmalısın ıslaklık yeterı olmalı ozaman pembe leke gelır okadar
kendını korkutma demıstı doktor
şehır efsanelerıne ınanma demıstı :)
kucuklugumuzden berı oyle hıkayeler anllatılar kı yok kan gölu oldu yok bılmemne...
halbukı nasıl basıt kolay bırseymıs..
ayy ne güzellll rabbim sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eylesin inşaallah.aynen oyle
bıde ben bazı seylerı yanlıs yaptıgımı farkettım
deneye deneye dogrusunu ogrendım
cabuk cabuk hareket edıp sırf onun ıcın denememek gerek
akısına bırakcak konu sahıbı
sankı zaten aşmıs gıbı davrancak
1 dk lık bişey
banada doktor 2 ay sonra basaramazsan ozaman konusuruz senın kafanda
yaparsın dedı
1 ay sonra kontrole gıttık
yapamadın mı ? dedı hayır hamişim dedım
yendıkden sonra 5. denemede
hemen de hamıle kalmıstım
ayy ne güzellll rabbim sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eylesin inşaallah.
Denememizsinizki daha.esiniz ne bekliyo birlikte olmak icin senin uzerine atlamanimi.
Tabiki canin biraz aciyacak ama bigunluk bisey.
Ama sende suc yok esinin yaklasmasi gerekiyo.
Sen nezmn hazir hissedersen demeside yanlis cunku bilemezsin hazir olup olmadigini.
Zamn gectikce korkun artar.
İnanki korkacak bisey yok.
Esine soyle biraz bu meselenin uzerine gitsin.
ben de ilk zamanlar acı çektim hem de uzun süre her defasında tekrar kanama vs oldu
ama ölmedik yani kimseye bişey olmaz :)
ben alltan muayene olan birinin vajinismus olduğuna da inanmıyorum
böyle lafa dökülünce bence insan kendini kasıyor.
halbuki hafif bir akşam yemeği yeseler birer kadeh karşılıklı şaraplarını yudumlasalar, sonra mumlar vs yakıp güzel bi müzikte dans etseler, öpüşüp koklaşsalar zaten bazı duygular harekete geçer.
eşi de hanıma bi güzel masaj yağlarıyla masaj yapsa şöyle rahatlatsa :)
kulağına da güzel sözler fısıldasa
bir de kayganlaştırıcı yardımıyla bu iş tamamdır yani.
Kadınlarımızın hali acınası resmen. En kısa sürede atlatırsınız umarım ne diyeyim.
Alttan muayene derken, sadece bakıyor oraya birşey falan sokmuyor. Tabi çatala çıkınca gerildim çok rahat değildim ama birşey olmayacak sadece bakacağım dedi. Vajinismus değilimdir inşallah tabiEşim de benden bekliyor galiba ben korkuyorum diye çok yanaşmak istemiyor. Yakınlaşsada birşey olmuyor zaten ona da yazık üzülüyorum aşmak istiyorum
bu kadar sorun yaşayacağımı tahmin etmedim ama insanın elinde değil maalesef keşke herkes rahat olabilse.
bende ne kas gevsetıcı ne uyku ılacı ne uyusturucu krem sprey
hıcbısey etkı etmedı daha cok yıprattı
acık soylıyım bıgun
eşim sadece bana bırak o işi yapmıcam ıstesende yapmıcam dedı
tamam dedım oylesıne ıste cılvelesırken
bısey pıt ettı
resmen pıt ettı
esım duraksadı
noldu dedım
basardın dedı
nasıl basardım dedım ınanmadım emın olmak ıstedım
oldu mu sımdı dedım
evet dedı
hem guldum hem agladım sevıncten
megersem ısrarla kemıgıne yakın yere baskı yaptırıyormusum
ondan okadar acıyormus
bı santım asagıdaydı bukez
okadar acımadıkı gerceklestıgınde hıssetmedım bıle
Eşinizin de ilk deneyimi ise aslında o da çok heyecanlıdır tabi en az sizin kadar ve size yansıtmamaya çalışsa da kafasına takıyor olabilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?