Evli bayanlar gaz sorununu hakkında bakar mısınız?

Madem osuruktan konu açıldı bende size utançtan öldüğüm bir anımı anlatayım.
Ev işleri falan yaptım tabi kış günü ayağımda çorap yok birde eğilip kalkıyorum falan aynı zamanda telefonla konuşuyorum. Sonra işi hallettim koltuğa oturdum bi anda kaçtı ama konuşmaya dalmışım sonra farkettim..:KK23:
Gaz mı kaçırdın sen dedi sevgilim. Bende başka konulardan konuştum oda güldü ama kıpkırmızı oldum yaa offfff yine hatırladım o günü :KK23::KK35:
Telefonu kapandıktan sonra biraz gözlerim dolmuş ağlayacaktım. Sonra sakinleştirdim kendimi yanlışlıklaOoldu falan diye. O gün bu gündür daha dikkatliyim.

gazınızın kokulu veya kokusuz olacağını nasıl anlıyorsunuz ?
mevzu kokusu da değil o gazı solutmak
tuvaletini temizleyeceğim adamın demişsiniz de
kocaman adamın tuvaletini de temizlememelisiniz
kızım 6 yaşında tuvaletden sonra bulaşma gördüyse kendisi temizliyor ,tuvalet alışkanlığı ve temizliği 2 yaşında başlayan birşey bir zahmet kocanız bulaşan pisliğini de temizlesin yahu, bu sevgi göstergesi falan da değil, hani hasta olur hastalık durumu ayrı ama sağlıklıyken yüz göz olmanın mantığı nedir, iki taraf rahatsız olmuyorsa yine sorun yok ama bir taraf rahatsız oluyorsa saygı duyulmalı. ağız kokusu ter kokusu da normal o zaman yıkanmadan fırçalanmadan da gezelim zart zurt gaz da çıkaralım... olur mu hiç öyle ?

defalarca ameliyat oldum doğum yaptım vs, kalkamadığım ve gaz çıkarmam gereken zamanlarda erhan depar at çabuk dedim :KK70: odadan çıktı yaptım gelebilirsiiiinnn diye seslendim öyle geldi niye hidrojen+ nitrojen +karbondioksit ve metandan oluşan gazımı neden solutayım adama yazıktır günahtır.

sizin rahatsızlığınız babamda var doktor rapor yazdı nerede olursan ol salacaksın diye :KK70: babam tuvalete gitmeyi tercih eder çünkü her yerde tuvalet var... size zorla tutun diyen yok bulunduğunuz ortamda tuvalete gitmeyip tutmanız sizin sorununuz olmuş tuvalete gitseymişsiniz keşke.
Bacim dogumda tum organlarin disina cikiyor zaten o ikinmayla gaz maz bunlar cok masum kaliyo😐😂 Allah tum doguracaklara yardim etsin💞

ben çok şaşırdım yorumlara. birisi aile terbiyesinden bahsetmiş katılmıyorum ona. ben sıklıkla gaz sancısı yaşayan ve bağırsak rahatsızlıkları olan biriyim. genelde sessiz atarım. :) nişanlım da ilk başlarda çekiniyordu benden gaz çıkartırken. ben utanma dedim senin gazını her tarafını yerim içinde tutma hasta olursun dedim. arada gaz çıkartıyor hoşuma gidiyor sesi o derece. ben mi tuhafım anlamadım ki. evimizde de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyelim evimiz olmasın.

yeri gelecek tuvaletini temizleyeceğim adamdan neden tiksineyim saygım falan kalmasın. her türlü severim öperim onu ben.

başkalarının yanında yapsak saygısızlık. ama kendi evimizde baş başayken de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyeyim ben kalsın. gaz sancısını yaşayan bilir.
abartsaydın...

Kafanı daya adamın totosuna suratına salsın madem o kadar keyif alıyorsun mevzudan.

Bacim dogumda tum organlarin disina cikiyor zaten o ikinmayla gaz maz bunlar cok masum kaliyo😐😂 Allah tum doguracaklara yardim etsin💞
doğum sonrası hastane odasındayım başım kalabalık eşime dedim ki doktor gazın önemli olduğunu söyledi herkes başımda nasıl çıkarayım allah aşkına şunlara söylede kapı önüne çıksınlar rahat edeyim hayır ne gelecek bilmiyorum pıst mı zart mu dartdartdart mı :D
neyse insanlar çıktı da rahat ettim nitekim daha tek başıma ayağa kalkamıyorum tuvalete gidebilmem mümkün değil ve doktor mutlaka çıkartacaksın diyor gerekirse tekrar ameliyat olurmuşum o kadar öenmliymiş ,ben insanların gözüne baka baka nasıl yapayım

o yüzden doğum yapan veya hasta olanın odasının içine girmem kapıdan görünür çıkarım :D insanları rahat da bırakmak gerek kamu spotu olsun :D

doğum sonrası hastane odasındayım başım kalabalık eşime dedim ki doktor gazın önemli olduğunu söyledi herkes başımda nasıl çıkarayım allah aşkına şunlara söylede kapı önüne çıksınlar rahat edeyim hayır ne gelecek bilmiyorum pıst mı zart mu dartdartdart mı :D
neyse insanlar çıktı da rahat ettim nitekim daha tek başıma ayağa kalkamıyorum tuvalete gidebilmem mümkün değil ve doktor mutlaka çıkartacaksın diyor gerekirse tekrar ameliyat olurmuşum o kadar öenmliymiş ,ben insanların gözüne baka baka nasıl yapayım

o yüzden doğum yapan veya hasta olanın odasının içine girmem kapıdan görünür çıkarım :D insanları rahat da bırakmak gerek kamu spotu olsun :D
Gecmis olsun sanirim sezeryanda gaz cikarman gerekiyor, oyle cikis veriyolar ancak..

Normal dogumda zaten oncesinde hepsini yasiyorsun😐 neyse ki Allah o an utanma perdesini kaldiriyor. Sezeryanli birinin yanindada ozellikle cok durulmamali..ki hastaymissin esinin yaninda yapsanda cok gormezdi..alisik olmayan biri ister istemez cekiniyor esinden bile

Gecmis olsun sanirim sezeryanda gaz cikarman gerekiyor, oyle cikis veriyolar ancak..

Normal dogumda zaten oncesinde hepsini yasiyorsun😐 neyse ki Allah o an utanma perdesini kaldiriyor. Sezeryanli birinin yanindada ozellikle cok durulmamali..ki hastaymissin esinin yaninda yapsanda cok gormezdi..alisik olmayan biri ister istemez cekiniyor esinden bile
aynen sezeryandı onun dışında kadın hastalığıyla ilgili 2-3 ameliyatım oldu onlarda da doktor gitti geldi sordu gaz çıkardın mı diye :D

normal doğumu tecrübe etmedim ama kuzenim öncesinde lavman yaptı hastabakıcı dedi demek ki herkesin yaşadığı sıradan bir süreç... normal doğumda da doktorlar ya da insanlar kimse huylanmaz canım içinden insan çıkarıyorsun sonuçta o sırada çıkan başka şeyleri kimsenin gözü görmez bir kere o bambaşka birşey... yatalak hasta olup altından alınanlarda var hastalıklar özel durumlar çok çok ayrı ...

eşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
Kokusundan igrencliginden ziyade ilişkiyi farklı boyuta çekiyor ben o yüzden izin vermiyorum . Bkere yanımda çaktırmadan yapmaya çalışmış ama farkettim bide s.csaydin dedim bozuldu zaten 🤔🙄😬

olay çıkartmışım :rapci::skandal:

bu kadar linç yemeyi hak etmediğimi düşünmekle birlikte herkesin hayatı ve eşi kendine diyerek konudan çekililiyorum bırakın beni. :bicak:

tekrar dediğim gibi nerede ve kimin yanında gaz çıkarılıp çıkarılmayacağını biliyoruz. o konuda "aile terbiyesi" aldık. ancak istemsiz şekilde çıkan bir gaz için ortalığı velveleye vermem, utanan sevdiceğime de boş ver bu doğal bir şey diyebilmeliyim. çünkü o benim eşim, ev bizim evimiz ve rahat olmak istediğimiz bir ortam.

insan yaftalamak kolaymış onu öğrendim, bir nevi sosyal deney. ekşide de millet böyle ayrılmış ikiye, merak ettim baktım. hayat bu herkes aynı değil.

Herhalde meslek nedeniyle ben de bu gazdan tiksinenleri hiç anlamıyorum :) hadtalar yıllarca üzerimize mi kusmadı, tükürmedi. İdrarlarıyla, dışkılarıyla da baya haşır neşir olduk. Bunlar çok doğal insan çıktıları :p keşke kimse üzerimize kusmasa, işemese de hayat öyle olmuyor.

Gaz hele bunların yanında hiçbir şey :) bu kadar tepki veriyorsanız çok steril ortamlarda büyümüşsünüz, hasta bakmamışsınız demek ki inşallah şansınız hep böyle gider :)

38 haftalık hamileyim. Göbeğim arşa değmiş. Yatınca dönmek kalkmak çok çok zor. Valla tuvalete gidiyordum ama son zamanlarda gidemiyorum :p denedim sonra tuvalete gidene kadar geçti, inanılmaz karın ağrıları kaldı. Eşimin de bir kez inanılmaz gaz sancısı vardı ki çıkartabilsin diye bebek gibi karnına masajlar yaptım. Yanımdan git ay uy iğrenirim demedim :p şimdi inşallah bebeğim sağ salim gelsin her kakasını parti ile kutlayacakmışız 😂😂 kabız çocuk çok zor diyorlar.

Çok rahatsızsanız elbette söyleyin tabi. Her insanın değişik şeylerden rahatsız olma hakkı var sonuçta.

bu kadar linç yemeyi hak etmediğimi düşünmekle birlikte herkesin hayatı ve eşi kendine diyerek konudan çekililiyorum bırakın beni. :bicak:

tekrar dediğim gibi nerede ve kimin yanında gaz çıkarılıp çıkarılmayacağını biliyoruz. o konuda "aile terbiyesi" aldık. ancak istemsiz şekilde çıkan bir gaz için ortalığı velveleye vermem, utanan sevdiceğime de boş ver bu doğal bir şey diyebilmeliyim. çünkü o benim eşim, ev bizim evimiz ve rahat olmak istediğimiz bir ortam.

insan yaftalamak kolaymış onu öğrendim, bir nevi sosyal deney. ekşide de millet böyle ayrılmış ikiye, merak ettim baktım. hayat bu herkes aynı değil.
once bilerek cikan gazdan bahsetmissin, sonra kokusuz olandan, simdide istemsiz yapilan gazdan😐😂 bence yorumlara gore fikir degistirme.. biz oyle yapiyoruz size ne desen daha isabetli cevap olur. Insan yaftalama degil bu, isteyen istedigi gibi cikarsin gazini

Şeyi çok merak ettim, evimde rahat olamayacaksam nerde olucam diyenler? Bekarken annenin babanın yanında da yapıyor muydu? Sonuçta orası eviydi ve bu kadar rahat mıydı? Sözüm normal bulmanız değil, olabilir bazı insanlar normal karşılar ama bu kadar normalse aile evinde de yapılıyordu heralde diye düşündüm:)
+1
Valla benim annem sümüklüyü, osurukluyu hiç sevmez. :) Çok direkt bir insandır. Kokuyorsun git yıkan, yüzünü it yalasa doyar git yıka, dişlerin sidik rengine dönmüş git fırçala gibi sert emir içeren cümleleri vardır. :) Böyle pat pat söyler. Zavallım titiz bir insanken hayatı boyunca pasaklılara denk gelmiş. Pisliği ve pis insanları hiç sevmez, özensizler de dahil. Ben de öyle yetiştim valla.
Yani kısacası bizim evde yasak gibi bir şey. Ortalıkta yapan yok. Baba evinde de titiz yetiştirilenler mevcut arkadaşlar.

once bilerek cikan gazdan bahsetmissin, sonra kokusuz olandan, simdide istemsiz yapilan gazdan😐😂 bence yorumlara gore fikir degistirme.. biz oyle yapiyoruz size ne desen daha isabetli cevap olur. Insan yaftalama degil bu, isteyen istedigi gibi cikarsin gazini
yok bacım, arkadaş da demiş ağzımı açıp osur diye fantezi kurmuyorum adamla. bilerek gaz çıkartmaktan da bahsetmedim. adamın veya benim gazım gelir o an anlarız bir şekilde ona göre salınım yaparız olay bu.

daha fazla iğrençleşmicem ahahahahaha

Bu arada ekşi sözlükte sevgilinin yanında osurmak başlığından çok güzel bir entry vardı. Başka yine böyle bir gaz konusuna yazmıştım :p yine yolluyorum:

“ sevgilinin yanında osurulur mu?

bizimkiler bundan 38 sene önce tanışmış. peder bey taze tıp öğrencisi, anne kişisi fransız kültür çömezi. annem görüyor babamı, ben bu çocukla tanışıcam diyor arkadaşlarına, yapma diyorlar, biriyle birlikte o. olsun diyor annem; ben beklerim.

babam da boş değil hatuna da serde hovardalık var biraz. bir de; bu kız çok güzel ama kapılırsam bir yıla kalmaz evlenirim ben bunla, daha okul bitmedi, askerlik de var ne bok yicem lan diyor. diyor da pek kaçamıyor, bir sene sonra nişanlanıp fakülte bittiği gibi evleniyorlar. askere de birlikte gidiyorlar. kebap askerlik yaptım diyen pederin karşısına çıkmasın*. gittim diyor peşinden annem, başka bir şey yapmazdım. türk havayolları'nın hosteslik sınavlarını birinci kazanıp reddettim, sevdiğim adamla evlenip ben bunla her şeye varım diyip gittim diyor. önce birlikte askere, sonra yirmi yıl anadolu'nun içinde göt kadar bi kasabaya, anca kırk beşinden sonra kendi memleketlerine, izmir'e... hiç gocunmadım, istedim, karar verdim; kararlarımın arkasında durup sevdiğim adamla aile kurdum, asla aklımdan ufacık bir acaba bile geçmedi ve bu aileyi böyle arada tuttum der. haklı. otuz yıllık annem, bilmez miyim, yerden göğe haklı.

sevdiğin biriyle olmak nedir? vazgeçtiklerin için tek tek fatura tutup ilk kavgada senin yüzünden bunlardan geçtim demek midir? o biri diğer öbürlerini yok ediyor diyip ilişkiyi ciğerci kedisi gibi gözü dışarda sürdürmek midir? başka bir şeyler midir yoksa?

kış ortası... annemle değişmeli nöbet tutuyoruz babamın yanında. kolon rezeksiyonu; kolon ca. öncesinde aylarca, devamında aylarca radyoterapi ve kemoterapi. üzüntüden gözümüzün feri götümüze kaçmış ama peder beyin sadece bilinci açık diye bir yandan nasıl mutluyuz... bu iyi, çünkü daha da iyi olacak, enseyi karartmak yok. ama içimiz paramparça.

aylarca ileostomi, ne yediği belli ne çıkardığı... yandan çarklı gibi gidip geliyoruz tin tin tin sabahın körlerinde radyoloji merkezlerine. cesedi çıkmış gibi geri iade ediyorlar. babamın kuyruk dik ama bunlar bana koymaz diyor, seni yarın donumdan çıkarırım diyor. eski karşıyaka yüzücüsü. akşamına suyun içine ağlamayı öğreniyorum.

aylar sonra tedavisi bitti, son ilaçlarını aldı, kolostomi kapatıldı. beton gibi adam çocuk gibi kaldı. ama aşarız dedi, aşarız dedik; aşarız. bunların hepsini aşarız. burdayız, yanyanayız, demirbaş sayımında eksik yok. birlikte aşarız.

kalın bağırsağı aylardır çalışmıyordu. artık çalışması gerekiyordu.

günlerce annemle babamın osurmasını bekledik. annem sevdiği adamın günlerce kel kafasını osurabilsin diye okşadı.

günlerdir şu başlığı her gördüğümde içim düğüm düğüm oluyordu. geçmiyordu o düğüm. bi osursam rahatlayacakmışım gibi sanki...

nereye mi varıcam, bir yere varmıcam. seni iki kolun iki bacağın olmasa da severim diyip ilk fırsatta başkasına kaçan, her hayalini sevgilisi makina değil sadece insan olduğu için yapamadığında ilişkiyi bitiren, sevginin bağını bacağa geçirilmiş pranga zinciri zanneden bir nesil var dışarıda. yan odada da sevgilisi osursun diye kel kafasını okşayan bi kadın. hangisi gerçek?”

hajahajaha ya hayatimda ilk kez boyle bir seyle karsilasiyorum. ne alingansiniz. konudaki adam yanlislikla, saglik sorunu sebebiyle falan yapmiyor ki siz onlari nereden cikariyorsunuz?

bilerek, isteyerek, odayi terk edecek durumda oldugu halde, saglik problemi olmadan, hic istifini bozmadan ulu orta yerde gaz cikaran insan aile terbiyesi almamistir. bunun tartisilacak yeri yok. yaftalandim vs demeden once konuyu okuyun yahu, adami hemen hasta ya da yanlislikla yapiyor diye aavunuyorsunuz. ben de aksine valla kendini sika sika gaz cikaran bi adam dusundum. ve terbiyesiz.

Herhalde meslek nedeniyle ben de bu gazdan tiksinenleri hiç anlamıyorum :) hadtalar yıllarca üzerimize mi kusmadı, tükürmedi. İdrarlarıyla, dışkılarıyla da baya haşır neşir olduk. Bunlar çok doğal insan çıktıları :p keşke kimse üzerimize kusmasa, işemese de hayat öyle olmuyor.

Gaz hele bunların yanında hiçbir şey :) bu kadar tepki veriyorsanız çok steril ortamlarda büyümüşsünüz, hasta bakmamışsınız demek ki inşallah şansınız hep böyle gider :)

38 haftalık hamileyim. Göbeğim arşa değmiş. Yatınca dönmek kalkmak çok çok zor. Valla tuvalete gidiyordum ama son zamanlarda gidemiyorum :p denedim sonra tuvalete gidene kadar geçti, inanılmaz karın ağrıları kaldı. Eşimin de bir kez inanılmaz gaz sancısı vardı ki çıkartabilsin diye bebek gibi karnına masajlar yaptım. Yanımdan git ay uy iğrenirim demedim :p şimdi inşallah bebeğim sağ salim gelsin her kakasını parti ile kutlayacakmışız 😂😂 kabız çocuk çok zor diyorlar.

Çok rahatsızsanız elbette söyleyin tabi. Her insanın değişik şeylerden rahatsız olma hakkı var sonuçta.
Ama surekli hastalik durumlarindan bahsediliyor inatla.. bundan bahseden yok aslinda.. oyle cani istedigi icin zart zurt yapanlarda..

Hasta bakici gazdan tiksinse zaten bi tuhaf olur.. ne de olsa gundelik 164839298 kere yasadiginiz birsey.

Kiz kardesim arastirmaci..cis kaka kan organ morgan hepsini inceliyor… ben tiksinirim belki ama o tiksinmiyordu.. ki tiksinse bile alismistir.

hajahajaha ya hayatimda ilk kez boyle bir seyle karsilasiyorum. ne alingansiniz. konudaki adam yanlislikla, saglik sorunu sebebiyle falan yapmiyor ki siz onlari nereden cikariyorsunuz?

bilerek, isteyerek, odayi terk edecek durumda oldugu halde, saglik problemi olmadan, hic istifini bozmadan ulu orta yerde gaz cikaran insan aile terbiyesi almamistir. bunun tartisilacak yeri yok. yaftalandim vs demeden once konuyu okuyun yahu, adami hemen hasta ya da yanlislikla yapiyor diye aavunuyorsunuz. ben de aksine valla kendini sika sika gaz cikaran bi adam dusundum. ve terbiyesiz.
yok valla alınmadım. öyle de bir adam değil inanır mısınız. ben adamı ne hale getirdim ahahahahhaha

kafanızda recep ivedik yaratmışım tüh bana.

biraz uçlarda yorum yaptım evet öyle algılandı :)

Kibariyenin Annesi Kibariyenin Annesi malum bölgeyi bile yermişsinizya derin derin çekin içinize kokuyu yerken.
Bali çekenler gibi doldurun havasını poşete :işsiz::işsiz: günde 3 doz
Internette bi kadinin haberi vardi.. kadin kavanozun icine gazini salip erkeklere satiyormus.. baya para kazanmis. Sonra hastanelik olmus gaz cikarmaktan😐😂

Back
X