- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 39
-
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
BENDE BÖLE BİŞİ DUYDUM. GENİŞ YADA DAR OLMASI NEDEMEKKİ. ERKEKLERİN ŞEYİ HEP AYNI DEĞİLMİDİRKİdipnot: evliyim ilk defa böyle birşey duydum..
erkekle ilgili değil vajina ile ilgili.BENDE BÖLE BİŞİ DUYDUM. GENİŞ YADA DAR OLMASI NEDEMEKKİ. ERKEKLERİN ŞEYİ HEP AYNI DEĞİLMİDİRKİ
bişey sorucam siz ve profılınız gercekmi yoksa troll müsünüz?BENDE BÖLE BİŞİ DUYDUM. GENİŞ YADA DAR OLMASI NEDEMEKKİ. ERKEKLERİN ŞEYİ HEP AYNI DEĞİLMİDİRKİ
KADIN OLMAK NE KADAR ZOR BEYA.ilişki sırasında o bölgedeki kaslarınızı sıkıp bırakmayı deneyin.
eşiniz fark edecek mi bakalım?
BENDE BÖLE BİŞİ DUYDUM. GENİŞ YADA DAR OLMASI NEDEMEKKİ. ERKEKLERİN ŞEYİ HEP AYNI DEĞİLMİDİRKİ
Aksine benimki de çok darMerhaba,
Eşim vajinamın geniş olduğunu belirtti.
Bununla ilgili neler yapabilirim?
Ve vajinası benim gibi geniş olan bayanlar bu durum karşısında neler yapıyorsunuz?
Teşekkürler...
hmmm,belli ki kıyaslama yapabilecek tecrübeye sahip
nereden anlamış geniş olduğunu?
Tamam deneyeceğim.ilişki sırasında o bölgedeki kaslarınızı sıkıp bırakmayı deneyin.
eşiniz fark edecek mi bakalım?
Sizin adınıza sevindim..Aksine benimki de çok dar
Muayene olduktan bakacağım duruma. Benim ki çok mu geniş diye..belki de normaldir ancak eşimin ki ince olduğu için geniş geliyordur.bunu söylemden edemeyecegim belki onunki ince o neden ameliyat olmayi düsünmüyor hep biz kadinlar onlarin hosuna gitmek icin herseyi yapiyoruz
Keske boyle ayrintilari herkese acik yerlerde yazmasanizMuayene olduktan bakacağım duruma. Benim ki çok mu geniş diye..belki de normaldir ancak eşimin ki ince olduğu için geniş geliyordur.
Sakıncası nedir?Keske boyle ayrintilari herkese acik yerlerde yazmasaniz