- 18 Ocak 2016
- 942
- 2.027
- 113
- Konu Sahibi Masumbirkul
-
Teşekkür ederim,size de geçmiş olsun...Hamileyken benim de o şekilde oldu. Kokusuz ve kaşıntısızdi. Hatta doktorum pelvik muayene yapana kadar farketmedim bile. Bana da karbonatlı suya oturma banyosu tavsiye etmişti. Arada da taharet suyuna bikac damla elma sirkesi koydum. Azalttı baya. Ama tam olarak doğum yaptıktan sonra düzeldi.
Konu sahibi mantar olabilir. İllaki koku ya da kaşıntı olacak diye birşey yok.
Buyuk ihtimal mantardır. Kaşıntıda yaşıyor musun?Hanımlar 1 senelik evliyim. Bi kaç aydır ilişkiye girerken sürekli beyaz yoğun bişey çıkıyor içimden. Kokusuz ve beni rahatsız etmiyor. Size de oluyor mu bmyle bişey korkuyorum iltihap ya da başka bişey olmasından çocuğum olmaz diye çok endişe ediyorum. Haftaiçi doktora gitme kararı aldım ama şuan içim içimi yiyor. Yaşayan varsa yorum yapabilir mi
Karsimizdakini bozalım da gerisi nolursa olsun dercesine yazılmış okuduğum en saçma mesaj... Nedir yani sürekli bi karalama peşinde insanlar. Kız yeni evli belki bu konularda kimseyle bi paylaşım yapamıyor cekiniyor çare arıyor.Regli filan da anlatalım mı?
Bu bilgisizlikle nasıl evlenip cinsel ilişkiye girebiliyosunuz.
Siz şimdi kocanızın vajinası değil penisi olduğunu görünce de şaşırmışsınızdır.
İltihap yada başka bir hastalık olsa kokulu olur sadece ilişki esnasında oluyorsa bosaliyorsundurHanımlar 1 senelik evliyim. Bi kaç aydır ilişkiye girerken sürekli beyaz yoğun bişey çıkıyor içimden. Kokusuz ve beni rahatsız etmiyor. Size de oluyor mu bmyle bişey korkuyorum iltihap ya da başka bişey olmasından çocuğum olmaz diye çok endişe ediyorum. Haftaiçi doktora gitme kararı aldım ama şuan içim içimi yiyor. Yaşayan varsa yorum yapabilir mi
Bosaldigini anlamaz mı ki acep. Iyyyy neler diyorum benİltihap yada başka bir hastalık olsa kokulu olur sadece ilişki esnasında oluyorsa bosaliyorsundur
Hisseder ama bilmeyebilir... gün içinde devam ediyorsa hamile de olabilir.. Bu şeffaf ve Kokusuz akinti yumurtlama döneminde de olabiliyor öyle biliyorumBosaldigini anlamaz mı ki acep. Iyyyy neler diyorum ben
Ben cevabı biliyorum ama nişanlı olduğum icin yazmayip gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?