• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar bi bakabilir mi ?

Siz burda yazılanları boşverin. Herkes çok biliyor. (!)
Ben sizi anladım. Mantardır. Benim kadar mantar ve enfeksiyon sorunu çeken yoktur ama şükür gebeyim.
Doktora gidin muayene olun, geçmiş olsun.
Özelden mesaj yazdım ancak,özele kapatmışsınız sanırım,gitmedi.Ben de çok fazla mantar ve enfeksiyon geçiriyorum,doktorlar farklı farklı ilaçlar yazdı ama tekrarlıyo sürekli,sizin tecrübeniz varsa bir bilginiz de olur diye sormak istedim.

Özelden mesaj yazdım ancak,özele kapatmışsınız sanırım,gitmedi.Ben de çok fazla mantar ve enfeksiyon geçiriyorum,doktorlar farklı farklı ilaçlar yazdı ama tekrarlıyo sürekli,sizin tecrübeniz varsa bir bilginiz de olur diye sormak istedim.
Ben artık ilaç kullanmıyorum. Karbonatlı su ile taharet alıyorum. Ama vajinanın içine hiçbir şey koymayın ve içini yıkamayın. 2 litre kaynamış suyun içine bir yemek kaşığı karbonat koyup bi taşım kaynatın. Soğuduğunda taharetinizi o suyla alın. Ve bol bol su için. Ben böyle kurtuluyorum şükür.

Hanımlar 1 senelik evliyim. Bi kaç aydır ilişkiye girerken sürekli beyaz yoğun bişey çıkıyor içimden. Kokusuz ve beni rahatsız etmiyor. Size de oluyor mu bmyle bişey korkuyorum iltihap ya da başka bişey olmasından çocuğum olmaz diye çok endişe ediyorum. Haftaiçi doktora gitme kararı aldım ama şuan içim içimi yiyor. Yaşayan varsa yorum yapabilir mi
yemek yiyordum bunu okudum midem bulandı:(

Ben artık ilaç kullanmıyorum. Karbonatlı su ile taharet alıyorum. Ama vajinanın içine hiçbir şey koymayın ve içini yıkamayın. 2 litre kaynamış suyun içine bir yemek kaşığı karbonat koyup bi taşım kaynatın. Soğuduğunda taharetinizi o suyla alın. Ve bol bol su için. Ben böyle kurtuluyorum şükür.
Daha önce bi doktor sirkeli su tavsiye etmişti sizin yönteminizle.Karbonatı ilk kez duyuyorum,bişey olmaz değil mi,korkuyorum artık herşeyden,ama denemek isterim çare olacaksa .Teşekkürler...

Daha önce bi doktor sirkeli su tavsiye etmişti sizin yönteminizle.Karbonatı ilk kez duyuyorum,bişey olmaz değil mi,korkuyorum artık herşeyden,ama denemek isterim çare olacaksa .Teşekkürler...
Yok hayır vajina içine koymadıktan sonra hiçbir şey olmaz. Ben karbonatı banyo suyuma da koyup üstüme döküp durulanıyorum. Mikrobu öldürüp kokuları gideriyor. Geçmiş olsun.

herkes mantar demis de benim bildigim mantar deli gibi kasinti yapar ve kokulu olur
kasintisiz kokusuz mantar da mi var?
Bende böyle biliyorum. Bendede havuzdan olmuştu ama detaylı anlatmicam çok kötü birşeydi:D Servikal sıvı o tarif ettiği şey ama görmedi sanirim. Hatta o sıvıdan hamile kalıp kalamayacağını bile öğrenenler varmış

Bende böyle biliyorum. Bendede havuzdan olmuştu ama detaylı anlatmicam çok kötü birşeydi:KK70: Servikal sıvı o tarif ettiği şey ama görmedi sanirim. Hatta o sıvıdan hamile kalıp kalamayacağını bile öğrenenler varmış
O bahsettiği servikal sıvı değil. Servikal sıvı farklı bir şey ve evli insanlar ne olduğunu anlayabilir merak etmeyin ;)

Koku,kaşınma yapmıyo bendeki mantar, bi değişik .Size de geçmiş olsun teşekkürler...
Hamileyken benim de o şekilde oldu. Kokusuz ve kaşıntısızdi. Hatta doktorum pelvik muayene yapana kadar farketmedim bile. Bana da karbonatlı suya oturma banyosu tavsiye etmişti. Arada da taharet suyuna bikac damla elma sirkesi koydum. Azalttı baya. Ama tam olarak doğum yaptıktan sonra düzeldi.

Konu sahibi mantar olabilir. İllaki koku ya da kaşıntı olacak diye birşey yok.

Koku yoksa önemli birşey degildir.Hergün mü oluyor ayda birkaç kez mi farkettin mi?

Sadece iliski sirasinda olan akintinin 2 sebebi vardir dimi evlenmeyi bilen biride bunu bilir. Kendi vucudunuzu taniyin biraz

Back