• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar bi bakabilir mi ?

Hamileyken benim de o şekilde oldu. Kokusuz ve kaşıntısızdi. Hatta doktorum pelvik muayene yapana kadar farketmedim bile. Bana da karbonatlı suya oturma banyosu tavsiye etmişti. Arada da taharet suyuna bikac damla elma sirkesi koydum. Azalttı baya. Ama tam olarak doğum yaptıktan sonra düzeldi.

Konu sahibi mantar olabilir. İllaki koku ya da kaşıntı olacak diye birşey yok.
Teşekkür ederim,size de geçmiş olsun...

Süt gibi mi ? Ben hamile kalınca çıktı ilk iki üç ay .. hamile olabilr misn?

Regli filan da anlatalım mı?

Bu bilgisizlikle nasıl evlenip cinsel ilişkiye girebiliyosunuz.
Siz şimdi kocanızın vajinası değil penisi olduğunu görünce de şaşırmışsınızdır.

Hanımlar 1 senelik evliyim. Bi kaç aydır ilişkiye girerken sürekli beyaz yoğun bişey çıkıyor içimden. Kokusuz ve beni rahatsız etmiyor. Size de oluyor mu bmyle bişey korkuyorum iltihap ya da başka bişey olmasından çocuğum olmaz diye çok endişe ediyorum. Haftaiçi doktora gitme kararı aldım ama şuan içim içimi yiyor. Yaşayan varsa yorum yapabilir mi
Buyuk ihtimal mantardır. Kaşıntıda yaşıyor musun?

Regli filan da anlatalım mı?

Bu bilgisizlikle nasıl evlenip cinsel ilişkiye girebiliyosunuz.
Siz şimdi kocanızın vajinası değil penisi olduğunu görünce de şaşırmışsınızdır.
Karsimizdakini bozalım da gerisi nolursa olsun dercesine yazılmış okuduğum en saçma mesaj... Nedir yani sürekli bi karalama peşinde insanlar. Kız yeni evli belki bu konularda kimseyle bi paylaşım yapamıyor cekiniyor çare arıyor.

Dalga geçenler ayıp etmiş söylediği normal akıntı değil kokusuz şeffaf değil beyaz akıntı benimde arada öyle oluyor ama normalde akıntı kaşıntı falan olmuyor mantar görünüyor nette bakınca doktor her muayenesinde enfeksiyon var dedi ilaçlar geçirmedi bu karbonatlı suyu deneyeceğim söyleyen arkadaşlar teşekkürler

Son düzenleme:
Hanımlar 1 senelik evliyim. Bi kaç aydır ilişkiye girerken sürekli beyaz yoğun bişey çıkıyor içimden. Kokusuz ve beni rahatsız etmiyor. Size de oluyor mu bmyle bişey korkuyorum iltihap ya da başka bişey olmasından çocuğum olmaz diye çok endişe ediyorum. Haftaiçi doktora gitme kararı aldım ama şuan içim içimi yiyor. Yaşayan varsa yorum yapabilir mi
İltihap yada başka bir hastalık olsa kokulu olur sadece ilişki esnasında oluyorsa bosaliyorsundur

Enfeksiyon olabilir... Doktor â gitsen daha iyi olur .. Bin çeşit akıntı var biz ne bilelim... Eğer enfeksiyonsa bi fitil verir geçer

Canım geçmiş olsun pek fazla takılma söylenenlere bende yeni üye oldum ilk konumu açtığımda bana yalancı fake konu sahte filan dediler hatta gittim yazdım internete fake ne demek diye sahte demekmiş ben kalkıp kanser olduğumu yazmıştım insanlar durduk yere yalancı sahte konu filan diye üstüme geldiler inan hala anlamadım neden öyle yaptılar

Hazır ol pozisyonunda mı bekliyorsunuz saldırmak için anlamadım..Sadece zevkle ilgili sıvılar gelmiyor vajinadan demek ki bundan haberi olmayanlar da var :işsiz:

Ben dediğinizi anladım , aynısı bazen bende de oluyor hap kullandığım için arada olabilirmiş doktorum söyledi..
Herşeyi çok bilenlere bi de kendini fake konudan sorumlu bakan sananlara aldırma , madalya mı alınıyor nedir anlamadım ilk farkeden olunca?

Son düzenleme:
Anlamıyorum yani
Nedir bu insanları yermek ve aşşalamak ?
Zevk mi alıyorsunuz mutsuz hayatlarınızın acısını buradaki insanlardan çıkararak ?

Konuya inanmıyorsan burada bu şekilde insanları yerebileceğin anlamını taşımıyor bu .
Fake bu inanmıyorım dersin yazmazsın
Konuların çoğunda goygoy yapılıyor
Konular çözüme ulaşmaktan çok geyik sohbeti oluyor

mantar enfeksiyonları olabilir ama gebeliğe engel olmadığı kanısındayım en güzeli jinekoloğa git..Her gelen akıntı enfeksyon olmayacağı gibi her anormal durumda gebeliğe engel değildir..en iyi cevabı doktor verir sana ;)

Back