- 28 Ekim 2017
- 5
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Masumbirkul
-
İnternete baktığımda iltihap gibi görünüyor yumurtalıklara kadar ilerlemişse kısırlık olabilir felan korkuttu beniHalbuki googlea yazsan çıkacak ne olduğu
Buna neden böyle bir tepki verdiğinizi anlayamadım eskiden olmayan ama son zamanlarda olmaya başlayan bişey ve son derece endişe ettimÖnce eğitim sonra evlilik. En azından kendi vücudunuzu tanıma adına.
İltihap olsa normal zamanda da akıntı olurdu arkadaşım. İltihap itip kakınca dışarı çıkan birşey değill. Normal o akıntı yani relax.İnternete baktığımda iltihap gibi görünüyor yumurtalıklara kadar ilerlemişse kısırlık olabilir felan korkuttu beni
Neden böyle davranıldığını anlamadım. Bahsettiğim şeyin bir hastalık belirtisi olmasından endişe ettiğim buraya yazıyorumkonu fake, sen de ekşicisin değil mi
Siz burda yazılanları boşverin. Herkes çok biliyor. (!)
Ben sizi anladım. Mantardır. Benim kadar mantar ve enfeksiyon sorunu çeken yoktur ama şükür gebeyim.
Doktora gidin muayene olun, geçmiş olsun.
Öyle bir şey yok neden olmasın :)) ben gebeyim ama hala enfeksiyon geçiriyorum. Sürekli bol su için maydanoz yiyin ama mantar başlangıcı olduğu için su işe yaramaz diye düşünüyorum. Genelde bol su idrar yolu enfeksiyonu içindir. Sizden kültür alıp bakarlar ona göre tedavi verirler.Tebrik ederim. Randevu aldım ama işte şuan oturmuş ya doktor bebeğin olmaz derse naparım diye düşünüyorum. Burdaki bayanlarda sağolsun dalga malzemesi arıyorlar
İltihap olsa normal zamanda da akıntı olurdu arkadaşım. İltihap itip kakınca dışarı çıkan birşey değill. Normal o akıntı yani relax.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?