• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar bi bakabilir mi ?

Masumbirkul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2017
5
3
1
34
Hanımlar 1 senelik evliyim. Bi kaç aydır ilişkiye girerken sürekli beyaz yoğun bişey çıkıyor içimden. Kokusuz ve beni rahatsız etmiyor. Size de oluyor mu bmyle bişey korkuyorum iltihap ya da başka bişey olmasından çocuğum olmaz diye çok endişe ediyorum. Haftaiçi doktora gitme kararı aldım ama şuan içim içimi yiyor. Yaşayan varsa yorum yapabilir mi

İnternete baktığımda iltihap gibi görünüyor yumurtalıklara kadar ilerlemişse kısırlık olabilir felan korkuttu beni
İltihap olsa normal zamanda da akıntı olurdu arkadaşım. İltihap itip kakınca dışarı çıkan birşey değill. Normal o akıntı yani relax.

Internette her yazan bizim bedenimiz için doğru olmayabiliyor. Bakınız internete göre bende lösemiyim. Bencede doktora git. Akıntı biz bayanların yaşadığı en normal vücut salgısı olmakla birlikte tehlikeli hastalıkların da habercisi olabilir. Sıkma canını. Doktora git önce.

Siz burda yazılanları boşverin. Herkes çok biliyor. (!)
Ben sizi anladım. Mantardır. Benim kadar mantar ve enfeksiyon sorunu çeken yoktur ama şükür gebeyim.
Doktora gidin muayene olun, geçmiş olsun.

Siz burda yazılanları boşverin. Herkes çok biliyor. (!)
Ben sizi anladım. Mantardır. Benim kadar mantar ve enfeksiyon sorunu çeken yoktur ama şükür gebeyim.
Doktora gidin muayene olun, geçmiş olsun.

Tebrik ederim. Randevu aldım ama işte şuan oturmuş ya doktor bebeğin olmaz derse naparım diye düşünüyorum. Burdaki bayanlarda sağolsun dalga malzemesi arıyorlar

Tebrik ederim. Randevu aldım ama işte şuan oturmuş ya doktor bebeğin olmaz derse naparım diye düşünüyorum. Burdaki bayanlarda sağolsun dalga malzemesi arıyorlar
Öyle bir şey yok neden olmasın :)) ben gebeyim ama hala enfeksiyon geçiriyorum. Sürekli bol su için maydanoz yiyin ama mantar başlangıcı olduğu için su işe yaramaz diye düşünüyorum. Genelde bol su idrar yolu enfeksiyonu içindir. Sizden kültür alıp bakarlar ona göre tedavi verirler.

İltihap olsa normal zamanda da akıntı olurdu arkadaşım. İltihap itip kakınca dışarı çıkan birşey değill. Normal o akıntı yani relax.

Normal değildir canm beyaz ve yoğunsa muhtemelen mantardır
Normal olan şeffaf ve kokusuz olanı.

Geçmiş olsun konu sahbi umarım fake değilsindir ;)

Zevk duyu mu demek istediniz kizlar? Ya o illa saydam mi olur? Beyazda olur diye biliyorum.. enfeksyon olsa neden sadece iliskide olsun bu? Ayrica baska etkileride olur

Back