• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bayanlar benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

yaa ben empati yaptım sen içtiğini düşünsene :20::20::20:feci tadı vardır herhalde:120:
iyiki erkek değilimmmm valla adamlar evlenene kadar canları çıkıyoo
sonrada acısı fena çıkıyo karısından:127::38::38::38::38::92::74:(anladın herhaldee:9:)
ayyyy bak kocişimi özlettin kızzzz
dur bi arayayım miskokulumu:16::97:

anladım :17: :78: :17: :78:
ne güzel,Allah muhabbetinizi bozmasın :nazar: :1:

amin canm allah sizede nasip etsin :nazar::nazar:
yaş farkınız varmı nişanlınla ?
ne zamandır berabersiniz ?

"evlenmek istiyormusunuz?"nikah memuru gibi soruyom bnde:9::9:

biz 4 ay evvel görücü usulü tanıştık fakat çok fazla görüşme imkanımız oldu,birbirimizi sürekli tanımaya çalıştık.
ailelerimiz bizi kendi halimize bıraktı.4 ay boyunca rahatça görüştük,yeri geldi günü birlik şehir turları yaptık :38:
gezdik,sinemaya gittik,lunaparka gidip çocuk gibi eğlendik,bowling oynayarak yarıştık,ladese tutuştuk...yani dolu dolu bi 4 ay yaşadık.
sanki o yıllardır hayatımda...sanki hep vardı...
aileler ramazanda adı konsun artık dedi ama biz istemedik,biraz daha rahat bırakın bizi dedik ve şimdi nişanlanmaya,birbirimizin olduğunu ilan etmeye karar verdik :69:
ben 20 o 28 yaşında,aramızda 8 yaş var ama hiç hissetmedim bunu çünkü karakter itibariyle biraz olgunumdur o ise yeri gelince benden de çocuk oluyor :9:
Allah nasip ederse 7 ay sonra evlenmek istiyoruz :nazar:
yani 3. sınıf bittiğinde.ben okulumun farabi sistemiyle son senemde onun bulunduğu şehirdeki üniversiteye misafir öğrenci olarak gidecğim ve son senemi onunla okuacağım,o da yüksek lisans yapıyor zaten,beraber öğrencide olacağız :69:
hep evlendiğimizi hayal ediyoruz...
o bana diyor haftasonu hep geç kalkalım,cumartesi patates kızartma günümüz olsun,bir sürü(en az 4) çocuğumuz olsun diye :24:
temiz hayallerimiz var,birbirimizi ruhen doyurmaya yönelik...Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah :nazar:

canım arkadaşım seni anlıyorum, hissediyorum ve sana sarılıp teselli etmek istiyorum:5: ağlıyorum hatta.. Senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım.. Hep evden gitmek için dualar ettim, kendime lanet ettim. Sevdiğim insanı bile hak etmiyorum diye düşünürdüm ve onunla da sıkıntılarımı paylaşırdım. Emin ol canım benim hepsi geçecek ve evinde yuvanda mutlu, huzurlu olacaksın inşallah.

canım arkadaşım seni anlıyorum, hissediyorum ve sana sarılıp teselli etmek istiyorum:5: ağlıyorum hatta.. Senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım.. Hep evden gitmek için dualar ettim, kendime lanet ettim. Sevdiğim insanı bile hak etmiyorum diye düşünürdüm ve onunla da sıkıntılarımı paylaşırdım. Emin ol canım benim hepsi geçecek ve evinde yuvanda mutlu, huzurlu olacaksın inşallah.

canım benim,ağlama :50:
kıyamam ben sana :29:
inanıyorum artık,geçecek ve ben ailemi yanıltacağım.yanıltmak için değil sevdiğim adamı istediğim,onunla bi ömür geçirmek istediğim için yanıltacağım...
sabırla bekliyorum o günü...peki sen neler yaşadın?anlatmak ister misin?evlendin mi?eşinle aran nasıl?bu sıkıntılaını onunla paylaşman sizi nasıl etkiledi?sonradan başına kakma durumu falan oldu mu?evlendikten sonra ailenle aran nasıl oldu?

gerçi bu kadar yazabildiğini söylemişsin,sanırım vaktin yok.müsait olduğun bi zmanda seninle bu konuda dertleşmek isterim gerçekten :59:
inşallah hep dahada mutlu olursun canım :nazar:

biz 4 ay evvel görücü usulü tanıştık fakat çok fazla görüşme imkanımız oldu,birbirimizi sürekli tanımaya çalıştık.
ailelerimiz bizi kendi halimize bıraktı.4 ay boyunca rahatça görüştük,yeri geldi günü birlik şehir turları yaptık :38:
gezdik,sinemaya gittik,lunaparka gidip çocuk gibi eğlendik,bowling oynayarak yarıştık,ladese tutuştuk...yani dolu dolu bi 4 ay yaşadık.
sanki o yıllardır hayatımda...sanki hep vardı...
aileler ramazanda adı konsun artık dedi ama biz istemedik,biraz daha rahat bırakın bizi dedik ve şimdi nişanlanmaya,birbirimizin olduğunu ilan etmeye karar verdik :69:
ben 20 o 28 yaşında,aramızda 8 yaş var ama hiç hissetmedim bunu çünkü karakter itibariyle biraz olgunumdur o ise yeri gelince benden de çocuk oluyor :9:
Allah nasip ederse 7 ay sonra evlenmek istiyoruz :nazar:
yani 3. sınıf bittiğinde.ben okulumun farabi sistemiyle son senemde onun bulunduğu şehirdeki üniversiteye misafir öğrenci olarak gidecğim ve son senemi onunla okuacağım,o da yüksek lisans yapıyor zaten,beraber öğrencide olacağız :69:
hep evlendiğimizi hayal ediyoruz...
o bana diyor haftasonu hep geç kalkalım,cumartesi patates kızartma günümüz olsun,bir sürü(en az 4) çocuğumuz olsun diye :24:
temiz hayallerimiz var,birbirimizi ruhen doyurmaya yönelik...Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah :nazar:

canım benim ne güzel görücü usulü olması içimi rahatlattı
çünkü ailenin sevgilin olursa problem yapmasından korktumm onun için sordum
allahım bozmasın ilişkinizi
arada yaş farkı olması bence iyidir,bizimde 10 yaş var eşimle
kadınlar erken olgunlaşıyor ve erkekle aynı yaşta olunca problem yaratıyor
allahım hayallerinizi yaşamayı nasip etsin
hayal etmek çok güzellllllll
zaten hafta snları mecburen geç kalkılıyor canım
hafta içi çalışılınca ben çalışmıyorum ama eşim dolasıyla bizde geç kalkıyoruzzz
eşim vardiyalı 2 hafta kahvaltıda evde biz nerdeyse hergğün patates kızartması yiyoruz kahvaltıda
allah sağlıklı çocuklar nasip etsin ,a aratmasın inşallah
sen gelin olduğunda hala konuşuor olursak gelinlikli halini görmek isteriiimmmmm

canım benim ne güzel görücü usulü olması içimi rahatlattı
çünkü ailenin sevgilin olursa problem yapmasından korktumm onun için sordum
allahım bozmasın ilişkinizi
arada yaş farkı olması bence iyidir,bizimde 10 yaş var eşimle
kadınlar erken olgunlaşıyor ve erkekle aynı yaşta olunca problem yaratıyor
allahım hayallerinizi yaşamayı nasip etsin
hayal etmek çok güzellllllll
zaten hafta snları mecburen geç kalkılıyor canım
hafta içi çalışılınca ben çalışmıyorum ama eşim dolasıyla bizde geç kalkıyoruzzz
eşim vardiyalı 2 hafta kahvaltıda evde biz nerdeyse hergğün patates kızartması yiyoruz kahvaltıda
allah sağlıklı çocuklar nasip etsin ,a aratmasın inşallah
sen gelin olduğunda hala konuşuor olursak gelinlikli halini görmek isteriiimmmmm

tabiki canım,bende paylaşmayı çok isterim,zaten ailbümler bölümünde de paylaşırım.
ben hep benden büyük bi eşim olsun isterdim Allah gönlüme göre verdi hamdolsun.
Ailem nişanlımı çok ama çok seviyor o yönden sıkıntım yok.zaten nişanlımın babasıyla babamında geçmişten kalan bi dostlukları var.tanıdık bildik bi aile,o yüzden içleri rahat.
peki sen nasıl tanıştın canım?çocuğun var mı?evliliğin nasıl gidiyor?evlilik sevdiğin insanla olunca çok güzel olmalıdır....değil mi?

tabiki canım,bende paylaşmayı çok isterim,zaten ailbümler bölümünde de paylaşırım.
ben hep benden büyük bi eşim olsun isterdim Allah gönlüme göre verdi hamdolsun.
Ailem nişanlımı çok ama çok seviyor o yönden sıkıntım yok.zaten nişanlımın babasıyla babamında geçmişten kalan bi dostlukları var.tanıdık bildik bi aile,o yüzden içleri rahat.
peki sen nasıl tanıştın canım?çocuğun var mı?evliliğin nasıl gidiyor?evlilik sevdiğin insanla olunca çok güzel olmalıdır....değil mi?

analtayım canımm;
ben lise 3 sınıfta iken staja başladığım şirkette oda çalışıyordu tanıştık o 27 ben 17 yaşındaydımm
aşkımmm gözüme pek yakışıklı gelince ben onu tavladım eşim kendi halinde biriydi kafasını yerden kaldırmazdı:17::17:
neyse biz 1 senelik sevgili hayatından sonra nişanlandıkk 6-7 ay sonrada evlendikkkk ben tam 18 yaşındaydımmm:127:
evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım ama 20 haftalıkken erken doğumla kaybettim yavrumu 2006 yılındaydı
ondan sonrası uzun bir tedavi süreciiiii hala tedavi oluyorum bebeğime henüz kavuşamadımm:84::43:
mükeemmel bi evliliğim var eşim, kardeşleri,annesi,babası herkes gözüme bakıyor kimseyle sorunumuz olmadı çok şükürrr:34:
eşim canım kocacımm benimm iyiki onunlayımmm o cahil halimle verdiğim en iyi karar onunla evlenmekmişşş:123:
evlilik seni anlayan, seni seven , seninde sevdiğin yüreğinin titrediği kişiyle güzelll:16:
canım benim ya seni çok sevdim kız ben:29:

analtayım canımm;
ben lise 3 sınıfta iken staja başladığım şirkette oda çalışıyordu tanıştık o 27 ben 17 yaşındaydımm
aşkımmm gözüme pek yakışıklı gelince ben onu tavladım eşim kendi halinde biriydi kafasını yerden kaldırmazdı:17::17:
neyse biz 1 senelik sevgili hayatından sonra nişanlandıkk 6-7 ay sonrada evlendikkkk ben tam 18 yaşındaydımmm:127:
evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım ama 20 haftalıkken erken doğumla kaybettim yavrumu 2006 yılındaydı
ondan sonrası uzun bir tedavi süreciiiii hala tedavi oluyorum bebeğime henüz kavuşamadımm:84::43:
mükeemmel bi evliliğim var eşim, kardeşleri,annesi,babası herkes gözüme bakıyor kimseyle sorunumuz olmadı çok şükürrr:34:
eşim canım kocacımm benimm iyiki onunlayımmm o cahil halimle verdiğim en iyi karar onunla evlenmekmişşş:123:
evlilik seni anlayan, seni seven , seninde sevdiğin yüreğinin titrediği kişiyle güzelll:16:
canım benim ya seni çok sevdim kız ben:29:

canım benim bende seni çok sevdim :29:
Rabbim inşallah sana hayırlı evlatlar nasip eder,bi tanesi cennette annesini izliyor zaten :93:
sen bayağı erken evlenmişsin fakat erken evlenmekte bi yönden iyi.eğer sevdiğin kişiyle evleniyorsan hayatı onunla biran önce yaşamak,onun tecrübelerinden faydalanmak çok güzel bişey olmalı.
Rabbim inşallah hep böyle huzurlu mutlu olmanızı sağlar :nazar:
dua ederken,Allahım beni eşimle,çocuğumla sınama demek gerek...çünkü en büyük sınav bu ikisinden olurmuş,en ağırı...
sen eş yönünüden atlatmışsın,umarım evlatlarında bir o kadar iyi ve hayırlı olur :16:
ben hep dua ediyorum...
peki sizin nişan dönemleriniz nasıl geçti?ailen,sen,nişanlın...çok sorun çıkıyor mu nişanlılık döneminde?genelde zor olduğunu söylüyorlar..

canım benim bende seni çok sevdim :29:
Rabbim inşallah sana hayırlı evlatlar nasip eder,bi tanesi cennette annesini izliyor zaten :93:
sen bayağı erken evlenmişsin fakat erken evlenmekte bi yönden iyi.eğer sevdiğin kişiyle evleniyorsan hayatı onunla biran önce yaşamak,onun tecrübelerinden faydalanmak çok güzel bişey olmalı.
Rabbim inşallah hep böyle huzurlu mutlu olmanızı sağlar :nazar:
dua ederken,Allahım beni eşimle,çocuğumla sınama demek gerek...çünkü en büyük sınav bu ikisinden olurmuş,en ağırı...
sen eş yönünüden atlatmışsın,umarım evlatlarında bir o kadar iyi ve hayırlı olur :16:
ben hep dua ediyorum...
peki sizin nişan dönemleriniz nasıl geçti?ailen,sen,nişanlın...çok sorun çıkıyor mu nişanlılık döneminde?genelde zor olduğunu söylüyorlar..

benim sorun çıktı ama eşim ve ailesiyle alakası yoktu
babam bana kızmıştı çok erken evlenmek istedin diye ben seni okutucaktım diyor hala
annemle o zamanda tartışıyoduk çok ama hep benim inadımdandı annem ben ve babam arasında kalıyordu zaten anlaşamyırduk bana yükleniyodu o da napsın kocasına laf geçiremeyince
ama eşya için takı için vsvs evlilik konularında hiç problem çıkmadı
babam beni hep yalnız yolladı alışverişe "onlar alacak sen kullanacaksn belki biz yanlarındayken maddi konularda rahat olamazlar" diyee
nişanlıyken annem değişti bana karşı zaten o zaman kızım demişti ilk kez bana
ama babam 1 sene konuşmadı benimle yani soğuk davrandı hepp
bebeğimi kaybettiğimde barıştı,eski samimiyetine o zaman döndü
olsun bak onlarlada barıştımm iyikide evlendiiim
tek eksiğim bebeğimmmm
oda gelir elbet vardır sırası diyorumm

canım çikolata istyorrr
tatlı istiyorrrr
bişeyler istiyo işte :56::56::56::56:

lay lay looooommmm
lay lay looooooooooooommm:24::24::24::24:

benim sorun çıktı ama eşim ve ailesiyle alakası yoktu
babam bana kızmıştı çok erken evlenmek istedin diye ben seni okutucaktım diyor hala
annemle o zamanda tartışıyoduk çok ama hep benim inadımdandı annem ben ve babam arasında kalıyordu zaten anlaşamyırduk bana yükleniyodu o da napsın kocasına laf geçiremeyince
ama eşya için takı için vsvs evlilik konularında hiç problem çıkmadı
babam beni hep yalnız yolladı alışverişe "onlar alacak sen kullanacaksn belki biz yanlarındayken maddi konularda rahat olamazlar" diyee
nişanlıyken annem değişti bana karşı zaten o zaman kızım demişti ilk kez bana
ama babam 1 sene konuşmadı benimle yani soğuk davrandı hepp
bebeğimi kaybettiğimde barıştı,eski samimiyetine o zaman döndü
olsun bak onlarlada barıştımm iyikide evlendiiim
tek eksiğim bebeğimmmm
oda gelir elbet vardır sırası diyorumm

ne güzel canım :31:
Rabbim yardımcın olmuş hep...ne mutlu sana.
normalde benim ailemde erken evliliğe karşıydı fakat nişanlımın ailesini çok iyi tanıyıp,sevdiklerinden çok sorun olmadı,
sorunsuz bi şekilde bugüne kada geldik çok şükür :nazar:
Allah tamamınada erdirir inşallah.
ailenle aranın düzelmesine çok sevindim,tek eksiğin yavrun kalmış,o da doğru zamanda gelecek inşallah merak etme :29:

canım çikolata istyorrr
tatlı istiyorrrr
bişeyler istiyo işte :56::56::56::56:

lay lay looooommmm
lay lay looooooooooooommm:24::24::24::24:

sık dişini bayrama az kaldı :9:
bol bol yersin çikolata :56:
nişanlımda bana bi kutu yolladı çeşit çeşit ama nişanda kilolu olmayayım diye yemiyorum,nişandan sonra halledeceğim hepsini :27:

ne güzel canım :31:
Rabbim yardımcın olmuş hep...ne mutlu sana.
normalde benim ailemde erken evliliğe karşıydı fakat nişanlımın ailesini çok iyi tanıyıp,sevdiklerinden çok sorun olmadı,
sorunsuz bi şekilde bugüne kada geldik çok şükür :nazar:
Allah tamamınada erdirir inşallah.
ailenle aranın düzelmesine çok sevindim,tek eksiğin yavrun kalmış,o da doğru zamanda gelecek inşallah merak etme :29:

bak allaah sanada yardım ediyo
bu durumların sorunsuz geçmesi nadir görülür
seninde ailenle aran düzelecek bak göreceksinn bu günler sadece buruk anılar olarak kalacak mutlu hayatında
evet doğru zaman geldiğinde gönderecek allah yavrucuğumu
ama evliliğimide doya doya yaşadım,hevesimi aldım birbirimizi iyice tanıdık artık anne baba olmaya daha da hazırız
belki o zaman doğmuş olsaydı bebeğim o yaşta yeterli anne olamayabilirdim
bu yönden bakıp kendimi avutuyorıum bende allah böyle hayırlı görmüş
hangi bölümde okuyorsun , mesleğin ne olacak?
nişanlının mesleği nee?
seni tanmak istiyorum ondan soruyorum istemezsen cevaplamayabilirsin
kızmam yaniiiii

sık dişini bayrama az kaldı :9:
bol bol yersin çikolata :56:
nişanlımda bana bi kutu yolladı çeşit çeşit ama nişanda kilolu olmayayım diye yemiyorum,nişandan sonra halledeceğim hepsini :27:

valla dişimi sıkarsam ya bi yerim şişer yada bugün yaptırdığım dolgum düşer
bayramda çikolata yiyemiyorum koşturmaktan kayınvalidemin evine çok gelen olur onları ağırlıyorum
bende kilo gani gani 1,2 kg çokta farketmez yanii

bak allaah sanada yardım ediyo
bu durumların sorunsuz geçmesi nadir görülür
seninde ailenle aran düzelecek bak göreceksinn bu günler sadece buruk anılar olarak kalacak mutlu hayatında
evet doğru zaman geldiğinde gönderecek allah yavrucuğumu
ama evliliğimide doya doya yaşadım,hevesimi aldım birbirimizi iyice tanıdık artık anne baba olmaya daha da hazırız
belki o zaman doğmuş olsaydı bebeğim o yaşta yeterli anne olamayabilirdim
bu yönden bakıp kendimi avutuyorıum bende allah böyle hayırlı görmüş
hangi bölümde okuyorsun , mesleğin ne olacak?
nişanlının mesleği nee?
seni tanmak istiyorum ondan soruyorum istemezsen cevaplamayabilirsin
kızmam yaniiiii

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım,darısı başıma :nazar:
ben İİBF ekonometri bölümü okuyorum.mezun olunca bankalarda,hazine müsteşarlığında,gümrük müfettişliğinde,SGK da,maliye bakanlığında müfettiş veya uzman olarak çalışabiliyorum ya da TÜİK e girebiliyorum.ben SGK da çalışmak istiyorum çünkü nişanlımda o kurumda.nişanlım eczacı,SGK da.o eczacılık mezunu.
evlenince hemen alandan dersaneye yazılacağım,inşallah yerleşirim güzel bi kuruma :31:

Back
X