Evli bayan arkadaşimin internet aşki

Keske sana söylemeseymis keskede bu günahina seninde ortak etmeseymis!!:kızgın:

Hayatim ne kadarda pisman olsa ne kadarda yine onunla arkadaslik yapsan bir kere sen onun böyle birsey yapabilecek bir insan oldugnu biliyorsun, senin gözünden düstü bir kere hicbir sey eskisi gibi olmazki aranizda.

Bir laf vardir yerin kulagi var diye: Düsünki bir baskasi gördü onu o erkekle gidip esinle anlatti esi sordu kimin haberi var daha bu olaydan senin adini söylüyor esi neler düsüncek hakkinda neler anlayabiliyormusun böyle seylerde cok dikkatli olmak lazim.

O yüzden keskede söylemeseydi sana canim.:1no2:

Bence burda kimse kimsenin günahina ortak degil, cünkü kiz olayi bitirmis, ayrica bu arkadas onlara aracilik yapmadiki günahina ortak olsun.

Kocası yapsaydı topa tutardı adamı.Gönlünü eğlendirmiş resmen.Çocuğa çok üzüldüm.Densiz kadın.arkadaşlarımızdan çok etkilenebiliyoruz.Bence uzak durun

Genel olarak düsüncende haklisi, ama cocuga yazik olmus diyorsun, ama bir evli adam bir kizin kanina girince ,
o kiza da o.... deniliyor, ne kadar acayip bir durum degilmi???

Yani sonucda hep olan kadina oluyor, evli kadin yapinca o... oluyor, evli adama kanan kiz o... oluyor.
Erkek e yazik olmus oluyor, eeee biz cikariyoruz bu erkekleri basimiza iste.

densiz kadinn
o cocuk canina kiysa simdii
o mesuliyeti nasil kaldiracakk
hic mi vicdan azabi cekmeyecekk

o çocukta şapşalmı netten hiç görmediği bir kadına aşık oluyor intahar edersede etsin bana kalırsa asalak gibi yaşamaktan iyidir..
ana konuya gelincede bence onun bu hatası senin hayatını etkileyebilecek durumdaysa uzak durmakta fayda var ama böyle birşeyde sanmıyorum ayrıca küseceksinde ne olacak aynı iş yerinde yüzyüze bakmak o zaman çok daha zor gelmeyecekmi.. bence sırtını dönme kapılarınızı kapatmayın karşılıklı insanın insana faydası vardır.. belki seninde çok zor bir gününde oda senin yanında olacaktır o zaman sende böyle düşündüğün için pişman kalabilirsin bence.. küsmemekte fayda var

bu durum arkadaşlığını etkilememeli ..
bak eğer ikiniz de erkek olsaydınız hiç bu durumu sorun edermiydin bi düşünsene :) zaten arkadaşın bunu böbürlenerek anlatırdı sen de vaybe ne erkekmişsin diyerek dinlerdin :1closedeyes: ve de samimiyetiniz arkadaşlığınız pekişirdi ....sengözlerimebaksanab

bu kadından uzak dur bence
hayır gelmez böylesinden
herkezin eşiyle sorunu var ama gidipte sevgili bulmuo hemen herkez
kadının içinde varmış terbiyesizlik etmiş

X