Evli bayan arkadaşimin internet aşki

Bence iletişimini kes. Bu önemli bir ahlak kuralının, sadakatin yok sayılmasıdır. Yarın öbürgün başka konularda sana bu şekilde bir davranışının olmayacağı ne malum? Eşine yapan arkadaşına haydi haydi yapar.

ayni sey benim arkadasmin basina geldi,
sohbet odasinda bir bayanla tanisiyor 4 ay filan konusuyorlar arkadasim etkileniyor ve bayanda beni arkadas olarak mi yoksa sevgili olarak mi görüyorsun diyor,arkadasimda arkadas diyemem senden etkilendim diyor ve ondan sonra askim canim cicim muhabbetleri basliyor..
4 ay sonunda o bayanin msnden birisi oturum aciyor ve arkadasma sen kimsin diyor ne demek bu filan diye konu basliyor ve o adam ben bu kadinin ugrunda ölecegini dedigi adamim diyor arkadasim sok oluyor,sonra ortaya cikiyor ki bayanin msnden 21 erkek ekli ve hepsinede ayni sekilde konusmus..bu adam kadindan süpheleniyor sifresini kiriyor,aksam olmus yine bayan gelmis arkadasma canm seni cok özledim demis oda hangi canini 1. m i 21. demis neyse konusmuslar filan kadin özür dilemis arkadasm bidaha konusmak istemedgni söyleyince bayan zaten istesemde görüsemem cünkü ben evliyim ve 2 tanede cocugum var demis..esinin ilgisizliginden dolayi arkadasi böyle sohbete gir zaman gecer demis...ve arkadasima seni seviyorm sadece sana karsi bisyler hissettim demis,bir hafta sonra bulusacaklarken böyle bir olay olmus arkadasm esine ve cocuklarina karsi kendini sorumlu hissetigi icin sinir krizi gecirdi ve ilac tedavsine basladi...o bayan sifreyi kiran adamlada görüsmüs... ve kadin herkese baska isimler demis arkadasima melisa,baska birinede alara..yasi 28 mis ama arkadasima 23 demis arkadasimda 23 yasnda ve ögretmen
evli bir bayanin bunu yapmasi cok cirkin ve yanlis esiyle anlasamiyorsa sorunlari varsa ve ilgi yok diyorsa ayrilsin herkes yoluna baksin..benim arkadasim hala kendine gelemedi...
bir erkek yapinca kiyametleri kopariyorz ama bir bayanda bunu yapiyor ve konustugu erkeklerden biride evliymis yani bilemiyorum cok yazik oluyor iliskilere internet cikti mertlk bozuldu bunu söyler bunu bilirim...

aldatmanın bahanesi olmaz bence.ilişkinde mutsuzsan bitirir kendine bir yol çizersin.açık büfe mi bu?onunda tadına bakayım bununda sonunda ağzı yanınca ay pişman oldum!ne olmuş boşluğu aniden dolunca mı gerçeği anlamış.saçma geliyor bana,aldatmanın her türlüsüne karşıyım.arkadaşlığın konusunda karar sana kalmış

vicdanı nasıl rahatmıymış hem eşine hemde o cocuga karşı merak ettim doğrusu:nazar:

İnsan boşluktayken bir heyecan arıcak kadarda boş kalamaz herhalde hemde 8 ay kadar süren bir heyecan:nazar:

Sorsana o bayan arkadaşına eşi kendisine böyle bir şey yapsa ve duysa yada onları birlikteyken yakalasa napardı:nazar:

Son düzenleme:
oyle arkadastan sanada hayir gelmez canim uzak dur bence hataymis insan dusunur ayni seyi kocasi yapsaydi erkek milleti derdik olacak sey degil.

arkadaşlar çalıştığım işyerinde samimi olduğum bayan arkadaşım geçenlerde bana içini döktü.işimiz sebebi ile akşama kadar net karşısındayız eşiyle arasında olan sorunlardan dolayı boşlukta olduğu bir an şu arkadaşlık sitelerine üye olmuş ve ordan biriyle arkadaşlık kurmuş.tabii kendine bekar diye nitelendirerek(bu daha kötüsü) çocukta bekarmış 7-8 ay bu şekilde msnden ve telden sohbet şeklinde devam etmiş ee tabii çocuk artık görüşmek istemiş ve cidden karşılıklı birbirlerini çok alışmışlarmı sevmişlermi oda bilmiyor ama onsuz bir an bile geçirmek istemiyormuş ve bana daha yeni anlattı nasıl sakladı bu kadar hayrett neyse çocuk baktı olmuyor yanına gelmek istemiş ee tabi benim arkadaş korkuyor sonunda çocuğa açıklamış uzun bir maille çocuk da resmen ağlamış telde hayatımı mahvettin diye çok üzüldüm çok kızdım hatta arkadaş bile kalmayacağım senle dedim ama sen benim en iyi arkadaşımsın sen de böyle yapma dedi hatadan döndüm dedi sizce ne denir bu işe onada hak vermelimiyim....:çok üzgünüm::sm_confused:.

ne cocuga gercegi aciklamis olmasi
ne kocasiyla sorunlu olmasi
ne sana icini dokmesi
nede en yakin arkadasim ensin demesi beni asla inandiramaz artik
burda ne bayanlar goruyoruz ne yazilar okuyoruz.eslerini nette goren arkadaslik sitelerinde goren
kendini bekarim diye tanittigini duydugumuz
onlara nasil kizip yukleniyorsak buda ayni seydir benim icin
7 8 ay olmus yakin arkadasiymissinizda niye bu kadar saklayabilmis
hem kocasiyla sorunlari varmiste o kadar zaman niye bir hal care bulmamis
bosanmak gibi mesela
bence cok sacma geldi arkadasim
siz bilirsiniz ama inanmayin derim mesafeli davranin bence bundan sonra

Şu interneti ne zaman doğru kullanmayı öğereneceğiz :1no2:
Ne kadar kolay geliyor artık böyle şeyler insana, bence bunun hiçbir
açıklaması yok ama sonuçta bu arkadaşınızın hayatı aranızdaki mesafeyi
arttırdığınız takdirde bir sorun olmaz sizin açınızdan bence.

çok çırkın bır davranış her boşluga duşuncebolebişeylermı yapması gerekıyor

bence bu olaylar tamamen insanların kendi hayatlarında yaşadıkları boşluktan kaynaklanıyor. Yoksa insan neden gercek duygular yaşamak dururken arkadaşlık sitelerine üye olup sanal dünyada yaşasın ki? Gerçi bir sure sonra olay sanaldan gercege tasiniyor sanirim ama. Bu konuyla ilgili bir uzmanın görüşleri de soyle:

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=86997&cat=200&dt=2008/07/22

arkadaşın dediğine katılıyorum benımde cocukluk arkadsımın basından gectı buna benzer olay ewde eşiyle yaşadıkları sorunlar ılgısızlıkler kaynanasının yanındaki ezıkliğinden dolayı ınternette 2 tatlı laf söze bile ınanan bir tip oldu cıktı boyle vakalar evinde sorunu olan mutlulugu olmayan ınsanların basına gelıyor surekli neyseki kolay atlattı ınternete fazla kaptırmadan kendını aklı basına geldı suan kocasıyla iyi gıbıler Allah öyle depresyonlar yasatmasın kimseye :eek:

Keske sana söylemeseymis keskede bu günahina seninde ortak etmeseymis!!:kızgın:

Hayatim ne kadarda pisman olsa ne kadarda yine onunla arkadaslik yapsan bir kere sen onun böyle birsey yapabilecek bir insan oldugnu biliyorsun, senin gözünden düstü bir kere hicbir sey eskisi gibi olmazki aranizda.

Bir laf vardir yerin kulagi var diye: Düsünki bir baskasi gördü onu o erkekle gidip esinle anlatti esi sordu kimin haberi var daha bu olaydan senin adini söylüyor esi neler düsüncek hakkinda neler anlayabiliyormusun böyle seylerde cok dikkatli olmak lazim.

O yüzden keskede söylemeseydi sana canim.:1no2:

Ya ne diceğimi bilemedim. Arkadaşının yaptığı çok kötü yaaa! Ben olsam böyle biriyle arkadaşlığımı devam ettirmezdim. Çocuğun da kanına girmiş yazık yaaa! Sınırları olmayan biri demek ki! Ne eşine,ne kendisine ne de o hayatını mahvettiği insana hiç saygısı yokmuş. Ortaya çıkar bu durumu falan senden de şüphelenen insanlar olur. Uzak dur bence. Hatayı kendi yapmış telafisini de kendi yapsın. Hayatına bir yön versin. Ya boşansın, ya da aklını başına devşirsin. Sanırım sen de evlisin. Eşin böyle biriyle arkadaşlığını devam ettirmene ne der bunu bir düşün derim ben. Benim eşim olsa kesinlikle kabul etmez böyle birşeyi.

Son düzenleme:
Kocası yapsaydı topa tutardı adamı.Gönlünü eğlendirmiş resmen.Çocuğa çok üzüldüm.Densiz kadın.arkadaşlarımızdan çok etkilenebiliyoruz.Bence uzak durun

7-8 ay oldukça uzun bir süre anlamadığım bu zamn zarfı içinde eşiyle sarılıp uyumamışmı , yüz yüze bakmamış mı ? onu gördüğünde nasıl uanmamış, vicdanı rahat etmiş?
hiç mi kendisininde bu duruma düşebileceğini düşünmemiş?
Kocasının koynuna girdiğinde nasıl oyun oynamış?? Ayıp , çirkin bir durum...
peki bunu şimdi size anlatma sebebi nedir? nasıl bu akdar rahat davarnır insan aklım almıyor..

Ay yazik o erkek "arkadasina" çok uzuldum...
nasilda yanmistir içi
aylar boyunca yalanlar...vay anasina...
allah islah etsin...
samimi kalmasanizda arkadas olarak konusabilirsiniz isterseniz sizin karariniz bu
ama ben o ofkeyle o sinirle de bidaha ona yanasip konusamazdim...

kınamak ıstemem basıma gelır sonra ama bana cok yanlıs gelıyor.bır ınsan bırıyle beraberken nasıl baskasına bakar hoslanır bıseyler yasar aklım almıyor.ben gozlerımı kaparım cevreye sadece askıma acıktır gozlerım.Allah sasırtmasın.

arkadaşlarımm evet çook kızdım bende nasıl yaptınd edim amaa iyice konuşunca çocuk kendi kendini kaptırınca bu da göremediği hisleri yaşayınca hayır diyememiş ama zina falan yok ortada sadece sohbet muhebbet tabiiki çok çirkin ama ağlaya ağlaya anlatıncaa ben de kıyamadım sanki....

ya hanımlar tabiki yanlış evli bir bayanın bu tür eğilimleri .ama olaya birde başka bir taraftan baksanız.Kadının doğasında vardır beğenilmek arzusu .İlgi ihtiyacı ve aslında kadını tabiri caizse kandırmak çok kolaydır.Kocalar bunu yapmıyor sorun o zaten .Akşam eve gelince sürekli yorgunluğunu hatırlatan ,memnuniyetsiz ,ilgisiz ,evde olmayı eziyet kabul eden ve bunu hissettiren ,eşine kıymetli olduğunu hissettirmeyen bir sürü koca var .neredeyse bir çoğumuzun eşlerinin yarıdan fazlası öyle.Eşlerinin sadece bedenine dokunan ama yüreğine dokunamayan bir sürü koca var.İnsanı sadece allah korkusu koruyor yanlışa düşmekten.Evde iki kelime konuşamayan ama başkalarının karşısında bülbül kesilen kocalar.Şimdi bu hanıma gelince kendine farklı uğraşlar bulabilseydi keşke .Ve anladığım kadarıyla çocukları var dünyadaki hiç kimsenin çocuklardan daha kıymetli olamayacağını farketseydi keşke.iyi olur inşallah

Insaniz hepimiz her an hersey yapa biliriz,bence sen ona akil ver yaninda ol,
biz insanlarin baskalrini yargilamaya hakkimiz yok.
En azindan sana acilmis, sende ona akil vere bilirsin destek ola bilirsin.
Yanliz kalinca daha fazla hata yapa bilir.

X