internet ilişkilerine pek güven olmayacağını bile bile biriyle tanıştım telde camde görüştük kendisi cam açtı ben foto gayet bekar diye tanıtan bu şahısla telde duygusal konuşmalarda oldu .bezen fantezileri olduğundan bahsetmeye çalıştı bekar gibi davranarak evlendiğimle eşimle balayında bunları yapmak isterdim derdi ama ben çok yüzeysel konuştum onunla bu konulara pek detaylı girmedim girmesinede izin vermedim.telde mesleğinin vardiyeli olduğundan bahsetti 10 gün kadar görüştük çok nadir cebi kapalıydı geceleride benimle konuşuyordu.yani hiçbir falso yoktu.evlilik öncesi ilişkiye karşı olmadığını benim ondan öncesinin önemli olmadığını şimdiye yaşamaya baktığını söylerdi.neyseki gelgelelim görüştük yüzyüze geldik yemek yedik aramızda reelde yakınlaşma olmadı. reel görüşmeden sonra birkaç kez telde görüştük sonra iletişimimiz koptu ama ben bir şekilde adının gerçek olmadığını isminin farklı , evli ve çocuklu biri olduğunu öğrendim karısınıda öğrendim.karısıda böyle özgür gibi düşünen bir adamın türbanlı ve çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. öğrendiğim an aklımdan geçen eşin seni bu sitelerde şu isimle aldatıyor demek geldi ama çocuğu olduğu için kıyamadım sadece tel açtım teli açmaz ve hala onu arıyorum izlenimi vermemek gibisinden nomu gizledim içimdekiler kalmasın diye aradım pardon tanıyamadım dedı fakat benım kım olduğum hatrlıyomıyorsan boşver sadece kımseyı kandırmassın ne olduğunu bılıyorum dua et benım gıbısıne rastladın evlılığını bıtırırıdım ama eşıne solemıcem dedım. Allaha havale ettım ilahi adalet seni bulsun dedim. ben onu o şekılde aradıktan sonra arkadaşlık sitesine girmiyor nettede pek görünmüyor bizde artık görüşmüyoruz.görüşmemde zaten arkadaşlar cevap beklıyorum. çok duygusal birşey hissetmedım ama guvendığım ıcın kendimi kandırılmıs hıssettım
ve bu yalanının bedelını hala odemesını ıstıyorum. sız olsaydınız eşıne yazarmıydınız senı aldatıyor bu sıtelerde gezıyor dıye?