• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet ilişkileri ve yalan aldatma!?

Yuva yıkan kadın olma bence bırak allahından bulsun

sağolun arkadaşlar en yakınıma bile anlatamadığım mevzuyu sizle paylaştım bir bayan olarak beni daha iyi anlarsınız insanın içi içini yemektense konuştukça fikir aldıkça daha sağlıklı kararlar alabiliyor :26:

Bunları haketmemişsin ama internetten kimseye güvenme... Insanlar olmak istedikleri kişiler gibi anlatabiliyor kendilerini.. Bu devirde kimseye güven olmuyor...

sanal ortamlara pek güvenmeyin ..
eşinede söleseniz olurmuş aslında ..
karısını da kandırıyor kendi capında ..
kendini kandıran erkekler aslında ..

internet ilişkilerine pek güven olmayacağını bile bile biriyle tanıştım telde camde görüştük kendisi cam açtı ben foto gayet bekar diye tanıtan bu şahısla telde duygusal konuşmalarda oldu .bezen fantezileri olduğundan bahsetmeye çalıştı bekar gibi davranarak evlendiğimle eşimle balayında bunları yapmak isterdim derdi ama ben çok yüzeysel konuştum onunla bu konulara pek detaylı girmedim girmesinede izin vermedim.telde mesleğinin vardiyeli olduğundan bahsetti 10 gün kadar görüştük çok nadir cebi kapalıydı geceleride benimle konuşuyordu.yani hiçbir falso yoktu.evlilik öncesi ilişkiye karşı olmadığını benim ondan öncesinin önemli olmadığını şimdiye yaşamaya baktığını söylerdi.neyseki gelgelelim görüştük yüzyüze geldik yemek yedik aramızda reelde yakınlaşma olmadı. reel görüşmeden sonra birkaç kez telde görüştük sonra iletişimimiz koptu ama ben bir şekilde adının gerçek olmadığını isminin farklı , evli ve çocuklu biri olduğunu öğrendim karısınıda öğrendim.karısıda böyle özgür gibi düşünen bir adamın türbanlı ve çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. öğrendiğim an aklımdan geçen eşin seni bu sitelerde şu isimle aldatıyor demek geldi ama çocuğu olduğu için kıyamadım sadece tel açtım teli açmaz ve hala onu arıyorum izlenimi vermemek gibisinden nomu gizledim içimdekiler kalmasın diye aradım pardon tanıyamadım dedı fakat benım kım olduğum hatrlıyomıyorsan boşver sadece kımseyı kandırmassın ne olduğunu bılıyorum dua et benım gıbısıne rastladın evlılığını bıtırırıdım ama eşıne solemıcem dedım. Allaha havale ettım ilahi adalet seni bulsun dedim. ben onu o şekılde aradıktan sonra arkadaşlık sitesine girmiyor nettede pek görünmüyor bizde artık görüşmüyoruz.görüşmemde zaten arkadaşlar cevap beklıyorum. çok duygusal birşey hissetmedım ama guvendığım ıcın kendimi kandırılmıs hıssettım :47::47::47: ve bu yalanının bedelını hala odemesını ıstıyorum. sız olsaydınız eşıne yazarmıydınız senı aldatıyor bu sıtelerde gezıyor dıye?

erkeklerin çoğu yalancı geçmiş olsun yapacak birşey yok kurtulduğunuza şükredin eşine söylesen adam umursamaz bile olan kadına olur sana zararı olmayan birine acı çektirme bence en iyisi Allaha havale et canım ...

sanal ortamlara pek güvenmeyin ..
eşinede söleseniz olurmuş aslında ..
karısını da kandırıyor kendi capında ..
kendini kandıran erkekler aslında ..

erkeklerin çoğu yalancı geçmiş olsun yapacak birşey yok kurtulduğunuza şükredin eşine söylesen adam umursamaz bile olan kadına olur sana zararı olmayan birine acı çektirme bence en iyisi Allaha havale et canım ...

kadınlarımız uyanık olsa yada bildiği halde sineye çekmese bu tip kişilikler olmayacak.böyle bir tipi masum insandan kurtarmak lazım ama vicdanım Allaha havale etti hak ettiğini verecektir elbet :47:

Kadinincyerine kendini koy bence sen evli olsan esin bole bisi yapsa sana solenmesimi ister miydin ben solenmesini isterdim bu yuzden solerdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadinincyerine kendini koy bence sen evli olsan esin bole bisi yapsa sana solenmesimi ister miydin ben solenmesini isterdim bu yuzden solerdim

birisi bana çıtlatmadan anlarım biraz dedektif yanım bu var :) bu olaydada onun yalanını bulduğum gibi tek hatam daha görmeden bu yalanını anlamaktı ve görüşmek isteyınce oracıkta ona ders vermek lazımdı.tahminimce 3-4 senelik evliler daha anlamadıysa aldattığını safmış yada görmezlikten geliyor gerçi görüntü itibariyle pek safa benzemeyen bir kadın ama adam iyi oyuncu beklemessin tavırlarından artık daha görüşmediğim için o kişiyle ilgili hiçbir şekilde muhatap olmak istemiyorum ,söyleyince kadın ya inanmayacak yada o yalancı şahıs bir şekilde kıvıracak inansada yuva yıkan kadın olarak görüncem gerçi söyleseydimde dışardan bir dost ağzıyla yazardım .. benim vereceğim ders Allahın ilahi adaletinden ağır olamaz .aslında evlilik bitirecek delilleri sunardım uğraşsın dursun rezil olsun.çocuğun hatrına o küçük çocuğunun hatrına Allaha havale ettim daha beter olsun diye :47:

Son düzenleme:
Haklisin:)

Back