- 11 Nisan 2017
- 65
- 20
- 3
- Konu Sahibi Beyazkedii
Yorumunuz için teşekkürler. Ben erkek gibi büyüdüğüm için inanın kadınlığımı ikinci plana attım. Ve pek bir aile yaşantım olmadığı için evliliğimde hep çaba gösteren ben olup evliliği toplamak istedim. Fakat yazılanlar çok doğru. Kimse kendini yıpratmak için evlenmez. Umarım herşeyin hayırlısı olurSizin sağlığınızı canınızı riske atma pahasına imza attınız diye bir erkekle sex yapmak evli kalmak zorunda değilsiniz.
Sanırım yaşadıklarınızı önemsiz gören çevreniz sebebiyle siz de şoktasınız yoksa muayene olmaya gitmeyen adam o an bitmiştir kadının gözünde..
Siz kendinize geldiğinizde canınız sağlığınız varlığınız maddi manevi her konuda sizi bu kadad değersiz gören bir adamla geçirdiğiniz aylara üzüleceksiniz
Kendinizi çaresiz hissetmeyin bu kadar, ev kurulmuş imza atılmış vs .. diye...
Eşya nedir ev nedir düzen nedir koca nedir hepsinin canı cehenneme hiçbiri sizden mühim değil insanlar defalarca yuva kuruyor ,devasız bi hastalığa kapılmadan ayrılın iş bulursunuz aileniz de desteklemezse
Size saygı duyan vicdan karakter sahibi kadına değer veren bir adamı hakediyosunuz