- 11 Nisan 2017
- 65
- 20
- 3
- Konu Sahibi Beyazkedii
-
Korunmakta istemiyırEşin yüzde doksan dokuz başka kadınlarla takılıp paraları onlarla eziyordur. Bana cinsel hastalık bulaştıracak ve tedavi olmayacak, bu hastalığın evlilikten önce olmadığını ispatlamayacak adamı da kusura bakmayın ama koca diye yanımda tutmazdım.
Boşanmıyorsunuz madem prezevatif kullanın da tekrar tekrar virüs bulaşmasın size.
Korunmakta istemiyır
Sormayın bu dediklerinizi yaptım uzak kaldım umursamadım. Birliktelik olmadı. Vede şöyle bir durum var. Eşimden boy ve yapı olarak uzunum. Ve benimle eşimi kimse yakıştırmadı. Çocuğun gibi duruyor dedikleri için kaçan kovalanır diye mi düşünüp böyle yapıyor diye düşünüyorum. Ama ben bu şekilde devam edemem dediğimdede direk banada öyle geliyor diyor. Büyük dertlerim olmasa asla aileme anlatmam ama bunları ailemle konuştum diye birde bana surat yapıp tepki gösteriyorCanim ben sana söyleyim medem öyle erkeklik tasliyor sende gez toz dolas böyle erkeklere kendinden ödün vermeye degmez ne borc falan diyor sana soylemiyor o zaman sende takma hata daha lüks yasa yetistiremediginde sen soyle ona ne demek karsimasin falam sonucta ilerde etkilenen sen olacan valla böyle bi insanla hayat gecinmez o tedavi olmadigi surece kesinlikle birlikte olma sagligini riske6 atma böyle insanlara değmez bende de var aynisi allah dusmana vermesin hic bi seyini paylaşmayan
Amin sağolunAdam bariz yalancı ve haltlar karıştırıyor.
Masum olsa saklısı gizlisi olmaz.
Allah yardımcın olsun.
Yok olmuyorum artık birlikte.tedavi olmayan adamla hala sevişiyormusun? canına mı susadın?
Ailemle konuştuğumda aslında bi sebep yok ama olaylar mide bulandırıcı diyor.
Yok olmuyorum artık birlikte.
Ben ailemde dahil kendimi ezdirmemek için uğraşan biriyim ama bir evliliği bitirmek erkek için kolay ama bayan için zordur. Acaba benim mi hatam var diye birde buradan fikir alayım dedim. Yoksa şimdiye kadar çoktan bitirmiştim. Birazda ailem bekle bakalım ne borcu var öğrenelim diye diye beklettiler beniNeden hala boşanmıyorsun arkadaşım?
Bu sebeplede birlikteliğimiz ayda 1 hatta 2 ayda 1 e düştü.
Acaba hastalık bir kerelik mi bulaştı diye düşündüğümden ameliyat sonrası birlikte oldum korunmak istemedi ve bir dahada olmadım.korunmak istemiyor dediğine göre olmuşsun işte.. neyse boşan bence.. bu adamdan ne köy olur ne kasaba..
Canim valla ben uc yildir evliyim kiradayim evde bisey olmasa bile demezdim zor durumda kalmsim diye bi yil boyunca 4 kişiye baktim calisan abileri amca oglulari surekli bizdelerdi neyse elimden geldigince elbise gezmiyordum gunah diye o ne yapiyordu surekli marka giyiyor aylik 1000 lir elbise aliyordu bende diyordum bosver alisn falan bi ara tartisyik bana sen kotusun miletin esini basima kakaladi bende demek oyle simdi hic masraf yoksa bile elimdem geldigince harciyorum bakalim yetistirmase ne halt yiycek ben bosanmak istiyom boyle adamlar yola gelmez ailem sabret diyor anlaycagin bu 3 yil 15 yil gibi bana hep kendi zevkini dusunuyor bende biktimm valla yol yakinken ailen eger benim ailem gibi degilse sana o konuda destek oluyorsa bi dakka bile durma derim yada git babanin evine biraz burnu surtulsum iyice yalvarsin öyle gelSormayın bu dediklerinizi yaptım uzak kaldım umursamadım. Birliktelik olmadı. Vede şöyle bir durum var. Eşimden boy ve yapı olarak uzunum. Ve benimle eşimi kimse yakıştırmadı. Çocuğun gibi duruyor dedikleri için kaçan kovalanır diye mi düşünüp böyle yapıyor diye düşünüyorum. Ama ben bu şekilde devam edemem dediğimdede direk banada öyle geliyor diyor. Büyük dertlerim olmasa asla aileme anlatmam ama bunları ailemle konuştum diye birde bana surat yapıp tepki gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?