Evli arkadaşlarım yardım lütfen....

Ya bastan anlasmayacaktiniz yada adamin basinin etini yemeyeceksin bu konuda.

Bende bozdurdum. Hic aramiyorum. Sevmemde zaten.

Avangarde koltuk takımı, son model beyaz eşyalar, her odaya tv, istediğim yerden ev, altınlar, gösterişli bir düğün... sonu neden şu şöyle olmadı diye saçma sapan bir şeyi büyüten ve psikolojik şiddet uygulayan bir nişanlı ve düğün haftasında ayrılık. Batsın adeti, batsın altını... kalbi temiz değer veren el üstünde tutan bir dediğini iki etmeyen biriyse kocan, ki yansıttığın bu, varsın düğünlerde bilezik takma. Ne güzel bijuteriler var. Kimse anlamaz sahte mi değil mi! Gösterişse sorun çözülür yani. Düğünde koluma altın takamıyorum diye yuva yıkılır mı hiç

O bişey mi benim altınlarımi zarflarımı kayınvalide büyük bir hırsla çalıyor düğünü izlerken farkettik neden yaptın dediğimizde bilmiyorum diyor bana ne altınlar doğru düzgün geldi zarfların çoğunu çalmışlar onlar hiç gelmedi ...beterin beteri var. .

Üzüldüm ama önemli olan esinle aradaki sevgi takıları daha sonra da alabilirsiniz sürekli söyleyip moralini bozma esinlede tartışma borçlar bitince söylersin alirsiniz

Huzurun olmadiktan sonra altinlarin cokmus neye yarar? en basinda anlasan sizsiniz neden simdi cayiyorsunuz? allah baska dert vermesin.

Güzelim senin kocan çok iyi niyetli biri belli çünkü başka derdin kalmadida bunu mu takıyonkafaya millette neler var sukret biraz altin dediğin nedirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…