Evlı adama olan aşk

Sen tepki felan koymadın, sen istemem yan cebime koy yaptın.
Gerçekten karakterli biri olsan numaranı bulup yazdığı an tersler engellersin.
Birdaha yaptığındada gider eşine söylersin.
Adam ayrı sen ayrı iğrençsiniz.

Siz afedersiniz ne olacak sanıyordunuz?
ne derseniz diyin haklısınız ben birşey olacağını sanmıyorum sadece böyle birşeye kandim ve etkisinden çıkamıyorum bir türlü ne yapıcam bilmiyorum bazen çok sinirleniyorum eşini arayıp herşeyi anlatasım geliyor ama sonra çocukları olduğu aklıma geliyor paramparça oluyorum sonra vazgeçiyorum çünkü ben onun gibi kötü bir insan değilim. keşke böyle bir durum içinde olmasaydım diyorum hep ama iş işten geçince pekte birşey ifade etmiyor inanıyorum aşacağıma çünkü zorundayım

Jameya Cok öfkelenmiştim o gün
Nıye hatırlattın yıne elim ayagım titriyo

Kendini iyi biri sanmana çıldırdım şu an :)

hakikatten sen iyi bir insan olduğunu mu zannediyorsun şimdi gerçekten? pes vallahi pes.

Aldatılarak mı boşandın sen aynı kadınla mı devam ediyor?
tabi ben tatile gelmiştim, 2 günlük elemanımızla (harbi 2 gündür işe alınmıştı) ilişkisi başlamıştı. arkadaşım msj çekmişti siz boşandınız mı sarışın bir kadınla gördüm diye.bende saf gibi yok ablasıdır demiştim ne günlerdi :) aynı kadınla devam ediyor evet.

Evli olduğunu öğrendiğiniz an her yerden silip engellemeniz gerekiyordu. Yüzüğü görmedim demeniz ciddi anlamda hiç inandirici değil. Velev ki gormediniz; evli olduğunu öğrendikten sonraki iletişim için bir kelime kullanacağım ama ban yemek istemiyorum. Uzak durun birbirinizden!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…