- 13 Nisan 2017
- 43
- 15
- 3
- Konu Sahibi Alegre-muy
-
yakınımda olsun eyvallah ama aynı apartman altlı üstlü biraz düşündürüyor beniOnun annesi tek ama senin ailen kalabalıksa yani annesine yakın oturmanız çok sıkıntı yaratır mı ki ? Çok seviyorsan deneyebilirsin bence .
tamdaaa demek istediğim bu bacım anladın beniiAnne yalnizsa ayni bina da degil de yakininda olun, tek basina olmaz diyecektim
Ama sunu gordukten sonra,kaynanayla evleneceksin diyorum.
yakın olsun olmasın demiyorum aynı bina içi sadeceAynı evde yaşayalım demiyorsa çokta kuzu kuzu sayılmazmış. Yakın yer iyi olabilir
aynenBu konuda fikrim sabit,ha bela çağırmak ha eş aileleriyle yakın olmak.
Çok canın sıkılabilir.
Sağlam da bahanesi var ama o yalnız diye.
İyi ölç tart,tekrar düşün.
aynı sokak ta oluyoum onda bir problem yok ama altlı üstlü oturmak sizce bir sorun olurmuKayınvalidem yalnız yaşıyor. Aynı sokaktayız ve bir sorun yaşamadım.
huhuuBuldum kuzum
kadının eli ayağı tutuyor sağlığı yerindeKadinin oglundan baska kimsesi yoksa,
Yalniz yasayamayacak durumdaysa,
Sizde de kv fobisi yoksa,
Kv ye karsi bir durus sergileyebilecekseniz,
Ayni apt.oturabilirsiniz sanki..
O sorun olur bence. Bir süre sonra yemekler beraber yenir, misafir gelir çağırmazsan alınır, ona misafir gelir senin de gitmeni ister falan filan.aynı sokak ta oluyoum onda bir problem yok ama altlı üstlü oturmak sizce bir sorun olurmu
şuan evli ya da nişalı değilm abla açıkcası benim ailem kalabalık geniş aileyiz annem rahat değil bu durumda bende annemin yaşadıklarını kendi yaşadılarımı yaşamak istemiyorum korkum bu açıkcasıKayınvalidenizin fikri ne merak ettim. Aynı şartlarda evlendik. Şu an yalnız yaşıyor. Yakınımda oturun demedi hiç.
Anlıyorum canım. Hayat bu ne getirir belli olmaz. Umarım korkuların boşa çıkar. Allah hakkında hayırlısını versin.şuan evli ya da nişalı değilm abla açıkcası benim ailem kalabalık geniş aileyiz annem rahat değil bu durumda bende annemin yaşadıklarını kendi yaşadılarımı yaşamak istemiyorum korkum bu açıkcası
sevgilim yakınımda aynı apartmanda altlı üslü olun yalnız kalmasın senin ailenin herşeyine benm annemde dahil olsun gibisinden şeyler söyledi kii bence kendi anneside bu fikirdeKayınvalidenizin fikri ne merak ettim. Aynı şartlarda evlendik. Şu an yalnız yaşıyor. Yakınımda oturun demedi hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?