- 13 Nisan 2017
- 43
- 15
- 3
- Konu Sahibi Alegre-muy
-
hoşgeldin bebeğim :)Buldum kuzum
tbabikide ben annesini atsın demiyorum başımın üstünde yeri var ama her anımda benim yanımda olmasınıda istemem her gitiğim geldğim yerdeTek kardesmi
Eğer öyleyse annesini atacak hali yok yakın biyerden tutmak istemesi doğal yani
Sevgilim var evlilik dusunuyoruz ama benim aklıma takılan sorular var tecrune sahibi evli ablalar bana akıl verebilirmisiniz evet sevgilimi seviyorum bu yazada dugun nisan dusunuyoruz yalniz sevgilimin bir tek annesi var anneside tek basina yasiyor yani annesine cok duskun ayni apartmanda veya annesine yakin bi yerde oturmak istyor ve ben kendi ailemle ilgili ne yaparsam annesini de dahil etmemi yalniz birakmami istyo bu normal mi ilerde sizce beni neler beklyor ... surekli ben ne yaparsam anneside benimle olacak yani
bende aynı düşüncedeyim söylem 2 üst sokata olsun ama bakalım anneye çok düşkünTek çocuk ise on kere düşün. Yeni boşandım
Kadın yanlız çok zor tabiki ama aynı binada olmayı tavsiye etmem ben eğer muhtaç çok yaşlı değilse yakına taşınma fikri iyiHakkınızda hayırlısı
bu öneride bulundum vicdansz bi insan değilim o bayana ha veriyorum lakin böyle bir durumda bi husursuzluk çıkar insan yeri gelyor kendi annesine sabrademyoriki ucu b..lu değnek
yalnız bir annenin çocuğu olmak ne demektir çok iyi bilirim, o anlamda eş adayına hak veriyorum
öte yandan sürekli kayınvalide ile de olunmaz
aynı apartmanda değil ama 10-15 dk yürüyüş mesafesi gibi oturabilirsiniz belki
hem onun gönlünü yapacak hem de size özel vakit kalacak dengeyi kurmaya çalışmalısınız bence
Ama sunu gordukten sonra,kaynanayla evleneceksin diyorum.ne yaparsam annesini de dahil etmemi yalniz birakmami istyo bu normal mi ilerde sizce beni neler beklyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?