- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Alegre-muy
-
Anne bu atsan atilmaz satsan satilmaz. Sizin annenizin tek basina oldugunu dusunun birakirmiydiniz?Sevgilim var evlilik dusunuyoruz ama benim aklıma takılan sorular var tecrune sahibi evli ablalar bana akıl verebilirmisiniz evet sevgilimi seviyorum bu yazada dugun nisan dusunuyoruz yalniz sevgilimin bir tek annesi var anneside tek basina yasiyor yani annesine cok duskun ayni apartmanda veya annesine yakin bi yerde oturmak istyor ve ben kendi ailemle ilgili ne yaparsam annesini de dahil etmemi yalniz birakmami istyo bu normal mi ilerde sizce beni neler beklyor ... surekli ben ne yaparsam anneside benimle olacak yani
Belki fikri değişir sen biraz ağzını yoklasaNAnnesiyle tanistim canım annesi klasik turk kadini eli ayagi tutuyor isi aşı yerinde yani tek oğluda bu ben ailemden yana baskin bir karakterim dedimki ayni apartman filan deyince annem gelecek yerine gore bana ozel konusacagim seyler olacak o zamanda mi annen gelecek dedim benim annem yalniz kalmasin sen kendi ailenle yaptiklarina benim annemide dahil et ben bisey diyemedim cok kararsizim cokk
annesi sonuçta tabiki atamaz ayrı evde olduktan sonra sorun çıkacağını sanmıyorum.takılan insan tipiyse nerde olsa bulur takılır peşine.en önemli olan şey erkek arkadşının ikinizin arasında bulucak dengesi.ne istemiyorsan onu anlatacaksın sevgiline oda annesine ileticek anlayışlıysaki tanıtığıntığında anlarsan bence ona göre hareket edersin baktın olucak gibi değil o zaman hayat çekikmez.Sevgilim var evlilik dusunuyoruz ama benim aklıma takılan sorular var tecrune sahibi evli ablalar bana akıl verebilirmisiniz evet sevgilimi seviyorum bu yazada dugun nisan dusunuyoruz yalniz sevgilimin bir tek annesi var anneside tek basina yasiyor yani annesine cok duskun ayni apartmanda veya annesine yakin bi yerde oturmak istyor ve ben kendi ailemle ilgili ne yaparsam annesini de dahil etmemi yalniz birakmami istyo bu normal mi ilerde sizce beni neler beklyor ... surekli ben ne yaparsam anneside benimle olacak yani
Sakın kabul etme hayatın zulüm olur diyeyimSevgilim var evlilik dusunuyoruz ama benim aklıma takılan sorular var tecrune sahibi evli ablalar bana akıl verebilirmisiniz evet sevgilimi seviyorum bu yazada dugun nisan dusunuyoruz yalniz sevgilimin bir tek annesi var anneside tek basina yasiyor yani annesine cok duskun ayni apartmanda veya annesine yakin bi yerde oturmak istyor ve ben kendi ailemle ilgili ne yaparsam annesini de dahil etmemi yalniz birakmami istyo bu normal mi ilerde sizce beni neler beklyor ... surekli ben ne yaparsam anneside benimle olacak yani
Adam kendisi annesiyle bir arada olmak istemiyor ki sürekli. Bir kadın bulsun, evlenip annesinin dizinin dibine getirsin. O kadın annesine baksın, onun gönlünü eğlendirsin, kadının ailesiyle annesi takılsın sıkılmasın, annesine o kadın yemekler yapsın bunu istiyor. Kendi büyük ihtimal hala bekar gibi özgür yaşamaya devam edecek. Annesine gelin alan erkekler genelde evlerine pek gitmiyorlar. Annelerine aşırı bağımlılar. Onlardan ayrı hayat kuramıyorlar. Ama bir yandan da ergenler.anasıyla evlensin.
Annesi size nasıl davranıyor bu önemli bir de şöyle düşün adamcağızın bir annesi var yani o kadar da olsunSevgilim var evlilik dusunuyoruz ama benim aklıma takılan sorular var tecrune sahibi evli ablalar bana akıl verebilirmisiniz evet sevgilimi seviyorum bu yazada dugun nisan dusunuyoruz yalniz sevgilimin bir tek annesi var anneside tek basina yasiyor yani annesine cok duskun ayni apartmanda veya annesine yakin bi yerde oturmak istyor ve ben kendi ailemle ilgili ne yaparsam annesini de dahil etmemi yalniz birakmami istyo bu normal mi ilerde sizce beni neler beklyor ... surekli ben ne yaparsam anneside benimle olacak yani
Peki sen ne dedin ? Annesi yalnız yaşıyorsa yakın oturmak konusunda haklı, yalnız da kalmak istemeyebilir bunu da anlarım. Ama sen her ailenle bir şey yapacağında onun da olması sevgilinin bunu istemesi çok aşırı ve saçma. Onun annesi yalnız yaşayan biri diye sen neden annenle baş başa keyif yapamayasın ya da neden ailecek bir şeyler yapmayasın. Asıl sorun bu bana kalırsa ve bunu konuşup halletmen gerekiyor. Her gittiğin yere annemi de götür diyecek, sana biri geldiğinde annemi neden çağırmadın diye sitem edecek. Ve tabi kv adayının nasıl biri olduğu da çok önemli.. Sen onu aramadığında çağırmadığında oğlunu arayıp şikayet etme kapasitesi var mı mesela ?sevgilim yakınımda aynı apartmanda altlı üslü olun yalnız kalmasın senin ailenin herşeyine benm annemde dahil olsun gibisinden şeyler söyledi kii bence kendi anneside bu fikirde
Ayni apartman olmasin da evler yakin olabilir. Ama her zaman sizinle olmasi sacma dusunce tabii. Sen kendi ailenle yapacagin programlarda vs. her yere goturemezsin. Canta misali. Sakin sakin kabul etme. Yardimci olursun o ayri tabii. Ben benzer bir hata yaptim simdi pismanligini yasiyorum.Sevgilim var evlilik dusunuyoruz ama benim aklıma takılan sorular var tecrune sahibi evli ablalar bana akıl verebilirmisiniz evet sevgilimi seviyorum bu yazada dugun nisan dusunuyoruz yalniz sevgilimin bir tek annesi var anneside tek basina yasiyor yani annesine cok duskun ayni apartmanda veya annesine yakin bi yerde oturmak istyor ve ben kendi ailemle ilgili ne yaparsam annesini de dahil etmemi yalniz birakmami istyo bu normal mi ilerde sizce beni neler beklyor ... surekli ben ne yaparsam anneside benimle olacak yani
Kesinlikle evlenince degisiyorlar. Ben hep beraber olmamak sartiyla ayni binada olmayi kabul ettim ve kabul ettiler ama kv balayina bizimle gelmek istedi. Ki benim kv yalniz da degil esi ve baska cocugu da var.Ben hep annenlemı otrcaz kendı hayatmz olmycakmı dediğimde bugün evde olalım evde yiyelim askm dersin evde yeriz dedi ama çoğunlkla birlkte olalm dicek sanki. Seninkide haklı annesinde kalır aklı ama aynı binadan tutmamaya çalış.Sürekli brlikte olmamayıda kabl ettirmeye çalış baştan şartını söyle canm ama baştan kabl edip evlenince değişedebilirler zor durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?