• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ablalar fikir verin ortalık fena karıştı

Kayınvalidem yalnız yaşıyor. Aynı sokaktayız ve bir sorun yaşamadım.

Kadinin oglundan baska kimsesi yoksa,
Yalniz yasayamayacak durumdaysa,
Sizde de kv fobisi yoksa,
Kv ye karsi bir durus sergileyebilecekseniz,
Ayni apt.oturabilirsiniz sanki..

Kayınvalidenizin fikri ne merak ettim. Aynı şartlarda evlendik. Şu an yalnız yaşıyor. Yakınımda oturun demedi hiç.

aynı sokak ta oluyoum onda bir problem yok ama altlı üstlü oturmak sizce bir sorun olurmu
O sorun olur bence. Bir süre sonra yemekler beraber yenir, misafir gelir çağırmazsan alınır, ona misafir gelir senin de gitmeni ister falan filan.

En azından apartmanın ayrı olsun. Hem öyle kolay mı zırt diye altlı üstlü daire bulmak.

Ne kadar hayırlı bir evlat ne kadar iyi yürekli bir eş.Annesiyle iyi geçinin yoksa siz kaybedersiniz.

Kayınvalidenizin fikri ne merak ettim. Aynı şartlarda evlendik. Şu an yalnız yaşıyor. Yakınımda oturun demedi hiç.
şuan evli ya da nişalı değilm abla açıkcası benim ailem kalabalık geniş aileyiz annem rahat değil bu durumda bende annemin yaşadıklarını kendi yaşadılarımı yaşamak istemiyorum korkum bu açıkcası

Anneme bi soralımcı biri mi mesela, bu çok önemli.
Biri vardı burda eşi diyormuş ki karıcım ne içsek kız mesela kahve içelim yapıyım hemen diyormuş kocası da dur bide anneme soralım ne içsek diye tekrar annesine soruyormuş herşey annesinin onayından geçmek zorunda gibi.
Öyle ise yapamazsın..

Ya soyle Allah icin nisanlinin yerine kendimi koysam kiyamazdim anneme yalniz bi de tek cocuksa aklim kalirdi hep amma velakin ben istemezdim evlenmek .

aynı evde olmadıgın surece pek srun olmaz cok sevıyosan nısanlılık donemını bıraz uzun tut bakarsın yeterınce adıl davranıyor mu yoksa anası yuzunden kalbını kırıp sana rest cekıyor mu eger cok ana kuzusuysa atarsın nısanı

şuan evli ya da nişalı değilm abla açıkcası benim ailem kalabalık geniş aileyiz annem rahat değil bu durumda bende annemin yaşadıklarını kendi yaşadılarımı yaşamak istemiyorum korkum bu açıkcası
Anlıyorum canım. Hayat bu ne getirir belli olmaz. Umarım korkuların boşa çıkar. Allah hakkında hayırlısını versin.

Benim bir kv dem var ama evime gelmez,gelemez..
Esimle.evlenmemizi istemedi.
Ben de kendisini istemedim.
Kavga gurultu patirti vs yok,olmadi yani gerek yok.
Sen kendini seviyorsan ve onemsiyorsan eger ,tavrini koyacaksin ,cizgin olacak nett
Tum hikaye bu aslinda..:KK66:

Normalde aileye yakın yaşamak sorunlu çok sorunlu bir durum ancak eğer annesi yalnızsa orada bir istisna açmak lazım. aynı binada olunabilir mesela ama her şeyde annesiyle yapmak da doğru değil.

orta yol bulunacak bir şekilde..

sevgilim yakınımda aynı apartmanda altlı üslü olun yalnız kalmasın senin ailenin herşeyine benm annemde dahil olsun gibisinden şeyler söyledi kii bence kendi anneside bu fikirde

Back