şimdi sen bana kızdınmı bacım anlamadımsenağlama:çok üzgünüm:
aaa..bunu ogrenmek iyi oldu..cunku bugune kadar hic duvarlara denk gelmemisti..ama dikkat ederim..sagol arkadasimmmmmm
normal hazır aldığm kokuları duvara ve perdelere sıkıyordum ve daha kalıcı ve daha güzel kokuyordu ama bu duvarlarımı hahvettiii((
canim ya..ben hic bir oda parfumumu bugune kadar duvarlarıma sıkmadıgım icin boyle bir tecrube yasamadim..bahseden arkadas oldu..aa dikkat ederim dedim..yani ben odalarima salonuma banyoma mutfagıma hic duvar ve kapılara denk getirmeden sıkıyorum...o yuzden evimde mafolan hic bir yerim yok..tam tersi evimin kokusu tüm cevrem tarafından da takdir edilir.nasil basariyorsun bu kadar temiz kokulu bir evin hakimiyetini derler...formulu suyla karistirilmis..yumusaticim :))
sevgimle
minasera ablacım bende denedim ama sanki o kadar etkili olmuyor:1no2:
acaba yumuşatıcıyımı az koydumCADIARZU
bir spreyli şişeye 1 bardak azmı fisfisfis
ben yapıyorum bunu özellikle perde ve halılara sıkarım süper oluyo ayrıca süpürgemin torbasına ve altında bi kağı var ona döktümü süper koku yaıyo süpürge
Ya arkadaşlar ben denedim ama çok hoşuma gitmedi açıkçası. Eşimde sen delimisin ev yumuşatıcı kokuyor diyor. sıkma şunu diyor
dene guzelim..leke felan hic bir sey yapmıyor...Nisan ayından buyana bu kesifimi deniyorum..harika kokusu var mis gibi...arkadaslarım bana geldiklerinde daha adımlarını atar atmaz bu ev nasıl boyle guzel kokuyor diyorlar.. :) yurt dısından getirttim bulamazsınız diyorum :))) leke yapmaz iciniz rahat olsun..gayette ekonomik....hem camasirlarimiz yumusuyor hem de evlerimiz mis gibi kokuyor...
sevgimle
ah canım ben bunu yıllardır denerim yani yeni bir buluş değil hatta bende bunu annemden devam ettiriyorum gerçektende güzel bir yumuşatıcı kokusu çok hoş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?