Evleriniz mis gibi koksun..kendi bulusumdur :))

şimdi sen bana kızdınmı bacım anlamadımsenağlama:çok üzgünüm:

hic kizarmiyim canimcim...ben senden aldıgım algılara dayanarak anlatmak istedigimi zaten yukarida yazdim

tatlim sanirim sen nuansları kacirdin :)

sevgi insaniyim...
kizmak küsmek yapimda yoktur..anlamak, anlasilmak ve ortalamayı bulmak vardir hayatimin icindeki niyet ve iletisimlerde
mis kokuları icimize sindirelim bolluk ve huzur icinde yasayalim

optum ..sevgimle

mis gibi kokuyor demi...gercekten koku insanin hem ruh halini hemde bedenen kendini dingin tutuyor..ehh evlerimizinde bu hakki yokmu ...var....:)))

ben de yapmıştım çok hoşuma gitmişti çok da güzel kokuyor ama dikkat duvarlarda leke yapıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

normal hazır aldığm kokuları duvara ve perdelere sıkıyordum ve daha kalıcı ve daha güzel kokuyordu ama bu duvarlarımı hahvettiii((

canim ya..ben hic bir oda parfumumu bugune kadar duvarlarıma sıkmadıgım icin boyle bir tecrube yasamadim..bahseden arkadas oldu..aa dikkat ederim dedim..yani ben odalarima salonuma banyoma mutfagıma hic duvar ve kapılara denk getirmeden sıkıyorum...o yuzden evimde mafolan hic bir yerim yok..tam tersi evimin kokusu tüm cevrem tarafından da takdir edilir.nasil basariyorsun bu kadar temiz kokulu bir evin hakimiyetini derler...formulu suyla karistirilmis..yumusaticim :))
sevgimle

zaten ben benim gibi olanları uyarmak istemiştim

Bu öneriyi okuduğumdan beri uyguluyorum..Evim mis gibi kokuyor..Sabah hatta yatmadan iki fıs fıs ohhhhh her yer mis gibi..
Yalnız perde ve duvarlara sıktım ilk başlarda..İz bırakıyor arkadaşlar..Böyle pul pul lekeler oluşuyor..
Elinizden geldiğince hali ve oturma gruplarına fıs fıs yapın:))

bir fikirde bende aynı konu ile alakalı .Kolorifer peteklerine taktıgımız sulukların içinede koyuyorum yumuşatıcıdan su ısındıkca oda güzel kokutuyor evi tavsiye ederim

minasera ablacım bende denedim ama sanki o kadar etkili olmuyor:1no2:
acaba yumuşatıcıyımı az koydumCADIARZU
bir spreyli şişeye 1 bardak azmı fisfisfis

minasera ablacım bende denedim ama sanki o kadar etkili olmuyor:1no2:
acaba yumuşatıcıyımı az koydumCADIARZU
bir spreyli şişeye 1 bardak azmı fisfisfis

tatlim kesinlikle yumusaticiyi az koymussundur..mesala ben fisfisli bir temizlik kutum vardi..onun yarisina kadar yumusaticiyi kalan kismina da su koyuyorum...cok da guzel sonuc aliyorum

ben yapıyorum bunu özellikle perde ve halılara sıkarım süper oluyo ayrıca süpürgemin torbasına ve altında bi kağı var ona döktümü süper koku yaıyo süpürge

ben yapıyorum bunu özellikle perde ve halılara sıkarım süper oluyo ayrıca süpürgemin torbasına ve altında bi kağı var ona döktümü süper koku yaıyo süpürge

oo.harika.tabi akil akilda ustundur..bak bende boyle bir seyi deneyebilirim..canim paylastigin icin tesekkurler..

sevgimle

ayrıca elektrik süpürgesi ile bir paket vanilya tozunu çekin.
toz torbasını değişmediğiniz sürece .etrafa vanilya kokusu yaymış olursunuz.

Ya arkadaşlar ben denedim ama çok hoşuma gitmedi açıkçası. Eşimde sen delimisin ev yumuşatıcı kokuyor diyor. sıkma şunu diyor

Ya arkadaşlar ben denedim ama çok hoşuma gitmedi açıkçası. Eşimde sen delimisin ev yumuşatıcı kokuyor diyor. sıkma şunu diyor

guzel arkadasim sen de bilirsin ki zevkler ve renkler asla tartisilmaz hatta saygi bile duyulur...esin ve senin begenmemen de cok normal..tabi insanlar kendilerine en yakin en hos kokulari bulurlar hissederler ve hayatlarina gecirirler..
mis kokulu guzel gunlere

isiklarimiz hic sonmesin

arkadaşlar bende daha önce denemiştim ama bir farkla daha az yumuşatıcı ve sevdiğim bir kolonyayla karıştırıyorum heryere bol bol kullanıp evde dolanmaktan daha çok zevk alıyorum tavsiye ederim

buyrun bende size bir fikir veriyim isterseniz.şimdi k olduğu için doğalgazlar yanıyo değil mi.bir pamuğa sıktığnız parfümü üzerine koyun.miss gibi koksun eviniz.yazın ise mutfakta yemek pişirdikten sonra hafif sıcak olan ocağınızı yine bununla silin mis gibi koksun.ayrıca evi süpürürken bazen hoş olmyan kokular çıkar ya.o zamanda süpürgenin torbasına parfüm sıkın.BEN BULDUUUM nasıl ama

bayıldım bu fikre denicem gerçi bende sulu süpürgemin içine parfüm sıkıyordum ama kalıcı olmuyor belki yumoş kalıcı olur teşekkürleryerimseniben

ah canım ben bunu yıllardır denerim yani yeni bir buluş değil hatta bende bunu annemden devam ettiriyorum gerçektende güzel bir yumuşatıcı kokusu çok hoş oluyor

ah canım ben bunu yıllardır denerim yani yeni bir buluş değil hatta bende bunu annemden devam ettiriyorum gerçektende güzel bir yumuşatıcı kokusu çok hoş oluyor

canım benim dikkat etsiysen kendi bulusum dedim...yani tabiki yillardir vardir ama benim haberim olmamistir..bende kendi imkanlarimla boyle bir girisim icinde bulunmustum bu bulundugum durumu da burada arkadaslarimla paylastim..mera etme marka patent minasera olmaz...buyuk haksizlik olur...:)
sevgimle ve tesekkurlerimle..mis kokulu gunlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…