gerçekten koltuklarım açık renk leke yapmaz değilmi perdelere felan sıkınca leke olmaz değilmi
gercekten ekonomikben de yumoşun spreyini kullanıyorum o da güzel kokuyo o bitince senin yöntemini deneyim heralde dAHA EKONOMİK OLUR :):)
Oda Parfümleri Daha Sakincali Arkadaşlar Bunu Deneyim Bu Daha Ekonomik Ve Sağlikli
ben de sık sık oda parfümü alıp kullanırım ya hiç bilmiyodum bu tarifi.mutlaka deneyeceğim,çamaşır yıkandıktan sonra zaten banyoda oluşan koku hep çok hoşuma giderdi.teşekkürler
minacım ben bunu senelerdir yaparım ve gercekden çok güzel oluyor arada gardolapların içine sıkarımki çamaşırlar ilk makinadan çıkdıları gibi mis gibi kokarlar.
cnm ben yaptım fakat kokusu hemen gidiyor senin nasıl oluyor peki kokusu
tşk cnm dahada fazla vernel koyayım:teselli::teselli:
:) cok guldum..cok yasa emi
hemen denedim koku olarak mis gibi.bir uyarım var kızlar.püskürtürken fayanslara parkelere falan bulaştırmayın.kaportamı dağıtıyordum az kalsın:Roflol::Roflol:tecrübeyle sabittir
Tabi bunu da dikkate almak şart yerimseniben
Evlerimizin de mis gibi kokmasi ferah bir koku icinde olmasi hangimizi sevindirmezki...bitip de atmadigim agzı fısfıslı temizlik kutumun yarısına kadar Vernel yumusatıcı koydum üstüne de agzına kadar su doldurdum..bu karısımı odalarıma, koltuklarıma sıkıyorum misler gibi kokuyor...deneyim..tecrubeyle sabittir...
ben tum evimde kullaniyorum ama oda ici puskurtuyorum genelde duvar fayans vb.yerlere zaten sıkmıyorum.... perde koltuk kanape hali cok rahat ustlerinı sıkıyorum...bu kokunun hayraniyim..bana ve aile fertlerime de iyi geliyor
tum kullananların da memnun olmasi dilegimle
bacım bende direk fayanslara sıkmıyorumda hani bir reklam vardı"işteeeeeeee temizlik ferahlık her yereeeeeeee.."diye bağırıp temizlik yapan bir teyze vardı yaa.bilmem hatırlarmısınız.onun gibi seke seke etrafa sıkınca senin pıs pısı ister istemez yerlere değmiş.ayaktada çorap olunca kaporta ondan gidiyordu:Roflol::Roflol:birde direk sıksaymışım mumya olacakmışım yani
reklamin iyisi kötüsü olmaz mantigi ile o reklamın tam gercegini denemekle bulabiliriz..ama dedigim gibi yumusatıcının bilesiminde sökücü maddelere rastlanmadigi icin o tip degisimlere rastlanilmaz...
optum..opuldum
sevgimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?