Evleriniz mis gibi koksun..kendi bulusumdur :))

valla süpersin arkadaş bende istiyorum mis gibi kokmasını bende yapıcam.karşıki komşumun evi mis gibi kokuyordu ben nasıl böyle kokuyor diyordum kendi kendime..:uhm:iyi akıl heeee....:dance:

ben koku konusunda hastayım diyebilirim. senin dediğini yakınımdan deneyenler oldu ama ben bazı yumuşatıcıların spreyleri oluyor yıkadığım herşeyi ütülerim (buda hastalık derecesinde :))) )
ve ütülediğim herşeye o spreylerden sıkar kaldırırım. dolapları açınca bile ohhh misler gibi kokar.

Bende elektrık sÜpÜrgesının ıÇıne parfÜm sıkıyorum.mıs gıbı kokuyoooooooooo

ben de yapıyorum bunu.çok da güzel oluyor valla.annem yapardı hep.

Bu aklı veren arkadaşa çoook teşekkürlerrr...okuduktan sonra her temizlikten sonra her yere bu fıs fıstan sıkıyorum mükemmel kokuyor çokta kalıcı eve giren ne güzel kokuyo ne bu diye soruyo :)

valla ii fıkır hersey geldıydı aklımada wernel yumusatıcı cık gelmedıydı..ıı fıkırmişşşş:)))

benim annemde öle yapıyo uzun yıllardan beri ve bazen verneli eski bi kapta kaynatıp bi bes dakka evin orta yerine bırakır:))))))

Okur okumaz hemen kostum sisemi kaptim yumusaticiyi koydum evime sıktım zemuszemusmiss sabah da yaparim artik...
Sonra tavaya biraz suyla yumasitici koydum fazla kaynatmadim ama yine de cok guzel koktu..O sicakligiyla da ocagin tellerini de yumusaticiyla sildim hmmm opuyorumnanaktan
Ve son olarak da utu suyunun icine de yumusatici koyacaktim ama esimin gomleklerini utuleyecegim icin after shave den biraz damlattim kaydirigubbakcemile3 cok guzel koktu ya acayip sardi beni bu is :kedi:Camasirlarin hepsini kurutucuya atamadigim icin,genelde evin icinde kurutuyorum ve evin yumusatici kokmasina bayiliyorum..
Cok tesekkurler a.s.

ayy bende yapıyordum öncelerden ama yeniden yapacagımm çok hoş
bide oda parfümü alamya gerek yok

canım bu yöntemi bende yapmaya başladım bingonun beyaz yumuşatıcısını kullandım
odamın perdelerine koltuklara örtülere sıktım ev mis gibi kokmaya başladı evime kim geldiyse içeri ne kadar güzel kokuyo evini neyle siliyosun diye soruyolarzemuszemuszemuszemuszemuszemusartık oda parfümü bile almıyorum çünkü bu çok daha güzel kokuyo ve daha kalıcı bencekaydirigubbakcemile5
teşekkürler canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende yumoşun oda spreyini ve glade kullanıyorum...buda güzelmiş sağol paylaşımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…