• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlerimiz:-)

evet 5 yıl oncekı koltuklarla sımdıkıler kıyaslanamz zaten o zaman evım cok buyuktu klasık bır salon yapmıştık.sımdı kendı evımız aha kucuk eşyalarımı degıstırdım.hem kızımda rahat ca koltuğa cıkabılıyor:16:...
senın evınde cokk seker emın ol buyuk evden daha rahat kucuk ev.160 m2 lık evımı temizlemek ıcın 2 gun gerekıyordu burayı 1 günde halledıyorum
Allah evinizde mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah.
salonunuz kaç metrekare acaba???

ben telefondan giriyorum sizin evinizin resimleri görünmüyodu...tuğçeserdarın evinin salonunu sormuştum:)
şimdi bilgisayardan baktım sizin evinizde çok güzel güle güle oturun sağlıkla inşallah

: ) nasıl da atlamışım
tuğçeserdardan alıntı da yapmışsınız halbuki: ): )
çok naziksiniz...

Canim gule gulee otur cok güzel evin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşşallah eceye annesi: )aynen öyle oluyor.bir de çalışınca çok daha zor oluyor.bir pazarım var hangini yapayımbilemiyorum..Allah kolaylıklar versin canım hepimize her şeyimizde.... :)
allahtan xalismiyoum.kizima hamile kalmayi olanladigim anda isi birakim.evdeyim cokta mutluyum voyle valla

Allah evinizde mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah.
salonunuz kaç metrekare acaba???
saol canim cumlemiz saglikla sihhatle nutlulukla oturalim yuvalarimizda.salonum 25 m2 canim.kucucuk:52:x

allahtan xalismiyoum.kizima hamile kalmayi olanladigim anda isi birakim.evdeyim cokta mutluyum voyle valla

saol canim cumlemiz saglikla sihhatle nutlulukla oturalim yuvalarimizda.salonum 25 m2 canim.kucucuk:52:x

evin çok güzel, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,
salonun küçücük gelmedi bana,
hele L koltukla çok iyi durmuş.

merak ediyorum; bu L koltuklar misafir gelince yetiyor mu?
bir de yatak odanda ve mutfağında halı kullanmamışsın,
özellikle mutfakta zor olmuyor mu?
mutfakta perde de kullanmamışsın.
biraz daha detaylı görebilmek isterdim mutfağını, kocaman tezgah:nazar:

ayy çok sordum,
ben de uzun süredir mutfağıma perde ve halı bakıyorum da bir türlü karar veremedim.

güle güle oturun:nazar:

Son düzenleme:
evin çok güzel, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,
salonun küçücük gelmedi bana,
hele L koltukla çok iyi durmuş.

merak ediyorum; bu L koltuklar misafir gelince yetiyor mu?
bir de yatak odanda ve mutfağında halı kullanmamışsın,
özellikle mutfakta zor olmuyor mu?
mutfakta perde de kullanmamışsın.
biraz daha detaylı görebilmek isterdim mutfağını, kocaman tezgah:nazar:

ayy çok sordum,
ben de uzun süredir mutfağıma perde ve halı bakıyorum da bir türlü karar veremedim.

güle güle oturun:nazar:

l koltuğum daha cok yenı mısafır gelmedı eve bılemıyorum zaten çokta mısafır gelmez bıze.mutfagımda stor perdde var ama mutfak camım aynalı olduğu ıcın gunduz perdeyı ındırmıyorum zaten ıcerısı gorunmuyor dıye.mutfak halım da normal bır yolluk.ben mutfakta halıyı pek sevmıyorum tek mısafır gelıcegı zaman sevıyorum.evımı yenı aldım halı felan hep kıracı olduğum vlerden o yüzden cogu uyumsuz ve cırkındır zaten:43:

l koltuğum daha cok yenı mısafır gelmedı eve bılemıyorum zaten çokta mısafır gelmez bıze.mutfagımda stor perdde var ama mutfak camım aynalı olduğu ıcın gunduz perdeyı ındırmıyorum zaten ıcerısı gorunmuyor dıye.mutfak halım da normal bır yolluk.ben mutfakta halıyı pek sevmıyorum tek mısafır gelıcegı zaman sevıyorum.evımı yenı aldım halı felan hep kıracı olduğum vlerden o yüzden cogu uyumsuz ve cırkındır zaten:43:

L koltuk olayını meraktan sordum, teşekkürler.

ben mutfakta yerler boşken rahat edemiyorum,
mutfağım da büyük sayılır ve oraya göre bir türlü halı seçemedim.
kapının altı yere çok yakın, eski evdeki halılarım olmuyor.
kaydırmaz alayım dedim,
onlar da naylon, bütün kıl tüy yapışacak.
bir de mutfağımın şekli itibariyle tek parça halı olmuyor,
2 parça alsam; makinaya sığmaz,
3 parça alsam; çok parça pinçik olacak, off

ne dertliymişim ya,
senin mutfağı görünce sorayım dedim.

evinde ailenle ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah:nazar:

L koltuk olayını meraktan sordum, teşekkürler.

ben mutfakta yerler boşken rahat edemiyorum,
mutfağım da büyük sayılır ve oraya göre bir türlü halı seçemedim.
kapının altı yere çok yakın, eski evdeki halılarım olmuyor.
kaydırmaz alayım dedim,
onlar da naylon, bütün kıl tüy yapışacak.
bir de mutfağımın şekli itibariyle tek parça halı olmuyor,
2 parça alsam; makinaya sığmaz,
3 parça alsam; çok parça pinçik olacak, off

ne dertliymişim ya,
senin mutfağı görünce sorayım dedim.

evinde ailenle ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah:nazar:

tabı herkes farklı ama mutfakta cok yre bısey dokuluyor su damlıyor bende sevmıyorum hemen kırlenıyor sımdı benım kızda dokuyor.o yüzden pek tercıhım degıl..

Back
X