• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlerimiz:-)

Sarisekerannesi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
8.282
3.937
448
ben ılk kendı evımı paylasmak ıstedım..ınsanların evlerını nasıl dekore ettıklerını hep merak eder ve ınternete gırdıgımde bu tıp sıtelere hep bakarım.bende yenı bır topık acıyım paylasımarımız olsun dedım.hadı bakalım hepınızı beklıyorummm:16::16:

$DSC00033.webp $DSC00035.webp $DSC00036.webp$DSC00037.webp $DSC00038.webp $DSC00039.webp$DSC00040.webp $DSC00041.webp $DSC00042.webp$DSC00355.webp buda benım evımmm

Son düzenleme:
Sankı yatak odanızda yatagınızı cam tarafına alsanız dahamı ıyı olurdu dolay yatagın koydugu yere sıgmıyormu
bızde oyle dusunerek almıstık ama olmadı canım ebeveyın banyoma gırısı kapatıyor..
canım evin masallah cok güzel Allah kızınla esinle ve gelecekte olacak cocuklarınla huzurlu mutlu bir şekilde yasamanı nasip etsin

saol canımmm,insallah.

canim oncelikle gule gule oturun. turkuaz kahve uyumu tartisilmaz tabii bu benim fikrim. yemek masan kalicak,gordugum kadariyla siyah degilmi gerci siyshla aci kahve arasinda kaldim simdi koltugun turkuaz olursa halinda kahve ve turkuz cok guzel tamamlar birbirini... peki koltugunu dosemeye verdin mi vericekmisin daha?

Bence yatagin basi makyaj masasinin oldugu yere . Gardropta yine yanina simdiki yatagin yasli oldugu duvara gelmeli .Makyaj masasida gardrobun oldugu yere .Yani yatakla gardrop yanyaya makyaj masasinin oldugu duvara gelmeli eger sigiyorsa daha kullanisli olur.Onun disinda cok guzel bir ev gule gule oturun saglikla

canim oncelikle gule gule oturun. turkuaz kahve uyumu tartisilmaz tabii bu benim fikrim. yemek masan kalicak,gordugum kadariyla siyah degilmi gerci siyshla aci kahve arasinda kaldim simdi koltugun turkuaz olursa halinda kahve ve turkuz cok guzel tamamlar birbirini... peki koltugunu dosemeye verdin mi vericekmisin daha?
yanı acı kahve dıyelım canlı o kadar koyu degıl..bulabılırsem turkuaz koltuk ıyı olucak.ben kendı koltuklarımı sattım sahıbınden.com dan:1:
Bence yatagin basi makyaj masasinin oldugu yere . Gardropta yine yanina simdiki yatagin yasli oldugu duvara gelmeli .Makyaj masasida gardrobun oldugu yere .Yani yatakla gardrop yanyaya makyaj masasinin oldugu duvara gelmeli eger sigiyorsa daha kullanisli olur.Onun disinda cok guzel bir ev gule gule oturun saglikla
bende alırken o amacla almıstım ama sıgmıyor canım...bıraz kullanıyım cunku daha 1 yıl oldu alalı odamı,ozel yaptırıcam dolap senın dedıgın yere..tavsıye ıcın tesekurler canımm

güle güle oturun inş.:16::16:

tesekur ederım canımm

Back
X